גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום... השאלה בכותרת. אם כן, איפה אפשר להשיג ואיך מתקינים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי פלאפון V3c אני צריך את התוכנה שעאפשר להעביר דרכה קבצים/שירים וכו'.... יש אפשרות להוריד אם אפשר לינק בבקשה תודה![br]פורסם בתאריך: 29.04.2007 בשעה 21:11:43 סורי על הדאבל אבל מישהו יכול לעזור זה דחוף!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הנגן סאןדיסק שלי כי אני לא מרוצה מאופן הניהול התיקיות שלו וסתם בגלל שהוא מכוער דיי התלהבתי מננו אייפוד 4 ג'יגה שעולה 900 ש"ח אבל ראיתי שיש איפוד 30 ג'יגה ב-1200 ש"ח... אז אם כבר - אז כבר... האם כדאי להשקיע את הסכום והאם הגודל הפיזי בין השניים משמעותי תודה נ.ב אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים שיתן הצעות...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצות לאיזה מהמחשבי כף יד הבאים לקנות. דרישות - עבודה בWIFI , מסך גדול עם רזולוציה טובה (320*240 לא בא בחשבון) , מעבד חזק , עדיף חיי סוללה ארוכים, מערכת הפעלה חדשה (שוב - 2003 לא בא בחשבון) והכי חשוב נוחות הפעלה. לא חשוב: GPS (לא ממש צריך) , מצלמה (יש K850 , N73 , קנון S2IS וניקון SLR D50 לא צריך) אני אודה אם תוכלו להפנות אותי לREVIEWS או לתת לי המלצות , כולל מקומות קניה טובים. תודה ליביו
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה?? (יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את הIAUDIO X5/L אבל המחיר די גבוה לטעמי, במיוחד לנגן בן קרוב לשנתיים... אפילו שהוא מעולה. אז רציתי לדעת האם צפוייה ירידת מחירים ל X5/L בקרוב והאם הם מוציאים נגן המשך לX5?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בעיקרון צריך שינגן הכל מוזיקה סרטים וכמה שיותר זמן וכמה שיותר מקום .. המכשיר זה לאחי הקטן והוא לא מבין גדול במחשבים אבל גם לא טיפש כל כך אז תתנו משהו שקל לתפעול.. לא משהו שצריכים להסתבכך איתו שעות.. אם יש הצעות אחרות שאפילו קצת חורגות התקציב תכתבו אותם פה... ראיתי פה שממליצים הרבה על קריאייטיב ורציתי לשאול מה עדיף מבניהם זה Zen Vision M Creative או זה Zen Vision Creative ואם יש המלצות אחרות למשל כמו מכשירים של iAudio כמו זה למשל שראיתי עכשיו במקרה..iAudio X5L איך הוא?
-
- 55 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה וכמה בדיקות ושמיעה של מכשירים שונים החלטתי לרכוש את המכשיר הנ"ל. וכמובן החלטתי לספר לכם עליו מכיוון שאני בפורומים כבר הרבה זמן.. טוב, אז נתחיל בדבר הראשון - מידותיו הפיזיות של המכשיר: המכשיר זעיר!! אך יש לציין שהוא עבה ולכן הוא מרגיש מסיבי ביד או בכיס ואורכו הצנוע לא משפיע. שימו לב שהוא בדיוק ברוחב של הנוקיה. נוח מאוד. וגם יפה האמת, שחור עם 2 מסגרות כסף. (למעלה ולמטה) קצת תכונות: קבצים - mp3 mpeg wma ogg txt jpg וקבצי FLAC שאני לא משתמש כמובן USB 2 שדרכו מטעינים את המכשיר. (סוללה כלולה נטענת) הכונן הוא כונן זעיר 0.85 אינץ' תוצרת טושיבה מסך OLED בהיר מאוד יש לציין בגודל 1.3 אינץ' נמשיך בתפעול בצד המכשיר קיימים כפתורים כאשר מלמטה זה עוצ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי Nokia 6280 ורציתי לשנות את הפורמט של הסירטון וידאו כלשהו לפורמט שהפלאפון יתמוך בו. בבקשה, אל תגידו לי לחפש בגוגל או בפורום כי אין לי יידע רב בפלאפונים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-