עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by fayev0,

היי, כרגע התקנתי מקלדת עברית יותר נוחה מאשר האיירון שיש לי באומניה, עכשיו השאלה שלי היא אם אני מוחק את האיירון אני עדיין יוכל לרשום בעברית במכשיר או שהאיירון זה בעצם ~כל~ העברית של המכשיר ואם אני מוחק אותו אז הלכה גם התמיכה בעברית?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by rikus,

לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. Started by e.s,

אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Atom Mother Heart,

עדיפות למוזיקה אבל גם שאפשר יהיה לראות סרט או שניים בלי לסבול נפח של לפחות 8 GB הצעות?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

7. Started by zombie,

אני מעוניין לשים בפלאפון שלי(nokia 3100)טפטים ורינגטונים... והאם יש אפשרות לערכות נושא?(themes) והאם יש פשרות להעלות תמונה משלי ולשלוח לפלאפון? אני יודע שזה עולה כסף ואני מוכן לשלם... תביאו בקשה קישור לאתר שתומך בפלאפונים בארץ תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Posford,

רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by WildChild,

אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by chap123,

ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by yuvalbar84,

אחרי חיפושים רבים בגוגל, וכמעט על סף ביאוס מוחלט האם יש מישהו שיכול להגיד לי, שנכון להיום, יש סיכוי להוריד את הגבלת הווליום? זה פשוט הורג אותי ללכת עם האייפוד ברחוב ולא לשמוע כלום בא לי לבוא לסטיב ג'ובס ולתת לו סטירה לא מעניין אותי שזו לא אשמתו וזה אילוץ של מספר מדינות, וכו' שישאירו מקום לפירצה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by N0mad,

בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by dvido,

שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה

18. אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by FresH-MeaT,

אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by XCG120,

רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה

23. Started by 104952,

יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by etay34,

שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים