עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני כותב אפליקציה שעושה FACEBOOK LOGIN, אני לא מצליח להבין בAPI הנוכחי שלהם, איך אני מאפשר למשתמש לשלוח APP REQUEST לחברים שלו. אני מתכוון לזה שהם יקבל את שם האפליקציה וקישור לדף בGOOGLE PLAY. יש לי כבר את הFACEBOOK IDs של אלו שאני רוצה לשלוח להם את ההזמנה. איזה מן אוביקט / תהליך אני צריך? ואיזה מן הרשאות. מעבר לזה, לא הבנתי איך אני לוקח SESSION קיים ומשנה את ההרשאות שיש לו.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היצרנית הקוריאנית השנייה בגודלה לא מעוניינת להמתין ולבחון האם השמועות אודות יריבתה הן מדוייקות - ומכריזה כבר עכשיו על התאריך בו תחשוף בפנינו את מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה

5. Started by ran8,

שלום שמי רן, אני מתכנן כבר זמן מה לקנות את המכשיר המטורף הזה.... משהו יש לו אותו אולי ויכול להגיד עליו משהו (התרונות,חסרונות)... או משהו שמע ורוצה להמליץ... כי אני עדיין בתהליכי התלבטות המכשיר יקר ואני רוצה לעשות צעד מבלי להתחרט.... מידע ותמונה: (אם אתם יכולים גם תחתמו, חח).... מצאתי את זה היום משהו ארגן עצומה שהמכשיר יימכר על ידי מפעילות הסלולאר... http://www.atzuma.co.il/petition/raulblanco04/1/

• 123 תגובות
    • 15.5k צפיות
  6. Started by CRT,

מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by PrinceofMadness,

אני מעוניין לקנות את נגן טוב והתלבטתי בין השניים. האם היתרונות של הQ5 באמת שווים את ההבדל במחיר.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by tzolerguy,

היי כולם אז ככה אחרי קצת יותר מ 3.5 שנים עם מספר אחד בדור ה3 כמו שקראו לו כשהוא יצא ה 6680 שלי החלטתי שהגיע הזמן להתפנק ולהמשיך הלאה המכשיר הנ"ל אמור להיות מושק עוד היום או מחר באורנג ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת עליו חו"ד ממקור ראשון משהו שיש לו את המכשיר ועובד איתו יום יום כמובן שאם מישהו התנסה בו ולא משתמש עדיין אשמח לשמוע מה דעתו על המכשיר ואם יש לכם המלצות על מכשיר דומה גם יתקבלו בברכה תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

11. עם מסך OLED קמור אבל גם אותה יחידת צילום משנה שעברה, מוצר הדגל החדש של סוני שוב מרגיש כמו שילוב בין המעולה למאכזב לכתבה

12. Started by ran07,

שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  13. סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ? דגם : Samsung s179 ראו את דף הפרסום שקיבלתי בסופרמרקט של מגה, שסרקתי והעליתי אותו לכאן . שימו לב שמקבלים את הפלאפון טעון ב-400 ¤ זמן אוויר . אז נכון שזמן האוויר במסלול pre-paid הוא פי שניים יותר יקר לעומת מסלול רגיל , כך שבעצם הפלאפון עולה כ-200 ¤ ,אבל עושה רושם שזה עדיין משתלם לאלו שצריכים סלולארי שישמש כקו נוסף או כגיבוי . לי זה נראה, משהו כמו :" Too good to be true" כנראה שפספסתי משהו במבצע הזה מפני שבמדינה שהיא גן עדן לאנשי השיווק הממולחים והחלקלקים , שממציאים כל יום שיטות חדשות איך לתחמן לרוקן את ארנקיהם של הלקוחות ולהעביר את הכסף אליהם , מעולם לא נתקלתי עד כה ב- "מבצע " כלשהוא שלא מנסים לזיין…

• 142 תגובות
    • 12.2k צפיות
  14. רציתי לברר מספר דברים לפני שאני רוכש א המכשיר הזה: 1. מה המחיר הכי זול כרגע שלו בארץ דרך מפעיל סלולארי ? 2. האם יש לו נגן לשמיעת שירים כמו שיש בסוני אריקסון? 3. האם הסוללה שלו מחזיקה יותר זמן מהדגם הקודם? 4. השאלה הכי חשובה לי- במידה ויש לי דיסק מקורי של התוכנה i go לGPS. האם זה נכון שאני יכול להתקין אותה במכישר ולהשתמש בו כGPS לכלכ דבר?? (בלי תשלומים כולשהם למעיל הסלולארי?) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי המון דברים שאין לי זמן להעביר בהקלדות ואני מאבד לפעמים דברים חשובים. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by משה משהו,

האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה

17. Started by IG,

שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  18. Started by צבי,

בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

20. הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה

21. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by fedora,

שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מחפש GPS מתנה לאבא (טלפון עם WAZE לא בא בחשבון) וראיתי שיש כאלה עם עדכוני תנועה גם לארץ כדוגמת Garmin Nuvi 2350LT. מישהו ניסה ויכול להגיד עד כמה זה באמת עובד? ועל הדרך אם יש לכם המלצות למכשירים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itai_1813,

יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.