עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הענקית הסינית הכריזה כי מותג הסמארטפונים העצמי שלה יבלע בקרוב במותג המוטורולה, אותו רכשה מידיה של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-מהמותג-של-לנובו-בדרכם-להיכ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ohadi,

מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by yarin153,

רצועה חכמה עם סטופר ? יש חיה כזאת? סה"כ אני מאוד אוהב את הקונספט של רצועה וזה מצוין לי לאימונים אבל הייתי רוצה למצוא משהו שיכיל גם סטופר בשביל המנוחה בין סטים בחד"כ. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Skid,

טלפון לא מצליח להשתמש בזיכרון הנייד שלו [הכרטיס],הוא מזהה אותו במצב זיכרון אבל שאני מנסה להעביר לו שיר הוא רושם אין לי מקום,הוא משתמש אך ורק בזיכרון הפיזי של הטלפון,איך אני שומר על הכרטיס?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. היצרנית הטאיוואנית מצטרפת למועדון החברות שמציעות כרטיסי אחסון זעירים בנפחים גדולים במיוחד לכתבה

9. Started by רון88,

הי יש לי מטען אלחוטי חדש של RAVPOWER אתמול הטעין טוב אבל היום כותב CHARGING SLOWLY. יש לכם רעיון למה זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום! אני מתעתד לרכוש בשבוע הקרוב אייפון 5S, ואני רוצה שהוא יהיה בכיסוי ישר מהקופסה. אני קונה את המכשיר בקנדה, ככה שאין מגבלה על מספר הכיסויים האפשריים. עשיתי קצת מחקר ויצאתי עם כמה כיסויים שמוצאים חן בעיניי: Spigen Neo Hybrid - דק, מגן ויפה. זול יחסית, אבל חלקו האחורי השחור בטקסטורת מט מועד לפורענות מבחינת מריחות וטביעות אצבע. Spigen Slim Armor S - יותר מגן מהניאו היבריד, קצת פחות יפה לטעמי. Otterbox Symmetry - אוטרבוקס, איכותי ללא פשרות. פלסטיק מט עמיד. נראה מגושם יותר מהספיגן. יקר יחסית, 40 דולר. Tech21 Impact Trio - לפי היח"צ הוא מגן שלא נופל מהמתחרים במשקל כבד, מכיל את ה-D3O שהוא חומר שמשנה את תכונותיו לפי הכוח שמופעל עליו. נראה טוב, דק. פלסטיק מבריק מועד לשריטות. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה

13. Started by romanroman,

שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tranquility,

מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by shahar75,

אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. היצרנית הטאיוואנית מבטיחה להציג לנו 'Zenvolution' במסיבת העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2016 לפני שנה וחצי עשתה חברת אסוס את הצעד המשמעותי ביותר שלה בעולם המובייל כשחשפה את ה-Zenfone 2, אשר נעזר בשבביה של אינטל בכדי להציע יחס עלות-תועלת פנומנלי לאותה תקופה, והיה אחד מהמכשירים העיקריים שדחפו נפחי זכרון RAM גדולים (4GB, במקרה הזה) אל שוק המיינסטרים. כעת, נראה שמתקרב הרגע בו נזכה סוף סוף להכיר את היורש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%AA%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-zenfone-3/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. סמארטפון ה-Mate 9 של Huawei מתקרב להשקה רשמית, עם כמה מאפיינים שעוד לא ראינו מהיצרנית עד היום לכתבה

20. Started by White Shepherd,

שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.

21. Started by Yakim Peled,

ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. משפחת ה-Moto ממשיכה להתרחב ולהשתדרג במאפיינים החיצוניים שלה לכתבה

23. היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה

24. מישהו יודע איפה ניתן לקנות טבעת גומי/סיליקון להתקנה מסביב לאוזניה, בשביל אחיזה טובה יותר בתוך האוזן? חיפשתי בחניות ובאינטרנט ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.