עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by guycnaan,

ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by lior46,

איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by 114508534,

שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by ymss69,

אחרי 3 חודשיים עם הנגן המדהים הזה, הבנתי שאין לי צורך בו בשל העובדה שאני לא מנצל אפילו 3 גיגה ולא ראיתי סרט אחד, אז החלטתי להחליף אותו ולקנות D2... אתם מכירים חנות שעושה טרייד אין לנגנים במקרה?

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by unknown,

אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by ערן חזן,

קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Pc1ko,

מי מהבנגנים הבאים הכי טוב? הקריטריונים היחידים הם: סאונד ופרקטיות (כמה שיותר לא שביר) המחיר שלהם נע סביב 550-700, אם מישהו מוצא משהו זול במיוחד שילח לי לינק בבקשה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. שלום וחג שמח אני שוקל לרכוש אחד משני המכשירים הנ"ל שהם מכשירים משולבים וקלים הכוללים תמיכה ברשת אלחוטית, gps, בלוטות, ובה בעת הם גם טלפונים סלולריים. קישורים לדוגמה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=463 http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=466 מה דעתכם על שני המכשירים האלה, מה הסיכון שבהשקעה, מי מבין שניהם עדיף (ל-ETEN Glofiish M700 יש מקלדת פיזית ואילו ל-ETEN Glofiish X500 אין מקלדת כזו).

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by Aviko,

האם אפשרי לחבר אותה למחשב ואז להשתמש בה כמצלמת אינטרנט במסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום , אני צריך המצלמה לאיי פוד - הבנתי שיש שני סוגים - mp3 ו mp4 ? וההבדל הוא שב mp4 אפשר לראות קבצי וידאו ? אפשר ממש לראות קבצי סרטי קולנוע והכל ? האמת שלא חשוב לי הקבצי וידאו , חשוב לי רק שזה יהיה נגן נוח בעל נפח של 2 ג'יגה בערך..ושהגודל הפיזי שלו יהיה קטן - שיהיה נוח להכניס אותו לכיס של המכנס או החולצה , ולהעביר את החוט של האוזניות שיהיה ארוך כי ממה שהסתכלתי בזאפ כל הנגנים שם נורא גדולים כאלה עם מסכים - ממש בגודל של פלאפון ואני מחפש משהו הרבה יותר קטן. חשוב לי שהאיכות שמיעה שלו תהיה טובה - ושיהיה עם אוזניות טובות ונוחות. ממה שראיתי מישהו בפורום המליץ על FY700 mpio 2gb עכשי מה זה שיש לו 512 זכרון פנימי מה זה אומר ? למישהו פה יש את הנגן הזה ? זה נגן נוח וקטן ? שומ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by migez,

מחפש בשביל אחותי נגן זיכרון פלאש, של 8GB. אין הגבלה בתקציב, מה שתתנו יהיה טוב (אבל לא כאילו דברים ב5-6 אלף שקל!!) חשוב שיהיה תמיכה בתיקיות, שהנגן יהיה כמה ושיותר קומפקטי וקטן. לא חשוב שיהיה תמיכה בMP4 או מסך צבעוני וכזה. הצרכים העיקריים זה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה ושהנגן יהיה קומפקטי ויתמוך בתיקיות. תודה מראש לעוזרים. אהה והיא אמרה שיש לחברה שלה נגן משהו zen X של קריאיטיב, היא אמרה שהוא ממש ניראה לה, שהוא ממש קטן וישלו 8GB, אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל מידע ומחיר על הדגם הזה.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. ברשותי iPod Nano מזה כשנה, אך לא היה בשימוש כמה חודשים. לאחרונה ניסיתי להחזיר אותו לשימוש אך אני נתקל בבעיה: לאחר שאני טוען אותו בחשמל ומשתמש בו, ה iPod לא מתעורר לאחר כיבוי (לחיצה ארוכה על Play). חיבור ל USB לא מעורר אותו. עלי להמתין כ 24 שעות, לחברו ל USB, לטעון אותו מחדש וחוזר חלילה. זה קורה גם עם הגרסה האחרונה של APPLE וגם לאחר Restore Factory Settings. ה iPod נקנה בפלורידה. מקש ה HOLD אינו קשור... מנסה למצוא פיתרון...

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  17. יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lior46,

למישהו יש אחד כזה? האם הסאונד הוא איכותי ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. Started by +Eliran+,

לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש זכרון פלאש יותר גדול מ8 ג'יגה?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by tg,

אני מתעתד לקנות את ה MIO P350 , האם משהוא מכיר , יכול להמליץ עליו ?, האם יש תקלות חוזרות ?, האם יש מכשיר במחיר הזה שנותן יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by gil_k,

אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים