עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני מחפש קורא ספרים כמו הקינדל - משהו פשוט (לא מכיר מחירים... עד 100$ זה סביר?) אני מעוניין במכשיר שיודע לקרוא גם PDF. אזור ה-7 אינצ', לא רוצה משהו גדול מידי רצוי צבעוני אבל לא חייב ממשק באנגלית מספיק תודה לעוזרים.

• 34 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה

3. שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yonatan.mendelson,

הכירו את מכשירי ה-Galaxy A הטריים של סמסונג, שמבטיחים עיצוב איכותי, תצוגה מרשימה ויכולות צילום ראויות בפחות מ-400 יורו. יצליח להם? לכתבה

5. Started by NAND,

שלום, אני מתלבט איזה טאבלט לרכוש עבור ילד בן שנתיים. שימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וצפייה בסרטונים ביוטיוב. התקציב הוא 750 ש"ח פלוס מינוס. חשבתי על Asus ZenPad 10 Z301M מפלונטר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z301M-1B021A או על Samsung Galaxy Tab E SM-T560 מ KSP: https://ksp.co.il/?uin=38454 אני די חלוק בדעתי כיוון שה Tab E מגיע עם שנתיים אחריות, ומצד שני ה ZenPad מגיע עם נפח זיכרון של 32GB אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה, ואשמח לשמוע אם יש אופציות אחרות שעדיפות בתקציב (ראיתי גם טאבלטים של Lenovo, אבל לא בטוח אם אחד שעדיף על פני שניהם) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KoM,

לאחר שהופיע זמן רב בקטלוג 2007 של אורנג' מצטרף ה-K800 בהשקה רישמית למבחר המכשירים של אורנג'. המכשיר הוא בין המתקדמים ביותר שיש לסוני אריקסון להציע לעולם ובוודאי לשוק הישראלי (ה-W850 המתקדם מאד אף הוא אמור להיות גם מושק בעתיד). המכשיר מציג יכולת מצלמה של 3.2 מגה פיקסל כולל פוקוס אוטומאטי, פלאש קסנון אמיתי (כמו במצלמה רגילה) נורית פוקוס לתנאי תאורה קשים, מבחר מצבי צילום גדול ועוד מבחר פיצ'רים בתחום הצילום המחזקים אותו כמועמד המוביל בתחום הצילום הסלולארי, בוודאי בישראל. ממולו (פחות או יותר) מציעה אורנג' את ה-N73 שהיה עד היום הבחירה היחידה למכשיר Highend אמיתי. בנוסף לכך נוכל למצוא יכולות דור שלישי נגן MP3 מתקדם ואפשרויות לעידכון בלוג און ליין. המכשיר מוצע במחיר של 69 שקלים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omersh83,

מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by .nimiking.,

אני צריך שיהיה לו נגן טוב, מצלמה איכותית ועדיף גם מקשים נוחים. התקציב בכותרת... תודה ויום טוב

9. לכל בעלי האייפונים: http://www.htmobile.co.il/article02453 תהנו (ואני שואל למה האפליה? איפה הגרסא לאנדרואיד? הרי היא קיימת ועובדת, למה לא לתת גם אותה בחינם?)

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. המכשיר החכם המתקפל הראשון הוא זה שמוביל את המתקפה עבור היצרנית הקוריאנית לשנה הנוכחית לכתבה

11. Started by Sheik Yerbouti,

היי, גיליתי מחדש את המינידיסק שלי MZ-R700 ומכיוון שיש למחשב שלי יציאה אופטית s/pdif ויש לי כבל אופטי מתאים אני מרחיב את האוסף הקטן של המינידיסקים שלי. יש עיצות אין לעשות את זה בצורה הטובה ביותר: תוכנות, כוונונים וכו' ? כמו כן מצאתי פריצת קושחה שמאפשרת אופציות של ה- MZ-R900 במכשיר כולל LINE-OUT. http://www.minidisc.org/mzr700_to_mzr900.html אני פשוט אוהב את הסוני שלי.

12. התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by זהלטלפון,

אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי

14. 1. זה נכון שצריך להטעין את הסלולרי כמות קצרה של זמן? נגיד משהו כמו שעתיים? בגלל שסוכן מכירות של פלאפון אמר לי שעדיף להטעין כל יום שעתיים ולא להחזיק את הטלפון בטעינה כל הזמן כי כשהטלפון והמטען מתיישנים אז יש שם איזה דיודה במטען שלא מגינה מהחשמל והטלפון ממשיך להיטען אחרי שהוא כבר מלא והסוללה יכולה אפילו להתפוצץ. זה נכון? 2. אותו הסוכן אמר שהמכשירים של פלאפון, יש להם הרבה פחות קרינה מהמכשירים של אורנג' וסלקום, בגלל שהמכשירים של פלאפון מתקשרים עם אנטנות, והמכשירים של החברות האחרות מתקשרות עם הלווין, ובגלל זה אצלם הקרינה יותר גבוהה. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!

16. לא מצליח לבצע חיפוש לפי שם פרטי..... אלא רק לפי שם משפחה - האם ניתן למצוא פתרון לבעיה ?? בתודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. היי חברה, אני מבקש מאד מאד שתעזרו לי כמה שיש מהר בבקשה זה דחוף עד מחר בבוקר. יש מצבע בוואלה שופס על IPAD MINI הינה: http://new.wallashops.co.il/%D7%9E%D...adminiwifi32GB (אותו דבר רק מפרט יותר ברור: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) עכשיו אני מתלבט מה לקנות ומה יותר עדיף ואם יש הבדל מאד גדול. מה יותר כדי? IPAD MINI 32GB כמו שיש בקישור למעלה? או IPAD MINI 32GB עם תצוגת RETINA שהוא עולה 2349 שקלים. (הבדל מדויק של 1000 שקלים) (קישור http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) השימושים הם לצפייה בסרטי ילדים, משחקים. לא עבודות ומשהו כבד. חובה חובה חובה 32GB ! השאלה היא מה כדי? ואם בשביל הדגם עם התצוגת RETI…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Jaaz,

רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, רכשתי את ה-e280 של סנדיסק ובהוראות הפעלה מצויינת המלצה לטעון לגמרי את הסוללה לפני שימוש ראשוני במכשיר. מד הסוללה של הנגן, מתוך הקופסה, מראה 50%. האם אני יכול להשתמש עד ריקון הסוללה ואז להטעין או שההמלצה לטעון היא למנוע נצילות נמוכה יותר של הסוללה בעתיד? תודה על הארה בעניין.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by olinial,

אהלן, אני מחפש לקנות מכשיר סטרימינג, ואחרי בדיקה באינטרנט רק הסתבכתי יותר... ראיתי שזה נע בין 200₪ ל2000₪... בגדול הצורך שלי הוא דופלייקט סקרין עם המחשב כדי שאני פשוט אוכל לראות סרטים בלי כבלים... משהו דומה לapple tv, אין לי צורך בכל האפליקציות שמציע רוקו לדוגמה... הבנתי שקרוומקאסט יכול להיות טוב אבל הוא יכול להסתנכרן רק עם הchrome? בכל אופן הכיוון הוא בין 200₪ ל400₪ אם יש למישהו כיוון עבורי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Mics,

שלום לכם. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר מתאים, אני מחפש טלפון במחיר סביר של עד 2000-2500 ש"ח. מאוד חשוב לי שהוא לא יהיה עדין כמו רוב המכשירים בשוק - יוכל לשרוד נפילות מגובה של מטר-מטר וחצי, מכות יבשות וכמה טיפות של מים לא יפחידו אותו (משהו כמו נוקיה מלפני 7-8 שנים מבחינת איכות). מבחינת מערכת הפעלה ותכונות: WiFi מצלמה בינונית ויותר (3+ מגה פיקסל) - שאפשר לצלם בה את הרכב במקרה של תאונה לדוגמא. קיים משהו כזה בשוק?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש דרך לגלות של מי המספר שמתקשר בחסוי חוץ מהמשטרה?חייבת להיות דרך...אתם יודעים אולי?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.