עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כבר לפני שנה+ ראיתי ידיעות על חומרים נגד מים שאפשר לצפות איתם טלפונים, והיו כמובן דיבורים על מכשירים שיכללו את הציפוי הזה. במשך הזמן אפילו ראיתי כמה כאלה - בעיקר של סוני (-אריקסון ז"ל) אני חושב. היום, מה קיים? אני רוצה לשדרג את הטלפון שלי, אבל אחת מהדרישות שאני חייב בשביל להצדיק שדרוג כזה, היא שהטלפון יהיה עמיד למים. מה בכלל האופציות שלי נכון להיום? (ולעתיד הקרוב) תודה נ.ב. זה מתאים לפה ולא ל"התייעצות לפני קניה" כי אני לא מדבר על ההתייעצות האישית שלי, יש לי עוד דרישות כמובן אבל כרגע הן לא רלוונטיות.. אני קודם כל רוצה להבין איזה מכשירים בכלל מציעים את הפי'צר הזה כיום, ועל איזה מכשירים כבר יש שמועות שצריכים לצאת בקרוב וגם יכילו את הפיצ'ר הזה.

3. Started by swisaman,

ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by מגדל,

אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by medic_29,

שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by idaneh,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ackohen,

שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס למיאמי. בדיוק היום הטלפון נוקיה סליידר העתיק שלי החליט שהוא שובק חיים.. בחיבור של 1 ועוד 1 הגעתי להבנה שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לרכוש סמארטפון בח"ול. אני לא בהכרח מקובע לרעיון של אייפון, הבנתי שיש מכשירים מקבילים לא רעים בכלל.. אשמח לשמוע המלצות וסדרי גודל מחירים. בסך הכל התקציב גמיש, אבל שיהיה מסונכרן בסדר גודל מחירים של אייפון.. תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 0TB/s,

אני מעדיף מכשיר קטן שאני יכול להשתמש בו ביחד אחת. שיעבוד חלק פחות או יותר. אני לא הולך לעשות איתו יותר מדי. יש המלצות?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה

13. Started by IlanF,

המקלדת SwiftKey במבצע עכשיו בפליי, 5 ש"ח בלבד https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

14. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לקנות פאלפון משולב אבל אני לא יודע איזה .. לא איכפת לי ממש מהמצלמה איכפת לי יותר מהאיכות של ה MP3 הרמקול שלו והעוצמה של הרמקול וכששומעים באוזניות איזה מכשיר עדיף מהבחינה הזאת ולמי יש בטריה לזמן שמיעה MP3 יותר ארוך ( ולא רק ב MP3 גם בסיחות וכל זה .. ) מי יותר קטן ומי יותר עמיד בפני נפילות וכל זה?? וד"א כדאי לי לקנות יד שניה או רק יד ראשונה ( כי ליד ראשונה אין לי ממש כסף אז ליראות אם זה כדאי לי )

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by ilanb0,

האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.

16. יש לי מכשיר של QUE NQ501 קניתי את המכשיר עם המפה שבאה עם ה GPS והיא של IGO 8 , MAY 11 2009 היא של ישראל ואירופה המזרחית . אני שואל האם כדאי לעדכן את המפה או שלא כדאי ועדיף לקנות GPS או PDA עם מפה מעודכנת . כמה יעלה לי לעדכן את המפה של ה QUE NQ501 ? וכמה יעלה לי לקנות GPS חדש עם מעבד חזק יותר ועם תוכנה טובה יותר וזיכרון חזק יותר . ואם אתםם ממליצים לי על קניית GPS או PDA תמליצו לי על איזה GPS או PDA .

17. Started by Shadow223,

שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. החל מהיום ניתן לרכוש (לפחות ב- FRY.COM) את הדגם בראשון של סמסונג טאב, במחיר 350 דולר (ללא דמי משלוח ?), ללא שום תוספת מחיר סמויה (כגון מחיר עם התחייבות לקבלת שירות תיקשורת לאחר הקניה ) . מדובר בדגם ללא תיקשורת סלולרית. לא ברור עדיין אם מלבד התקשורת הסלולרית הוציאו מהמיני טבלט רכיבים ניספים. החל מהיום המכירה מבוצעת ב- FRY.COM , לא ידוע אם יש עוד מוכרים בתנאים דומים. השינוי הזה הוא בשורה לכל אילו שרוצים במחשב זעיר נייד (כולל גלישה באינטרנט דרך WIFI) שישמש חלופה למחשבים ניידים (כולל NETBOOK) . מחשבים ניידים (כולל NETBOOK) כבדים מדי לניידות מחוץ לבית\למשרד, ויכולת ההקלדה הנוחה לא תמיד חשובה למי שגולש באינטרנט או קורא מסמכים מחוץ לבית\למשרד. עד כה מרבית מכירות המיני טאבלטים…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by winner,

שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מדליף טוויטר חשף את ששת הגרסאות של דגמי הדגל מאת סמסונג - כולל תגי המחיר המיועדים בהולנד והגוונים השונים שמצפים לנו בכל תת-דגם לכתבה

21. Started by ilanb0,

יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. https://www.golantelecom.co.il/web/news1.php מה דעתכם?

23. Started by not_connected,

שלום, Sansa E270, גירסת תוכנה 01.02.24A. הבעיה: אני רואה אותיות עיבריות אך הן מופיעות משמאל לימין. אין איזכור לנושא בפורומים הרישמיים של סאנדיסק ועדיין לא קיבלתי מענה רישמי מתמיכת סאנדיסק, חשבתי לבדוק כאן (גם). מישהו יודע האם יש גירסת תוכנה אשר "מתקנת" את התצוגה? מכירים פיתרון אחר? דרך אגב, מישהו כאן ניסה את גירסת התוכנה H? אולי היא פותרת את הבעיה. [בהתאם לפעם האחרונה שבדקתי, גירסת התוכנה H עדיין מופיעה כ Beta באתר הרישמי של סאנדיסק] חג סוכות שמח.

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bati6,

מה זה בדיוק אנדרואיד נקי, הבנתי שזה עדיף...ואיך אני יכול לדעת לפני רכישה באיזה פלא האנדרואיד נקי יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.