עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shloosh,

אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום לכולם ! אני טס בקרוב (יחסית 16.8 ) לארה"ב ואני מתכוון לקנות נגן שיחזיק כמה שנים טובות . אז ככה הדרישות הם : *מסך 2.5 - 2.0 אינטש . *בטריה שתחזיק לפחות 15 שעות . *לפחות 12GB זיכרון פנימי . *תמיכה טובה בוידאו . *אפרות הטענה מקיר . (אפשרי כתוסף ) *קל משקל ( לא מעל 130 גרם ) *לא גדול במיוחד . אני חייב לציין שראיתי את ה- ZVM אצל חבר...והוא ענק...ענק ענק , ואני לא בטוח שאני רוצה נגן כל כך גדול ! , אבל אני מניח שעם אין אופציות חלופיות... אני אהיה חייב "להתפשר" עליו . הצעות אחרות יתקבלו בברכה !

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by alonkl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?

5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, קניתי היום ב-KSP את ה-Galaxy Y, פלאפון נוח לאחיזה, קטן וחמוד. אך איך שהדלקתי אותו והוא הגיע ל"שולחן העבודה" חשכו עיניי! לפלאפון הזה יש מסך גרוע! הרזולוצייה על הפנים (מאוד נמוכה) והצבעים שם מזכירים פלאפונים של פעם... אני אישית לפעמים מאמץ את העיניים כדי לשלוח SMS וכו'... האם יש משהו שאוכל לעשות בעיניין? סעמק התבאסתי קשות כשראיתי את זה.

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. צריך רצועת דופק כי גם מתאמן על אופני כושר. הבעיה? על האופניים הוא לא מודד צעדים. לכן אם יהיה מד דופק זה אולי יפתור את הבעיה כי הוא ימדוד לפי דופק ולא צעדים. לא? אשמח לדעת על ההתלבטות שלי חסרונות ויתרונות.. תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. קניתי HTC ONE S ויש בו מלא תוכנות מובנות של TMOBILE ושאר זבל,איך אני נפטר מהם ? ניסיתי לעשות UNINSTALL והם עדיין מופיעות ויש כאלה שהן אופציה למחוק בכלל.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. קיבלתי את זה במשלוח, קיבלתי בארגז את הקופסה של הנגן ועוד מטען כזה, בנפרד, היציאה שלו היא לא USB מין משהו דק ועגול כזה , נראה לי טעות אבל מוזר שיש עליו מדבקה של באג שהם היבואנים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, קניתי ממישהו את ה-LG G2, התחלתי להתקין דברים אבל אז הופיע לי ה-Voice talk של גוגל. נכנסתי להגדרות וראיתי שאין מקלדת מותקנת (משוחזר להגדרות יצרן). אז פשוט חיפשתי באינטרנט קובץ APK של מקלדת... התקנתי ואז הופיע לי ההודעה הזאת (מצורף תמונה). מה זה ולמה זה חוסם לי את המכשיר?! (לא יכול לעשות כ-ל-ו-ם), גם לכבות לא... הורדתי מפה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. טוב אז קניתי N82 ביד שנייה, 950 שח... נכון המחיר הוא טוב אבל מצב הפלאפון לא מזהיר... אני לא יודע מה משך אותי לקנות אבל כנראה שיצר הילד שבי עדיין יוצא החוצה לפעמיים ומערפל את שיקול הדעת שלי, פותח לי ת'ארנק וזורק מזומן. בגדול המצב הפיזי שלו הוא בינוני, המסך לא הכי הכי חלק, הפאנל שלו דורש החלפה ואני לא יודע אם זה בכל N82 אבל אין עברית במקשי הפנאל (במכשיר יש). טוב אז אני לא באתי לבכות לכם על זה שאני טמבל ועשיתי עסקה מטומטמת (אולי קצת בכל זאת )... אלא איך אני מתקדם מפה ? אני רוצה לדעת איפה אפשר למצוא פאנל מקורי טוב במחיר שפוי, האם יש פנאלים עם עברית למקשים ואיך אני עכשיו מעביר את כל הרישומים/ספר הטלפונים מהSE הקודם לפלאפון הזה ? ועיצה לחיים... בתור אחד שקונה הרבה מאוד יד …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חברה קניתי אתמול את המכשיר... עכשיו אני מנסה להתקין לו תוכנות וכל תוכנה זה לא נותן לי להתקין כל פעם שגיאה אחרת...לאחר עיון קצר בגוגל ראיתי שבשביל להתקין תוכנות "לא מוחתמות" צריך לפרוץ את המכשיר ניסיתי כמעט כל מדריך שראיתי באינטרנט ואני לא מצליח לפרוץ את הפלאפון ולפתוח אותו להתקנת תוכנות ומשחקים....ניסתי עם HELLOOX וגם עם XPLORE עם אף מדריך לא הצלחתי... קיוויתי שאם אני אכתוב בפורום יהיו אנשים שאכפת להם וישמחו לעזור לי...אז יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חברים, אז קניתי את הטאבלט Samsung Galaxy tab S 10.5. הוא מדהים. האיכות של המסך מטורפת. הכל טוב ויפה אבל מדובר עדיין בסאמסונג מבחינת התוכנה. וכשהם משחררים מכשיר הם פחות או יותר משאירים אותו כמו שהוא לנצח בערך. ואני בטוח שהמכשיר יכול לרוץ הרבה יותר. יש לי סמארטפון נקסוס 5. ומאוד הייתי קרוב לקנות נקסוס 9. נטו בגלל התוכנה הפשוטה, הנקייה והחלקה. מה לעשות עם הטאבלט של סאמסונג? לחכות לעדכון ללוליפופ? יש בכלל כזה באופק? או שיש כבר רומים חלופיים יציבים וטובים שאפשר לסמוך עליהם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אחרי שלצערי לא המליצו לי פה על סלולרי שכולל GPS ומצלמה נחמדה קניתי את הS8300 בהמלצת פקידה בפאלפון לא שזה מקצועי אבל זה מה שיש בכל מקרה אני לא יתן ביקורת על הסלולרי כי אין לי הרבה מושג בסלולרים אבל כן יהנה לשאלות שאני יכול להנות אליהם אם יהיו כאלו בנוסף אם יש המלצות מסוימות זה יתקבל בברכה בכל מקרה תאור קטן על הסלולר הוא סלידר שכולל מצלמה של 8 מגה פיקסל וגם GPS ויש לו יכולות מולטימדיה מסוימות בנוסף לזה יש לו גם מסך מגע וגם כפתורים המסך מגע לא באיכות של איפון או סלולרים באותה קטגוריה אלה (מבחינת מגע) יותר באיכות של DS (הקונסולה הנידת של נינטנדו) אבל סך הכל זה מספיק והממשק ידידותי איכות התמונה במסך די טובה אבל לא בדקתי סרטונים עדין בכל מקרה לא בדקתי הרבה בכלל א…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אם אפשר הוראות מפורטות... תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by FARKASH7,

1. השאלה שהכי מדאיגה אותי היא: כמה שעות אפשר לשמוע מוזיקה עם המכשיר בין טעינה לטעינה? 2. האם ההגבלה שכתובה במפרט המכשיר של 1GB זיכרון לא ניתנת לשינוי או שאני יכול להוסיף למכשיר כרטיס זיכרון של 2GB והוא יעבוד גם איתו? 3. שמעתי הרבה שמועות בקשר לטעינה ראשונה של המכשיר, כמה זמן מומלץ להטעין בפעם הראשונה? 4. כמו כן איזה כרטיס זיכרון אני צריך למכשיר לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיסים מסוג TF/MicroSD

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by roeesnir,

קניתי מאורנג'. אני רוצה להסיר ממנו ישומים מטופשים כמו ה-TV וכו'... איך מסירים? איך אני מגדיר לו לשאול אותי דרך איזה חיבור אני רוצה להתחבר כשאני פותח את הדפדפן? או משהו שדורש אינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חברים, נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה. לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את: http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S .... http://omegadroid.co/xplay-3s-review/ אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ. נ.ב. מחיר: 500 דולר. מה דעתכם על הבחירה שלי? תודה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by -sHUz-,

קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איך עושים שהשירים לא יהיו בגבריש ואם יש לך טיפים נוספים בכייף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הוא עובד מעולה עד עכשיו וזהו. ;D

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.