עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  2. מכשיר הדגל החדש והמפואר של סמסונג, ואחיו שמעגל פינות תרתי משמע, מציעים מפרט טכני מוביל במחיר מוביל - בייחוד אם אתם לא מתגוררים בישראל או באירופה לכתבה

3. Started by arik89,

המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.

4. Started by m1ke,

טוב אז כמו שרובכם כבר יודעים, אמבלייז, הנציגה הישראלית שלנו בעולם הסלולארים (ולא אני לא סופר את מודו) הכריזה על המכשיר החדש שלה לפני מספר ימים. המכשיר גם קיבל סיקור נרחב בengadget וקיבל ביקורות מאוד חיוביות. אישית התרשמתי מאוד מהממשק שהם מציעים. מסוג הדברים של "איך לא חשבו על זה קודם". מה אתם חושבים? יש פוטנציאל? http://www.engadget.com/2009/11/24/emblazes-first-else-unveiled-in-london-promises-to-be-a-game-c/

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by meniadin,

שלום, מדובר במכשיר galaxy s2 שניסיתי לגבות היום בעזרת clockwork. אחרי שהתקנתי את האפליקציה והפעלתי את הגיבוי המכשיר נכבה על מנת לעלות דרך המערכת החלופית שהוא משתמש בה בזמן הגיבוי. הבעיה היא שכשהוא ניסה לעשות boot מהמערכת הזאת - הוא נתקע על המסך פתיחה (שכתוב galaxy ii ויש משולש אזהרה למטה). גם כשאני מכבה אותו ומוציא את הסוללה הוא ממשיך לעלות דרכה. אין אפשרות להיכנס למצב recovery, רק ל odin download mode. רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לגרום לו לעלות דרך המערכת הרגילה בעזרת odin. נ.ב. המכשיר שלי הוא i9100T והשתמשתי במערכת של i9100 בזמן הגיבוי - יכול להיות שזה קשור? אולי צריך לחכות הרבה זמן עד שהמערכת עולה?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by SinMaker,

היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

???

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. אני רואה חילוקי דיעות רבים על המכשיר, שהוא מצוין מבחינת הכל, אבל בGPS הוא הרבה פעמים מאבד את המיקום, מחמם את המכשיר כמו קיטור ומרוקן סוללה צ'יק צ'אק(כבר ידוע שבכל מכשיר WAZE טוחן את הבטרייה מאוד מהר) מה שהכי חשוב לי זה היציבות של הGPS והאיתור המהיר של הSIGNAL. למישהו פה שיש את המכשיר יכול להגיד מה קורה בסאגה הזאת שם? חצי אומרים ככה, וחצי ככה. לא יודע אם לרכוש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. החברה הטאיוואנית הולכת על עיצוב מתון יותר לדגם הבכיר החדש - כזה שיוכל להתאים אולי גם לאלו שלא בהכרח מעוניינים במשחקים בדרכיםלכתבה

13. לא ממש מבין גדול בפלאפונים אבל בדיוק יצא לי לשחק פה קצת עם אחד כזה שניפרץ והכל ....כלומר בכל מקום שיש Wi Fi הוא יכול להתחבר לאינטרנט... שאלות : 1 . תאילנד - כמה יעלה לי המכשיר ? בעברית ? ואיפה הכי זול ואמין לקנות 2 . יש Gps ?? כמו בנוקיה 90 החדש בילט אין ? ...ואם כן האם ניתן לשים מפות ישראל ...? 3 . מזו בעצם הפריצה הזו של Iphone ...זה אומר אינטרנט חינם בשירותי סלקום לדוגמא ? והכי חשוב !!!... לכמה זמן מספיקה הבטריה ? תודה לכם .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. יש לי כבל USB-MINI-USB, שזה (חוץ מה-BLUE TOOTH) נראה כמו החיבור היחיד של ה-V3 למחשב, וחיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה אותו כ-MOTOROLA V3, עכשיו, אני תוהה איך מורידים ממנו למחשב תמונות ואיך מעבירים מהמחשב אליו דברים, בקיצור, מה אני צריך בשביל לסנכרן בין השניים?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by omri_ro,

לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by kletsman,

שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  20. כתבתי משחק מירוץ מכוניות שעובד על חיישני תנועה. שמתי לב שהחיישן תנועה בiPad 3(new) a הרבה יותר טוב מזה של הNEXUS 7 2013 שלי. אני לא יודע אם זה הבדל מכני שהאייפד 3 יותר גדול פיסית מהנקסוס או שפשוט IOS מחשבת יותר טוב את התנועה. בנקסוס אני שם לב ללאג משמעותי בחיישן תנועה והרבה יותר קשה לשחק איתו את המשחק שלי. דבר נוסף מוזר זה שהמשחק שלי רץ יותר טוב על הIPAD 3 מאשר על הNEXUS 7 שאמור להיות יותר עוצמתי אבל זה כבר בעיה אחרת. (לא חושב שזה הבדל כזה גדול עד כדי כך שהחיישנים נפגעים מהביצועים). את הלאגיות של החיישן אני שם לב בלי קשר לביצועים, זה מאוד בולט. אז מה ידוע לכם על חיישני התנועה של המכשירים שלכם והאם פעם השתמשתם בחיישני תנועה גם של אנדרויד וגם של אייפון ושמתם לב להבדל? אגב י…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by spitzi,

היי, לפני כשנתיים קנינו בקרביץ מצלמת רשת דגם MX-4 של Teac, כיום עדיין נמכרת בפומפה (http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX4TEAC&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=803&aff=Zap〈=he). כעת אני רואה שבאתר של Teac לא מוזכרות מצלמות רשת, ובפורומים שונים אומרים שזהו מוצר מדבקה. בהנחה שזה אכן מוצר מדבקה, האם זה חוקי למכור אותו בישראל, ועוד כשרשום עליו הלוגו הרשמי של TEAC עם ® לידו ?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by adi.c,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחבר שהוא הביא לי טאבלט עם windows 8 עכשיו בכניסה בlogin רשום את השם שלו ארז ומתחת חשבון הgmail שלו וסיסמה השאלה היא האים זו הסיסמה של חשבון הgmail או של הwindows ?? או שהסיסת כניסה בעצם היא של הgmail עד עכשיו לא ידענו את הסיסמה ושיחזרנו אותה דרך המחשב ומה שקורה מן הסתם הטאבלט לא נותן להכנס עם הסיסמה החדשה כי הוא לא במצב מקוון אין לנו מושג מה הסיסמה הישנה וגם לא נוכל כי שיחזרנו אותה ניסיתי לחבר את הטאבלט עם נקודה חמה דרך פלאפון אבל זה לא נותן מה אפשר לעשות תודה? איך אפשר לאפס סיסמה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by IG,

שלום לכולם, על מה אתם ממליצים עד 800 ש"ח (+-50 ש"ח מקסימום!)? הדרישות: - עובד בפלאפון (UMTS 850 ו-2100, דור 3) - לא צדפה - עם מצלמה של 2MP ומעלה - אמין (מינימום תקלות) ונוח לשימוש (רצוי לא מוטורולה... לא אוהב את התוכנה שלהם...) - אין דרישות מיוחדות לגבי מסך מגע או יכולות מיוחדות אחרות... תודה לעוזרים נ.ב. ראיתי את המכשיר הזה בשתי חנויות עם הפרש ענק במחיר ואני לא מצליח להבין למה... http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=274#detailed http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=216

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.