עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. האם יש לטלפון מעגל שמבקר את הזרם, או שהוא פשוט מוציא מהמטען את המקסימום שהוא יכול? תודה.

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  3. ה-Snapdragon 888 כבר כאן - אך בקרוב נוכל לדעת מה יהיו הביצועים של השבב המקביל אליו, שעתיד לככב בדגמי סמסונג שינחתו כאן בישראללכתבה

4. האם יש מה לעשות במקרה שלי או שאכלתי אותה וזהו.

5. אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. שלום אני שוקל להזמין את הפלאפון הזה מחו"ל. מחירו באמזון 310$ כולל כרטיס הרחבה של 32GB. מדובר בדגם החדש והאחרון של האקספריה מיני ויש בו כמה שינויים משמעותיים. לאחר שהם הוסיפו מקלדת נשלפת במכשיר הקודם הפעם הם שידרגו את המפרט, המסך גדל ל3 אינצ', המצלמה מצלמת באיכות ווידאו720P, המעבד השתדרג למעבד 1GHZ וגם הליבה הגרפית שודרגה, מערכת ההפעלה היא אנדרואיד 2.3. אני מעוניין בסמארטפון, אבל אני לא מוכן ללכת עם הבלוקים הנפוצים ומבחינתי אייפון וכו' הם בלוקים. אני מחפש מכשיר שיכנס לכיס בקלות ויבצע את רוב הפעולות ששאר המכשירים מבצעים בלי לקבל חור בארנק. בנוסף יש לי מישהו שמביא לי את המכשיר אז כנראה שחישובי המכס לא רלוונטיים. מה אתם אומרים על המכשיר? שאלה לבעלי ניסיון, עד כמה קשה להתרגל ל…

7. דיווחים עדכניים מאשרים כי סמסונג החליטה לחסל את סדרת הסמארטפונים המוגדלת שלה - תוך שהיא מאחדת את המאפיינים הייחודיים שלה אל תוך דגם ה-Ultra המוגדל הבא בסדרת ה-Galaxy S כתחליףלכתבה

8. Started by J.allmighty,

היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  9. Started by orlevi_85,

רציתי לדעת כמה כסף בערך (שקלים) עולה נגן ipod בתילאנד? ובכלל נגני MP3 , MP4 שם זה מאוד זול נגיד ב 200 ש"ח אפשר להביא נגן MP3 של 2GB איכותי? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by Electric Boom,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו. אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים. שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון. הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות... בתודה מראש, אייל. עוד שאלה: נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה

14. משחק קרבות בכיכובם של גיבורי העל מבית Marvel, משחק ההרפתקאות החדש של Telltale בעולם \'משחקי הכס\' וגם Oddworld - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-50/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.

16. Started by Kenny,

היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by ShadowNet,

שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  18. היי אני מחפש 2 אפליקיציות לטאבלט- אחת לקריאה מסמכי TXT עם יכולת" CTRL+F " לחיפוש, והשניה על אותו סגנון לHTML בנוסף, על הדרך , מחפש לפלאפון אפליקציה נורמלית שיכולה לחסום שיחות מטרידות כגון קבר רחל וכו'. אם אפשר להכניס מתוך מאגר כמה מאות טלפונים עוד יותר טוב (אם קיים מאגר כזה..למישהו יש מושג?) ניסתי את CALLFILTER וזה פשוט לא עובד. תודה

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by liiight,

לקחנו את מכשיר הדגל העדכני של הענקית (השנייה) מקוריאה כדי לראות האם כס המלכות יחליף ידיים באופן רשמי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d-lg-g4-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

20. שלום חברים כיום אני בחברת הוט מובייל בחבילה הכול כלול=שיחות+הודעות+ 2 גיגה גלישה והכול ב 30 ש''ח לחודש + ספק אינטרנט מעולה של הוט נט. עכשיו אני מאוד מרוצה מהחבילה מהמחיר אבל הנפח גלישה נמוך בשבילי ולכן אני רוצה לדעת איך גולן בכללי יש ניתוקים בעיות?או שעדיף להישאר ביבילה הנוכחית כי נראה לי 30 זה לא הרבה אבל אם מקבלים משהו יותר טוב במחיר זהה דומה אין בעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. הסמארטפון המשתלם במיוחד של Xiaomi הצליח ליצור עניין גדול מאוד אצל הצרכנים הסינים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לוהט-כמעט-מיליון-מכשירי-redmi-note-2-נמכרו-בחצי-י/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מכשירי ה-Lumia 950 וה-Lumia 950 XL עתידים להיחשף בשבוע הקרוב, אך נראה כי במיקרוסופט עצמה כבר העניקו לנו את כל המידע המעניין אודותיהם לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-הסמארטפונים-החדש-של-מיקרוסופט-נחש/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kovar2,

שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by ran8,

מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.