גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם כדור שלוחצים עליו ואז הוא מחפש פלאפונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Civilization ו-XCOM נוחתים במכשירי האנדרואיד שלכם! ויש גם משחק Candy Crush חדש וממכר יותר מאי פעם - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-46/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל בין הזכרון פלאש Supertalent 8GB ל TwinMOS Mobile ? שניהם נמכרים בKSP. הסופר טלנט יותר זול ממנו ב30 שקל יש הבדל בין החברות או בכלל לא?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לקנית מגן\קייס למכשיר. אחרי כמה בירורים באינטרנט מצאתי שלחברת Case mate יש מגנים טובים במחירים סבירים. חשבתי על Gelli Case כי אני מחפש משהו דק ויעיל ולא טנק כמו Tough Cases. מה אתם אומרים עליו? שווה את ה-15$ או שיש קייסים אחרים טובים יותר? ואם כבר אני הולך עליו, איך אני מזמין אחד כזה לארץ? החברה עושה משלוחים או שצריך לקנות מ- ebay? תודה! לינק לאתר המוצר: http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Gelli-Case.asp
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הענקית הסינית הכריזה כי מותג הסמארטפונים העצמי שלה יבלע בקרוב במותג המוטורולה, אותו רכשה מידיה של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-מהמותג-של-לנובו-בדרכם-להיכ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רצועה חכמה עם סטופר ? יש חיה כזאת? סה"כ אני מאוד אוהב את הקונספט של רצועה וזה מצוין לי לאימונים אבל הייתי רוצה למצוא משהו שיכיל גם סטופר בשביל המנוחה בין סטים בחד"כ. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טלפון לא מצליח להשתמש בזיכרון הנייד שלו [הכרטיס],הוא מזהה אותו במצב זיכרון אבל שאני מנסה להעביר לו שיר הוא רושם אין לי מקום,הוא משתמש אך ורק בזיכרון הפיזי של הטלפון,איך אני שומר על הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מצטרפת למועדון החברות שמציעות כרטיסי אחסון זעירים בנפחים גדולים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי מטען אלחוטי חדש של RAVPOWER אתמול הטעין טוב אבל היום כותב CHARGING SLOWLY. יש לכם רעיון למה זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני מתעתד לרכוש בשבוע הקרוב אייפון 5S, ואני רוצה שהוא יהיה בכיסוי ישר מהקופסה. אני קונה את המכשיר בקנדה, ככה שאין מגבלה על מספר הכיסויים האפשריים. עשיתי קצת מחקר ויצאתי עם כמה כיסויים שמוצאים חן בעיניי: Spigen Neo Hybrid - דק, מגן ויפה. זול יחסית, אבל חלקו האחורי השחור בטקסטורת מט מועד לפורענות מבחינת מריחות וטביעות אצבע. Spigen Slim Armor S - יותר מגן מהניאו היבריד, קצת פחות יפה לטעמי. Otterbox Symmetry - אוטרבוקס, איכותי ללא פשרות. פלסטיק מט עמיד. נראה מגושם יותר מהספיגן. יקר יחסית, 40 דולר. Tech21 Impact Trio - לפי היח"צ הוא מגן שלא נופל מהמתחרים במשקל כבד, מכיל את ה-D3O שהוא חומר שמשנה את תכונותיו לפי הכוח שמופעל עליו. נראה טוב, דק. פלסטיק מבריק מועד לשריטות. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הפיתוח היפני החדש שנחשף בלאס וגאס נראה כמו שילוב בין אביזר גיימינג למסכה רפואית עתידנית, אבל המטרה שלו היא אחת: להעניק לכם פרטיות מוחלטת בשיחות קוליות גם במקומות הצפופים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-