עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by The Dom,

חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by nir_varon,

היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

האם מתוכננים להגיע לשוק נגני פלאש עם יותר מ8 ג'יגה בזמן הקרוב?

7. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by do_k,

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי כמה וכמה בדיקות ושמיעה של מכשירים שונים החלטתי לרכוש את המכשיר הנ"ל. וכמובן החלטתי לספר לכם עליו מכיוון שאני בפורומים כבר הרבה זמן.. טוב, אז נתחיל בדבר הראשון - מידותיו הפיזיות של המכשיר: המכשיר זעיר!! אך יש לציין שהוא עבה ולכן הוא מרגיש מסיבי ביד או בכיס ואורכו הצנוע לא משפיע. שימו לב שהוא בדיוק ברוחב של הנוקיה. נוח מאוד. וגם יפה האמת, שחור עם 2 מסגרות כסף. (למעלה ולמטה) קצת תכונות: קבצים - mp3 mpeg wma ogg txt jpg וקבצי FLAC שאני לא משתמש כמובן USB 2 שדרכו מטעינים את המכשיר. (סוללה כלולה נטענת) הכונן הוא כונן זעיר 0.85 אינץ' תוצרת טושיבה מסך OLED בהיר מאוד יש לציין בגודל 1.3 אינץ' נמשיך בתפעול בצד המכשיר קיימים כפתורים כאשר מלמטה זה עוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oz12,

שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by 104952,

שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by NightElf,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הנגן סאןדיסק שלי כי אני לא מרוצה מאופן הניהול התיקיות שלו וסתם בגלל שהוא מכוער דיי התלהבתי מננו אייפוד 4 ג'יגה שעולה 900 ש"ח אבל ראיתי שיש איפוד 30 ג'יגה ב-1200 ש"ח... אז אם כבר - אז כבר... האם כדאי להשקיע את הסכום והאם הגודל הפיזי בין השניים משמעותי תודה נ.ב אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים שיתן הצעות...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by headg,

mio 550 or mio a701 או שיש משהו יותר טוב ? תודה לכל התייחסות מראש.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. יש לי Nokia 6280 ורציתי לשנות את הפורמט של הסירטון וידאו כלשהו לפורמט שהפלאפון יתמוך בו. בבקשה, אל תגידו לי לחפש בגוגל או בפורום כי אין לי יידע רב בפלאפונים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by ofir38,

האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by emil57,

לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  19. היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  20. Started by hen1235,

תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Spider76,

שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by The Dom,

ברשותי המכשיר הנ"ל. הורדתי את הסאנסה UPDATER וכשאני מחבר את הסאנסה למחשב אני רואה רק את הסמל של הנגן וסמל של מחשב בלי משהו שמקשר בניהם(בסאנסה עצמו). כמובן שיש לי SP1. כתוב לי CONNECTED על הנגן אבל אני לא רואה שהוא מעביר עידכונים. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  24. Started by Atmir,

שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by mikko,

יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים