עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רציתי לברר מספר דברים לפני שאני רוכש א המכשיר הזה: 1. מה המחיר הכי זול כרגע שלו בארץ דרך מפעיל סלולארי ? 2. האם יש לו נגן לשמיעת שירים כמו שיש בסוני אריקסון? 3. האם הסוללה שלו מחזיקה יותר זמן מהדגם הקודם? 4. השאלה הכי חשובה לי- במידה ויש לי דיסק מקורי של התוכנה i go לGPS. האם זה נכון שאני יכול להתקין אותה במכישר ולהשתמש בו כGPS לכלכ דבר?? (בלי תשלומים כולשהם למעיל הסלולארי?) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי המון דברים שאין לי זמן להעביר בהקלדות ואני מאבד לפעמים דברים חשובים. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by משה משהו,

האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה

4. Started by IG,

שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by צבי,

בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

7. הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה

8. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by fedora,

שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני מחפש GPS מתנה לאבא (טלפון עם WAZE לא בא בחשבון) וראיתי שיש כאלה עם עדכוני תנועה גם לארץ כדוגמת Garmin Nuvi 2350LT. מישהו ניסה ויכול להגיד עד כמה זה באמת עובד? ועל הדרך אם יש לכם המלצות למכשירים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itai_1813,

יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מכשירי ה-Galaxy XCover 7 וה-Galaxy Tab Active5 מצטרפים אל משפחת המוצרים הייחודית שכוללת עמידה במבחנים בתקן צבאי, עבור מתארי שימוש מאתגרים במיוחדלכתבה

15. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by moshmushon,

אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום כולם, יש לי IPAQ עם BT ורציתי לרכוש מקלט GPS BT וכך לעבוד עם שניהם יחד. הדרישות שלי מהמכשיר - שימצא לווינים מהר - ושישמור איתם על קשר גם אם הוא לא דבוק לשמשה. ושיהיה זול. אשמח לשמוע מי הם המקלטים המומלצים/פופולאריים. ראיתי את ה GlobalSat BT338 הוא פופולארי לפי מה שהבנתי. אבל הוא עולה איזה 500 ש"ח (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=132555) ראיתי את Holux M1000 שעולה 270 שקל. מה אומרים עליו? בקיצור אשמח לקבל המלצה למקלט עם יחס איכות מחיר טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by EyEOnE,

חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by Liorking,

יש לי שתי בעיות חמורות במכשיר - * קונקטור ה-USB לא עובד * המסך התחיל להתקלקל, והאזור העליון שלו חשוך מדי האם יש טעם לתקן, או שעדיף לקנות חדש? אם כן כדאי, כמה לתקן, והאם תוכלו להמליץ על מעבדה באזור ת"א?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בהנחה שיש לי את תוכנת הניווט. מחירי הgps הם ברמת המחירים של מחשבי כף היד, אז למה בעצם לא עדיף לקנות מחשב כף יד עם מקלט, שיש בו יותר פונקציות מלבד הניווט?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by Omry,

לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.