גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
המקלדת SwiftKey במבצע עכשיו בפליי, 5 ש"ח בלבד https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות פאלפון משולב אבל אני לא יודע איזה .. לא איכפת לי ממש מהמצלמה איכפת לי יותר מהאיכות של ה MP3 הרמקול שלו והעוצמה של הרמקול וכששומעים באוזניות איזה מכשיר עדיף מהבחינה הזאת ולמי יש בטריה לזמן שמיעה MP3 יותר ארוך ( ולא רק ב MP3 גם בסיחות וכל זה .. ) מי יותר קטן ומי יותר עמיד בפני נפילות וכל זה?? וד"א כדאי לי לקנות יד שניה או רק יד ראשונה ( כי ליד ראשונה אין לי ממש כסף אז ליראות אם זה כדאי לי )
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכשיר של QUE NQ501 קניתי את המכשיר עם המפה שבאה עם ה GPS והיא של IGO 8 , MAY 11 2009 היא של ישראל ואירופה המזרחית . אני שואל האם כדאי לעדכן את המפה או שלא כדאי ועדיף לקנות GPS או PDA עם מפה מעודכנת . כמה יעלה לי לעדכן את המפה של ה QUE NQ501 ? וכמה יעלה לי לקנות GPS חדש עם מעבד חזק יותר ועם תוכנה טובה יותר וזיכרון חזק יותר . ואם אתםם ממליצים לי על קניית GPS או PDA תמליצו לי על איזה GPS או PDA .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החל מהיום ניתן לרכוש (לפחות ב- FRY.COM) את הדגם בראשון של סמסונג טאב, במחיר 350 דולר (ללא דמי משלוח ?), ללא שום תוספת מחיר סמויה (כגון מחיר עם התחייבות לקבלת שירות תיקשורת לאחר הקניה ) . מדובר בדגם ללא תיקשורת סלולרית. לא ברור עדיין אם מלבד התקשורת הסלולרית הוציאו מהמיני טבלט רכיבים ניספים. החל מהיום המכירה מבוצעת ב- FRY.COM , לא ידוע אם יש עוד מוכרים בתנאים דומים. השינוי הזה הוא בשורה לכל אילו שרוצים במחשב זעיר נייד (כולל גלישה באינטרנט דרך WIFI) שישמש חלופה למחשבים ניידים (כולל NETBOOK) . מחשבים ניידים (כולל NETBOOK) כבדים מדי לניידות מחוץ לבית\למשרד, ויכולת ההקלדה הנוחה לא תמיד חשובה למי שגולש באינטרנט או קורא מסמכים מחוץ לבית\למשרד. עד כה מרבית מכירות המיני טאבלטים…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדליף טוויטר חשף את ששת הגרסאות של דגמי הדגל מאת סמסונג - כולל תגי המחיר המיועדים בהולנד והגוונים השונים שמצפים לנו בכל תת-דגם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
https://www.golantelecom.co.il/web/news1.php מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, Sansa E270, גירסת תוכנה 01.02.24A. הבעיה: אני רואה אותיות עיבריות אך הן מופיעות משמאל לימין. אין איזכור לנושא בפורומים הרישמיים של סאנדיסק ועדיין לא קיבלתי מענה רישמי מתמיכת סאנדיסק, חשבתי לבדוק כאן (גם). מישהו יודע האם יש גירסת תוכנה אשר "מתקנת" את התצוגה? מכירים פיתרון אחר? דרך אגב, מישהו כאן ניסה את גירסת התוכנה H? אולי היא פותרת את הבעיה. [בהתאם לפעם האחרונה שבדקתי, גירסת התוכנה H עדיין מופיעה כ Beta באתר הרישמי של סאנדיסק] חג סוכות שמח.
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה בדיוק אנדרואיד נקי, הבנתי שזה עדיף...ואיך אני יכול לדעת לפני רכישה באיזה פלא האנדרואיד נקי יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מת לי הIPOD, אז חשבתי שהגיע הזמן להתחדש התקציב הוא פחות או יותר 800 שקל, חשבתי על זה אולי: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703798 עצות מישהו? ואל תציעו לי אייפוד שוב, אני שונא את הITUNES חחחח תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2007/11/08/the-blu-ray-phaser-defends-dorks-from-the-hd-dvd-borg/
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כולנו ציפינו לשמוע חדשות אודות שבב ה-Snapdragon 875 - אבל בקוואלקום החליטו להפתיע עם שם שם בולט ומעניין יותר, אשר מדגיש את הקפיצה הטכנולוגית העסיסית שממתינה בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כרטיס סים של דור 2 אני חושב (בכל אופן לא דור 3) אם אני שם אותו בN95 אז לא תהיה לי אפשרות ל WIFI או שאין קשר בין הדברים... אם ישנו קשר ואין אפשרות ל WIFI מה אפשר לעשות ואיך אני רוכש סים דור 3 מבלי להתחייב או משהו כזה ? \\ והאם ישנו דפדפן שאפשר להוריד לN95 שאפשר לגלוש רגיל כמו באינטרנט במחשב או שצריך להיתקע עם התצוגה ה'מיניאטורית' של הדפדפן של הפלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמובן שעדיף כמה שיותר זול...
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-