גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שני מכשירים חדשים יצאו לשוק. 1. nokia n86 8mp 2. nokia 5800. אם אלו היו המכשירים היחדים בשוק את מי היית לוקח? ולמה בחרת דווקא בזה?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
OnePlus One הייתה הצלחה אדירה בשוק בשנת 2014. כפי שפורסם ספינת הדגל 1 OnePlus קיבל ביקורות מצוינות מרוב מבקרי הטכנולוגיה וזכה להצלחה גדולה בשוק הסמארטפונים. יורשו OnePlus 2 עתה שוחרר אז החלטנו לעשות סקירה ולהציג בפניכם את התכונות והמפרטים שלו. כמו קודם, מכשיר זה גם פורסם כספינת הדגל, אך הפעם לשנת 2016. עיצוב יש שיפורים משמעותיים בעיצוב, OnePlus 2 הוא לא רגיל כמו ה OnePlus 1 . ה-2 הרבה יותר מודרני, מסוגנן, ודק יותר והוא מציע תכונות ייחודיות נהדרות עם StyleSwap. באמצעות תכונה זו תוכל לשנות בקלות כיסויים מכל מכשיר עם הצבע שאתה רוצה. תוכל לעשות זאת ללא כל מאמץ כלל, זה קל מאוד וזה מרגיש נהדר על היד. המכשיר בנוי מאלומיניום, מגנזיום ופלדת אל-חלד. בנוסף, מסכו של ה- OnePlus 2 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, נחסמתי משימוש באפליקציה ש-מן הסתם, אני רוצה להשתמש בה.. האפליקציה היא רשת חברתית מה אני יכול לעשות? יש לי אייפון 5.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי רעיון (טוב, כמה) לאפליקציה. המטרה היא להגיע לחשיפה גבוה ולהרוויח כסף... עד עכשיו שמעתי בעיקר דעות שתומכות בפיתוח לאייפון ושוללות את הפיתוח לאנדרואיד - 1. גוגל יכולה לשנות בין לילה את הדרישות שלה ואז כל הפיתוח שנעשה יורד לטמיון. 2. אנשי אייפון משלמים ביתר קלות על אפליקציות. 3. יש יותר משתמשי אייפון. 4. כשמפתחים לאנדרואיד צריך לפתח עבור כל מכשיר בנפרד. עבור אייפון כותבים את הקוד פעם אחת והוא מתאים לכל הגרסאות. אשמח אם תוכלו לחוות דעה בנושא.
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת: - מה היה זמן הסוללה. - האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני? באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אוזניות BT שמתאימות לדרישות שלי? א. נוחות. ב. יש להן סאונד טוב. ג. יכולות לתפקד גם כדיבורית (מיקרופון איפשהו עליהן) ד. בעלות סוללה שתחזיק יום עם מוסיקה. ה. עולות עד 500 ש"ח. עריכה: איך הPlantronics Backbeat 903? יש לי הזדמנות לקנות אותן ב171 ש"ח. אני מהסס כי בביקורת שקראתי נאמר שהסאונד שלהם לא כ"כ איכותי.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_343663.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0419&email=b2t8emVldnM4NkBnbWFpbC5jb218NjIxNQ==
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של מותג הבית מבית לנובו מצליח להתעלות אפילו על שיאומי, ומציע את השבב החזק ביותר בשוק בתוספת מימדים קומפקטיים ותג מחיר התחלתי של 273 דולר בלבד לפני כחודש וחצי הזדמן לנו להכיר את ה-Zuk Z2 Pro, שהפך מהר לאחד מהדגמים החכמים המשתלמים ביותר שקיימים בלקסיקון שלנו עם מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, נפח אחסון מהיר של 64GB או 128GB וגם 4GB או 6GB של זכרון LPDDR4 – כל אלו במחיר שהתחיל ב-2,300 יואן בלבד, או כ-350 דולר. כעת, הדגם המרשים הזה זוכה לאח קטן, אשר שומר על שבב הדגל המתקדם ומוריד את תג המחיר עוד יותר. ה-Zuk Z2 החדש כולל מספר פשרות לעומת דגם ה-Pro, אשר עשויות להישמע הגיונית וסבירות בהחלט למספר גדול של צרכנים – את מסך ה-Super AMOLE…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ב3100 שלי הייתה אפשרות לימי הולדת. כותבים מתי האיש נולד ואז ביום הולדת שלו, הטלפון מתריע ואומר שיש לו יום הולדת ובן כמה האיש. איך עושים זאת ב6680? האם יש תוכנה או משהו כזה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-