גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
דיווח חדש מסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מקיפה אודות התוכניות של מפתחת השבבים הבכירה לשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברצוני לחבר אייפוד דור 5 לרכב ולשמוע את השירים שנמצאים על האייפוד אני לא יודע מזה משדר fm
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לשים בפלאפון שלי(nokia 3100)טפטים ורינגטונים... והאם יש אפשרות לערכות נושא?(themes) והאם יש פשרות להעלות תמונה משלי ולשלוח לפלאפון? אני יודע שזה עולה כסף ואני מוכן לשלם... תביאו בקשה קישור לאתר שתומך בפלאפונים בארץ תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לא מזמן הוציאה סוני אריקסון את המכשיר W610I. מכשיר ווקמן פשוט ומצויין. מישהו אולי יודע אם הוא הולך לצאת לאורנג' או סלקום?.. אני חושק בו תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים מכשיר ניווט יעודי או מחשב כף יד שכולל Gps? המחירים מאוד דומים. מדוע, אם בכלל, עדיף מכשיר ייעודי על פני מחשב כף יד?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-