גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הסינית משתלטת על המקום הראשון בדירוג הצילום של האתר DxOMark תודות לספינות הדגל שלה - אך הן יעלו לנו יותר מבעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אנשים, התחלתי להתעניין לאחרונה במכשירים הנ"ל, אני יודע שהם עוד לא יצאו.. השאלה כשהם יצאו..איפה לנו הישראלים יהיה ניתן לקנות אותם? אני מניח שהם לא יגיעו לארץ.. יש לקנות אותם בחנויות בארה"ב או אירופה, או שניתן רק דרך האינטרנט? אשמח לקצת מידע בנושא..אני כמה שנים משתמש אייפון וחשבתי להתנסות במשהו אחר.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היינו באורנג' עד עכשיו ל-4 מנויים ואבא שלי שילם כל חודש 350 שקל וזה המון.. התקשרו לאבא שלי מגולן והציעו לו 4 מנויים ב-130 לחודש אבל שמעתי שזה חרא של חברה והוא הזמין סימים ולא הגיע עדיין... הצעתי לו 012 והוא אמר שהוא לא יקבל שם מחיר כמו בגולן והוא לא ניסה.. מה עושים? ואני גם אאבד 4G עכשיו
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
OnePlus One הייתה הצלחה אדירה בשוק בשנת 2014. כפי שפורסם ספינת הדגל 1 OnePlus קיבל ביקורות מצוינות מרוב מבקרי הטכנולוגיה וזכה להצלחה גדולה בשוק הסמארטפונים. יורשו OnePlus 2 עתה שוחרר אז החלטנו לעשות סקירה ולהציג בפניכם את התכונות והמפרטים שלו. כמו קודם, מכשיר זה גם פורסם כספינת הדגל, אך הפעם לשנת 2016. עיצוב יש שיפורים משמעותיים בעיצוב, OnePlus 2 הוא לא רגיל כמו ה OnePlus 1 . ה-2 הרבה יותר מודרני, מסוגנן, ודק יותר והוא מציע תכונות ייחודיות נהדרות עם StyleSwap. באמצעות תכונה זו תוכל לשנות בקלות כיסויים מכל מכשיר עם הצבע שאתה רוצה. תוכל לעשות זאת ללא כל מאמץ כלל, זה קל מאוד וזה מרגיש נהדר על היד. המכשיר בנוי מאלומיניום, מגנזיום ופלדת אל-חלד. בנוסף, מסכו של ה- OnePlus 2 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-