עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by edeNF,

צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by J0n1,

שיעבוד עם Bluetooth סוללה טובה קליטה מהירה תאימות ל LINUX+MAC+PC+Symbian אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofirr,

מה הבדלים בין N95 לN95 8GB? יתרונות הN95 8GB: צבע שחור 8GB מובנה יתרונות הN95: מחיר זול יותר רמת קרינה נמוכה יותר. עוד?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by totbod1,

שלום לכולם, לאחרונה הסתכלתי על המכשיר LG env2 וראיתי שהוא לא נמצא בארץ. האם הוא תומך ברשתות הGSM שיש בארץ? יש טעם להביא אותו מחו"ל? האם יש פה מישהו שהתנסה במכשיר? אם כן, איך הוא? תודה!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. למה אפל מוצלחת יותר מהמתחרות

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by aaronc76,

שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by EagleXDR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל מחוסר ברירה פתחתי פה. אני טס עוד כמה ימים לחול, וקצת שכחתי לקנות מטען לאייפוד. תכלס, זה הרי חיבור USB רגיל - אבל אני באמת צריך את המטען הרשמי שעולה 2000 שקל ללא מעמ, או שכל מטען שמתחבר לUSB יתאים? כמו כן, אשמח להמלצה על חנות, כי מזאפ רק קיבלתי כאב ראש. תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by achiya1,

שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by aviram20,

ממש במקרה ראיתי תמונה של הפלאפון מחשב כף יד לא יודע משזה לא יהיה .... מזה הדבר הזה אני רוצה את זה? זה למכירה בחו''ל איפשהו ? כמה זה עולה ? http://www.google.co.il/search?q=Asus%20Aura&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&hl=iw&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by sgsg,

יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. שלום אני בקרוב אקבל נוקיה N97 שנקנה בחו"ל ולכן מן הסתם לא יהיה עליו עברית. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין עליו עברית... האם בגלל שזה SMARTPHONE אני פשוט יכול להוריד שפה מהאתר של נוקיה או משהו כזה? אני צריך ללכת לחנות שיעשו לי את זה או זה משהו שאני יכול לעשות לבד? זה יעלה כסף? אם כן אז כמה...? במידה ואני לא אוכל להתקין שפה בעצמי האם אורנג' תוכל לעשות את זה? (כי זה לא טלפון שלהם) תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ehud101,

שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג המצויין בכותרת וכבר כמה ימים שי בו תקלה רצינית 1) הוא אינו מסתנכרן עם מחשב שלי 2) כשאני מנסה להפעיל את אחת האפליקציות (כדוגמת outlook) אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לפתוח את הקובץ MSPOUTLOOK.contacts או שהקובץ לא חתום באישור מוכר או אחד מרכיביו לא נמצא. יכול להיות שאתה צריך לשחזר קובץ זה או להתקינו מחדש" 3) איני יודע אםזו בעיה אבל זכרון הFLASH כמעט מלא לגמרי איני מעוניין לבצע RESET טרם סינכרנתי וגיביתי את הנתונים במחשב כף היד, אך כפי הידוע איני יכול לעשות זאת אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. איבדתי את המכשיר שלי(sony ericsson w660i) ועשיתי לו גיבוי.. יש לי motorola v3i, אפשר להכניס את המספרים למוטורולה???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. קיבלתי אוזניות של PLANTRONICS. עשיתי להם PAIR עם הN85 ואייפוד טאצ'. אתמול הכל עבד חלק (ושמעתי מצויין) אבל היום בבוקר האייפוד לא עושה CONNECT....למישהו יש רעיון למה?

24. Started by eliil1,

http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by eshimshi,

רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים