גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
-
[move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לחברה ודגם של מחשב כף יד ממוצע, קנייה כנראה בסינגפור (עם סיכוי קטן לאוסטרלייה). המחשב הוא לאחותי והיא לא צריכה משהו מוגזם או כוחני. המטרה היא שהוא יהיה פשוט, נוח ומובן לשימוש, אמין ולא שברירי. לא צריך עוצמות עיבוד חזקות או יכולות מולטימדייה מטורפות, חשוב שהוא יהיה נוח לקריאת ספרים וחומרים מקצועיים שונים ואולי יישומים רפואיים שונים שאני מניח שאין להם דרישות מטורפות. מה שכן - תמיכה בWIFI ואינטרנט אלחוטי אני חושב שזה יתרון גדול. וכמובן דרושה אופצייה לתמיכה בעברית (אני מניח שאפשר לעשות זאת). אני לא כלכך מבין בתחום הזה ובדגמים השונים ולא יודע כמה כדאי להשקיע בדבר כזה אבל מן הסתם היא מחפשת משהו בתקציב כמה שיותר סביר, אין לה מושג כמה דבר כזה צריך לעלות ואת ה…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
צילומים נוספים מגיעים אל הרשת ומציגים את המכשיר החדש של סמסונג בצמד גוונים שעדיין לא ראינו עבורו עוד יום עובר – והנה אנחנו מקבלים עוד תמונות וצילומים של מכשירי הדגל הטריים מבית סמסונג, שיוצגו לעולם ב-21 בפברואר, כלומר בעוד כשבוע וחצי. התמונות החדשות מציגות את המכשיר בצבע אפור-כסוף ובצבע מוזהב, ומצטרפות אל הצילומים הקודמים שכבר ראינו לדגם בצבע כחול כהה או שחור. הצבעים והתיעודים החדשים ברורים יותר מאלו הקודמים, וללא ספק מציגים את מכשיר הדגל באור חיובי יותר – עם מעטפת מסך מזערית וצד קדמי שמזכיר במידה מסויימת את ה-One M9 וה-One M8 של HTC. התמונה והתצלומים החדשים הצליחו להפתיע אותנו לחיוב האם מעבר לחיי סוללה נהדרים וביצועים מובילים, מכשירי ה-Galaxy S…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy S6. אני רוצה חנות שלא תיגע במכשיר בכלל - בלי רומים יצירתיים ועברית צרובה וכל מיני חרטוטים כאלה. אני גם מעדיף חנות שלא תבטל לי אחריות על רוט אבל זה פחות קריטי. אני לא רוצה לשלם 400-500 ש"ח בשביל אחריות יצרן (זה פחות או יותר ההפרש כרגע), השאלה אם יש חנויות שנותנות אחריות 'פרטית' מספיק טובה. שמעתי דברים טובים וגם רעים על vmobile, gomobile ושות'. מה הנסיון של אנשים פה איתם? יש משהו מומלץ? * אגב בקיי אס פי מופיע אחריות של 'סקיילקס' ובאייבורי 'סמסונג ישראל' ובשניהם כתוב שזה היבואן הרשמי - מי צודק? זה אותו יבואן?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האלן היה לי את U10 של IRIVER נאבד לי.חיפשתי את U20 ומשום מה לא מוכרים אותו בארץ. אני רוצה משהוא בסגנון שיהיה לפחות 4 גיגה. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש אפליקציות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על אפליקציות כאלו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את הציפצוף כל כמה שניות כשאני מקליט שיחה? הבנתי שזה קיים רק בנוקיות. ואיך אני מעביר הודעות נכנסות מהמכשיר לכרטיס סים ו/או למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר לפני שנה+ ראיתי ידיעות על חומרים נגד מים שאפשר לצפות איתם טלפונים, והיו כמובן דיבורים על מכשירים שיכללו את הציפוי הזה. במשך הזמן אפילו ראיתי כמה כאלה - בעיקר של סוני (-אריקסון ז"ל) אני חושב. היום, מה קיים? אני רוצה לשדרג את הטלפון שלי, אבל אחת מהדרישות שאני חייב בשביל להצדיק שדרוג כזה, היא שהטלפון יהיה עמיד למים. מה בכלל האופציות שלי נכון להיום? (ולעתיד הקרוב) תודה נ.ב. זה מתאים לפה ולא ל"התייעצות לפני קניה" כי אני לא מדבר על ההתייעצות האישית שלי, יש לי עוד דרישות כמובן אבל כרגע הן לא רלוונטיות.. אני קודם כל רוצה להבין איזה מכשירים בכלל מציעים את הפי'צר הזה כיום, ועל איזה מכשירים כבר יש שמועות שצריכים לצאת בקרוב וגם יכילו את הפיצ'ר הזה.
-
- 34 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס למיאמי. בדיוק היום הטלפון נוקיה סליידר העתיק שלי החליט שהוא שובק חיים.. בחיבור של 1 ועוד 1 הגעתי להבנה שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לרכוש סמארטפון בח"ול. אני לא בהכרח מקובע לרעיון של אייפון, הבנתי שיש מכשירים מקבילים לא רעים בכלל.. אשמח לשמוע המלצות וסדרי גודל מחירים. בסך הכל התקציב גמיש, אבל שיהיה מסונכרן בסדר גודל מחירים של אייפון.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעדיף מכשיר קטן שאני יכול להשתמש בו ביחד אחת. שיעבוד חלק פחות או יותר. אני לא הולך לעשות איתו יותר מדי. יש המלצות?
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-