גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עברתי לחדר במרתף ואין לי קליטה בפלאפון יש איזה דרך לעשות שיהיה קליטה לחבר למחשב או אנטנה חיצונית משהו? מקווה שזה המקום לא מצאתי מקום אחר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
גלריית תמונות חכמה, טפטים מותאמים אישית, מסך נעילה מקושר ואפליקציות הודעות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הדור השני של מקלדת Clicks מגיע עם שיפורים משמעותיים, אך האם הוא מצליח להתגבר על המגבלות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה בפורום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל המון שיחות מחברת סלולאר ש"רואים שהייתי לקוח אצלהם והם רוצים להציע לי הצעה". ביקשתי מהם כמה פעמים להסיר את המספר שלי מהDB שלהם (אני בכלל חושד שהפרטים המלאים שלי כולל פרטי תשלום עדיין נמצאים שם) אבל למרבה ההפתעה (לא ממש....) תדירות השיחות רק גוברת. כל יום קבוע מתקשר אלי מישהו, לפעמים פעמיים ביום. אני רוצה לתבוע אותם אז אני צריך הוכחות של הקלטת שיחות. מישהו מכיר אפליקציה טובה שמקליטה שיחות נכנסות? עדיף שתהיה חינמית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לא מזמן פלאפון Samsung I8000 Omnia II באנגלית אני מחפש להתקין עליו עברית בשביל לשלוח SMS ולגלוש באתרים כמו ynet, NRG וכד' . אני חדש בקטע של הסמארטפונים ואין לי מושג מה לעשות, אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ANDROID TV DONGLE. הדבר היחיד שהוא יריץ זה סרטים מהPLEX שלי. על FULL HD 5.1. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-