עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tomiv,

תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by sgsg,

מה אתם ממליצים מכשיר ניווט יעודי או מחשב כף יד שכולל Gps? המחירים מאוד דומים. מדוע, אם בכלל, עדיף מכשיר ייעודי על פני מחשב כף יד?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל

5. Started by dvirf1,

היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by Ariel Style,

2ג'יגה + עיברית קורא WAV אמין ואיכותי

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה

10. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Jenia24,

זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by XCG120,

רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. דיווח חדש מסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מקיפה אודות התוכניות של מפתחת השבבים הבכירה לשוק הביניים לכתבה

16. מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה

17. Started by BAZOOM23,

בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. היצרנית היפנית סיימה את שנת 2015 עם קצת יותר רווחים מהשנה שקדמה לך, אך גם עם הכנסות מצטמקות גם בקטגוריית הסמארטפונים וגם בקטגוריית חיישני המצלמות לאן פונים עסקי המכשירים החכמים של סוני? גם בתחילת שנת 2016, נראה שזה עוד לא ממש ברור. אחרי מספר דיווחים לפיהם בחברה שוקלים לצאת מקטגוריית הסמארטפונים התחרותית שנדחו בידי גורמים רשמיים, בחברה מדווחים כעתעל תוצאותיהם לרבעון האחרון של שנת 2015 – עם ירידה של כ-14.7 אחוזים בהכנסות ממכשירים חכמים. נקודת אור עבור סוני היא עלייה קלה בהכנסות לרמה של כ-201 מיליון דולר, בשל מעבר הדרגתי להתמקדותבסמארטפונים יוקרתיים יותר אשר מספרים רמות רווח טובות יותר, אך עם מכירות בהיקף של כ-7.6 מיליון יחידות בלבד, המהווה קיצוץ של יותר מ-35 אחוז…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by Lupin,

יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום. לסבא שלי יש בעיה בעיניים, בעקבותיה נורא קשה לו לראות. הוא איש שצריך לקרוא כל היום, וכמובן שבמצב הנוכחי - זה מאוד קשה לו. לשם כך בניתי לו מערכת שמורכבת ממסך גדול (32") שמחובר למצלמת וידאו. הפתרון עובד, אבל חשבתי שיהיה לו הרבה יותר נוח עם טאבלט (אפשר לחבר גם אותו, אבל אפשר גם להשתמש בנפרד). מכיון שאני צריך את זה למטרה הזאת בלבד - אני מחפש מכשיר מאוד ספציפי - הנתונים ש(נראה לי ש)אני צריך: רזולוציית מסך גבוהה מצלמה אחורית איכותית חיבור HDMI או חיבור כלשהו לטלוויזיה. אודה למי שיוכל להמליץ לי על טאבלט כזה במחיר זול (לא אכפת לי גם להזמין מסין, DX או EBAY, העיקר שיהיו לו את הנתונים הללו). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by aviko013,

אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by אביהרץ,

נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.