עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elad_jacoby,

שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by joel_p,

Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by the_lighting,

מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by Elad87,

אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by לאנד,

שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by צחי-2,

יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by timac,

איך אני משנה תפונט של העברית הוא על הפנים.. ניסיתי לעדכן גרסא לא עזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by F430,

משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by חן מ,

שלום אחרי מחשבות רבות,חשבתי כבר שאם אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן לנוקיה 5800,עדיף שאני אתפשר ואלך על איזשהו אריקסון חשבתי על הW595,שהוא גם זול וגם נראה מצויין.מבחינה ביצועית איך הוא?המסך גדול?רואים טוב?שומעים טוב?יש משחקים כאלה נחמדים? איך הוא מבחינת מוזיקה?כמה גי'גה זיכרון אפשר להכניס עליו? ספרו עליו קצת תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. התבצעה הפעלת עיברית באייפוד טאץ', במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, וזאת בגלל בעיית חומרה שהתעוררה אצלי, ושלא איפשרה לבצעה בו. עכשיו, לאחר שאני מתחבר לאיטונס, איני יכול לבצע העברת שירים ו/או סרטים (שירים הצלחתי....) לאייפוד, תוך כדי קבלת הודעה שאני צריך לבצע ריסרט למכשיר ולהתקין שוב הכול מחדש. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור זאת ללא התקנה מחדש?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Jenia24,

זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by BreezeNET,

שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by glory,

שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by moony123,

אני מחפשת סולולרי חדש. אחד הדברים שאני רוצה היא אפשרות לשמוע לא רק רדיו רגיל - אלא רדיו אינטרנט דרך הסולולרי. כלומר להתחבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. זה אפשרי ? כל המכשירים שתומכים באינטרנט יתמכו בכזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by kobibo,

יש ברשותי את הנגן הנ"ל ולאחרונה נתקלתי בבעיה די מוזרה ברגע שאני מנסה להכניס שיר ואו שירים לסיפריה בנגן ואח"כ אני יוצר רשימת השמעה,רשימת ההשמעה מופיעה כריקה. רק לאחר מחיקה ואו הסרה של הסיפריה ויצירת רשימת השמעה חדשה זה מסתדר. בקיצור זה מוציא אותי מדעתי. תופעה זאת לא היתה לפני כן. (לא שונה דבר). רשימת ההשמעה הינה כקובץ Pla .

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by hen1235,

האם אמורה להיות בעיה להפוך מכשיר של אורנג' ל-free sim? אני מתכוון כמובן לדגם ה-W980 של סוני אריקסון...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים