גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם כולו עומד לקבל שדרוג מתבקש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
שיתריע לי כאשר אני עובר את הדופק שהגדרתי. זהו. . ניסיתי את הסמסונג גיר 3 ומאוד התאכזבתי, אין שם אפילו אפליקציה אחת שמבצעת את מה שאני צריך, (אם מישהו מכיר אשמח שייתקן אותי), רק גימיקים של ילדים. טווח מחיר - בערך עד 800. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
Teracube הוא מכשיר ביניים במחיר שפוי שמתיימר לספק מערכת אנדרואיד ללא תוספות מיותרות ואפשרויות זולות ופשוטות לתיקון - ממש כמו בסמארטפונים של פעם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סלולר סמסונג - בסמסונג יש הקלטות שיחות מובנה שמקליט כל שיחת סלולר באיכות גבוהה כך שכל מספר שנכנסים אליו ניתן לראות שיחות , זמנים ולשמוע הקלטות האם דבר כזה קיים גם ב-OPPO או XIAOMI ? האם זה עובד ללא תקלות ? ללא התקנת תוכנות צד שלישי .
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
הסמארטפון הבכיר החדש של היצרנית הסינית נוחת בישראל בגרסה עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר שגבוה כמעט ב-1,000 שקלים מהבסיס איתו הגיע ה-OnePlus 11לכתבה
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חתכו את דרככם דרך המון קופי זומבים שהם גם פיראטים, השמידו בניינים ועיזרו לזוג הנחמד להיפגש שוב בנקודת הסיום - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-8/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם, יש לי שני מכשירי סנסה אחד m240 והשני m250. יש לציין שעברו כבר כמה חודשים מאז ששיניתי את רשימת ההשמעה בהם, ומאז החומרה היחידה שנוספה למחשב שלי הינה מצלמת רשת של מייקרוסופט. אתמול כשניסיתי לחבר את המכשירים ראיתי שהמחשב לא פותח עבורם כונן, כלומר המחשב מזהה שהתווספה חומרה חדשה הוא גם כותב איזו סנסה זאת, אבל כונן לא נפתח, אחרי הרבה ניסונות אלטרנטיביים לפתרון העברתי את המכשיר למצב MSC מה שפתר את הבעיה, אבל נאלצתי לפרמט את המכשיר מכיון שכשחיברתי אותו המצב הזה לא ראיתי בכלל איזה שירים יש עליו. בינתיים נראה עובד בסדר. עד עכשיו המכשירים התחברו ב MTP האם יכול להיות שהתקנת מצלמת הרשת דפקה לי את הדרייבר של MTP ? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שני השבבים העדכניים והעוצמתיים ביותר של שתי המפתחות המפורסמות בתחום מוכנים לקרב מעניין, שעוזר להמחיש גם את הבדלי התמחורים שביניהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו במקרה הוריד וניסה את הקושחה הזאת על הנגן שלו? היא תומכת עברית מלאה/חלקית? יש לא באגים או תקיעות?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, האם העדשות שמתחברות חיצונית לאייפון (כמו עין הדג, רחבה, וכו'..) מתאימות גם למצלמה הקדמית של האייפון? תודה מראש, איל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-10/
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון ולא מצליחה שישמעו אותי. האוזניות של muller ווינדוס 7 אם זה משנה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
?מישהו מכיר מדריך טוב לגרסת אנדרואיד 9 .אני רוצה את זה בעיקר לאפליקציות שמקליטות שיחות
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-