גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה בכותרת.. אז מה אתם הייתם עושים?
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות למועד ההשקה - ואנחנו מקבלים איתותים אפשריים לכך שהשיפורים שלו יהיו משמעותיים יותר ממה שניבאו לנו בתחילת הדרך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי נגן MP 3 של סאן דיסק מדגם 240 עכשיו השאלה הראשונה היא אך אני מעדכן קשוחה אני יודע מאפו להוריד אבל אך אני מבצע את זה(מה זה בדיוק משנה אני יודע שזה טוב אבל לא יודע מה זה משנה) והשני היא אם יש אפשרות לחלק/לעשות קבוצות של שירים אם כן אך....(נסית לצור תיקיה ולהכניס אלה שירים אבל זה לא עבד)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה לפלאפון נוקיה 6600 שהוא יתמוך ב mp3 ראיתי שיש כזאת תוכנה ואני לא מוצא אותה מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הדגם הזה מבית שיאומי עומד להפוך למכשיר המשתלם ביותר בפחות מ-1,000 שקלים שתוכלו למצוא בשוק המקומי? לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
lg 8600 ליתר דיוק. יש פלאפון במחיר סביר באורנג' שיהיה יפה ומרשים כמו הlg המדובר? (מחיר סביר: עד ~50 לחודש)
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני רואה שבחלק מהאתרים( כולל כל האתרים מחו"ל) רשום שלסמארטפון הזה יש סוללה בקיבולת 1700, ובאתרים אחרים( כולל באתר של היבואן רונלייט) רשום 1500. מה הסיבה לזה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש והמפואר של סמסונג, ואחיו שמעגל פינות תרתי משמע, מציעים מפרט טכני מוביל במחיר מוביל - בייחוד אם אתם לא מתגוררים בישראל או באירופה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם כבר יודעים, אמבלייז, הנציגה הישראלית שלנו בעולם הסלולארים (ולא אני לא סופר את מודו) הכריזה על המכשיר החדש שלה לפני מספר ימים. המכשיר גם קיבל סיקור נרחב בengadget וקיבל ביקורות מאוד חיוביות. אישית התרשמתי מאוד מהממשק שהם מציעים. מסוג הדברים של "איך לא חשבו על זה קודם". מה אתם חושבים? יש פוטנציאל? http://www.engadget.com/2009/11/24/emblazes-first-else-unveiled-in-london-promises-to-be-a-game-c/
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מדובר במכשיר galaxy s2 שניסיתי לגבות היום בעזרת clockwork. אחרי שהתקנתי את האפליקציה והפעלתי את הגיבוי המכשיר נכבה על מנת לעלות דרך המערכת החלופית שהוא משתמש בה בזמן הגיבוי. הבעיה היא שכשהוא ניסה לעשות boot מהמערכת הזאת - הוא נתקע על המסך פתיחה (שכתוב galaxy ii ויש משולש אזהרה למטה). גם כשאני מכבה אותו ומוציא את הסוללה הוא ממשיך לעלות דרכה. אין אפשרות להיכנס למצב recovery, רק ל odin download mode. רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לגרום לו לעלות דרך המערכת הרגילה בעזרת odin. נ.ב. המכשיר שלי הוא i9100T והשתמשתי במערכת של i9100 בזמן הגיבוי - יכול להיות שזה קשור? אולי צריך לחכות הרבה זמן עד שהמערכת עולה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני רואה חילוקי דיעות רבים על המכשיר, שהוא מצוין מבחינת הכל, אבל בGPS הוא הרבה פעמים מאבד את המיקום, מחמם את המכשיר כמו קיטור ומרוקן סוללה צ'יק צ'אק(כבר ידוע שבכל מכשיר WAZE טוחן את הבטרייה מאוד מהר) מה שהכי חשוב לי זה היציבות של הGPS והאיתור המהיר של הSIGNAL. למישהו פה שיש את המכשיר יכול להגיד מה קורה בסאגה הזאת שם? חצי אומרים ככה, וחצי ככה. לא יודע אם לרכוש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-