עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by D-M-X,

איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  2. שימושים עיקריים:שיחות טלפון,פייסבוק,וואטסאפ,מיילים,יו טיוב,צילום,שומע המון מוזיקה אז צריך לפחות 32 ג'יגה וסוללה שתחזיק להרבה. קראתי שהרבה ממליצים כל lg g2 אבל אולי כבר יש משהו עדיף בטווח מחירים הזה גם חשוב שהקניה תהיה בארץ כי אני כרגע בלי פלאפון. המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by elad-r,

שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Resolution-Display-Built/dp/B007OZNZG0 האם KINDLE PAPERWHITE החדש מתאים בכלל ללקוח הישראלי ? האם הוא מציג נכון קבצי DOC PDF HTML בעיברית ב-OFF-LINE ? האם ניתן בכלל לגלוש איתו ברשת WIFI חינמית כמו עם כל סמארטפון זול ולקרוא כתבות באתרים כתובים בעיברית כמו YNET ? ברור לי שזה מכשיר שמציג מסך שחור לבן ואינו יכול להציג וידיאו ולנגן מוסיקה בכלל, אולם יש לו יתרונות יחודיים אחרים. למיטב הבנתי זהו המכשיר האידיאלי ובמחיר מצחיק של 120 $ לקריאת טקסטים ,גם באור שמש ישיר ובמשך 30 שעות ויותר,עם תאורת מסך מלאה ובלי לעייף את העיניים ,מה ששום מכשיר אחר (טאבלט,מחשב נייד ,סמארטפון וכיוצא בזה )לא יכול לעשות ,ולא חשוב מה מחירו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ~Pizza~,

היי אנשים, אני צריך בבקשה המלצה לסמארטפון חדש. אני כרגע עם Galaxy S4 ומעוניין בשדרוג. התקציב לא מוגבל (מקבל מהעבודה) השימושים שלי בפלאפון הם מועטים; שיחות,watsapp, music, Waze, מצלמה וזהו פחות או יותר. לא משחקים וכדומה. מה שחשוב לי זאת מצלמה איכותית. תצוגה 4K עם מצלמה שמסוגלת לצלם וידאו ב4K. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by psybrain,

יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Salwaby,

בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by v_man,

עברתי לחדר במרתף ואין לי קליטה בפלאפון יש איזה דרך לעשות שיהיה קליטה לחבר למחשב או אנטנה חיצונית משהו? מקווה שזה המקום לא מצאתי מקום אחר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by עובר אורח,

קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים

12. שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB

13. דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה

14. היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה

15. Started by RnG,

גלריית תמונות חכמה, טפטים מותאמים אישית, מסך נעילה מקושר ואפליקציות הודעות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. הדור השני של מקלדת Clicks מגיע עם שיפורים משמעותיים, אך האם הוא מצליח להתגבר על המגבלות?לכתבה

17. Started by jackhammer,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה בפורום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל המון שיחות מחברת סלולאר ש"רואים שהייתי לקוח אצלהם והם רוצים להציע לי הצעה". ביקשתי מהם כמה פעמים להסיר את המספר שלי מהDB שלהם (אני בכלל חושד שהפרטים המלאים שלי כולל פרטי תשלום עדיין נמצאים שם) אבל למרבה ההפתעה (לא ממש....) תדירות השיחות רק גוברת. כל יום קבוע מתקשר אלי מישהו, לפעמים פעמיים ביום. אני רוצה לתבוע אותם אז אני צריך הוכחות של הקלטת שיחות. מישהו מכיר אפליקציה טובה שמקליטה שיחות נכנסות? עדיף שתהיה חינמית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  19. אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה

21. הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה

22. הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:

23. אהלן, קיבלתי לא מזמן פלאפון Samsung I8000 Omnia II באנגלית אני מחפש להתקין עליו עברית בשביל לשלוח SMS ולגלוש באתרים כמו ynet, NRG וכד' . אני חדש בקטע של הסמארטפונים ואין לי מושג מה לעשות, אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.