עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by FresH-MeaT,

אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  2. המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by moshe_5,

האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Vidati,

קבלתי את המכשיר אתמול ואני מאוד נהנה איתו.. אחלה פלאפון באמת.. אבל כשהייתי באורנג' שיחקתי קצת עם המכשיר וגליתי שלא היה אינטרנט אז שאלתי למהאין אינטרנט אמרו לי שתוף חצי שעה שעה זה צריך להסתדר. טוב חזרתי הביתה ואחרי 4 שעות עדיין לא היה אינטרנט וגם אחרי הטעינה של השל הלילה (12 שעות) עדיין אין.. האם אני צריך לדאוג? או שזה בסדר וזה יהיה בימים הקרובים? אמ.. איך אני עושה רוסית בפלאפון? לא שיקרוא ברוסית אלה שאפשר יהייה לכתוב? תודה

5. בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by omrij,

מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. שלום, הורדתי תפריטים שבאים עם הערכת נושא שהורדתי, אין לי שמץ איך איך אני מתקין את זה בפלאפון. הודה מאד אם יעזרו לי בזה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by BEN903,

אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. דגם ביניים חדש נוסף של היצרנית הסינית הפופולרית משמש כהופעת הבכורה עבור ה-Snapdragon 780G המתקדםלכתבה

11. Started by hararim,

למישהו יש המלצות מאיפה ניתן להוריד ובעזרת איזה אפליקציה לקרוא? ניסיתי להוריד את Overdrive Media Console אבל המכשיר משתמש באפליקציית ברירת מחדל שלו ואני לא יודע איך לשנות זאת.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by XCG120,

רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by Posford,

רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

אני עוד מעט הולך לעבור תוכנית ואני צריך לבחור מכשיר בסלקום..ואני לא יודע איזה לקחת אני מחפש מכשיר כמובן עם נגן מוזיקה גלישה באינטרנט וכ'ו אבל גם חשוב לי מאוד שהוא לא יהיה מקרר כבד ושזמן הסוללה שלו יהיה בגדר הסביר בוא נגיד שלא תוך שעתיים יירד לי פס סוללה..גם שלא יהיה איטי..שמתי עין על הN86 החדש איך הוא..ואני ישמח לקבל עוד המלצות על מכשירים אחרים..אני מחליף מנוקיה 3100 אז תבינו..

15. Started by WildChild,

אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by rif-raf,

מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by chap123,

ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by BloodFist,

מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by sgsg,

מה אתם ממליצים מכשיר ניווט יעודי או מחשב כף יד שכולל Gps? המחירים מאוד דומים. מדוע, אם בכלל, עדיף מכשיר ייעודי על פני מחשב כף יד?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום לכולם! אז ככה.... אני צריך לעדכן FIRMWIRE לאחרון? אם כן אז איך? יש איזה קודים או משהו להגברה ? תודה= )

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by TrancEnergY,

שלום יש ברשותי נגן וידאו (A2 ) אך יש לי בעיה כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא נותן לי רק סאונד אך לא מציג תמונה האם יש הגדרות מסוימות במכשיר שאני צריך להגדיר? ואם לא מה לדעתכם הבעיה?

23. Started by kobibo,

ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים