גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה יש? אני לא צריך משהו מסובך. ואני מניח שיש צורך במתאם בין החיבור המוזר של NOKIA 6131 ל חיבור אוזניות סטנטרטי? איפה אפשר לרכוש את זה בזול? א ושהמשדר יתחבר למצת של הרכב בתודה מראש, אנוכי
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ברשותי אייפון4 מסלקום שדווח שאבד ולאחר חודש הוחזר אליי בגלל התמונות והפייסבוק. סלקום נעלו אותו לשיחות ואמרו אם הוא ימצא הם ישחררו אותו. אתמול התקשרתי כדי לשחרר אותו והנציגה הביאה לי קוד מספרים ארוך...שאין לי מושג מה לעשות איתו גירסה 6.0.1 אין קליטה בשום רשת. הוא לא מצליח להתחבר
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/power/AP-6000/0-761345-29510-9%20%20.aspx 6000mAh במטען של 1A. התחלתי להטעין מיותר מ1% ב11:15, עכשיו השעה 19:45 (8 שעות וחצי) וזה עדיין לא ב75%.. אני מפספס פה משהו? פעם שעברה שהטענתי אותה (מהקופסה למטען) זה היה בלילה אז לא עקבתי אחרי הזמן. (היא מטעינה מעולה וכמו שצריך) ראיתי איפשהו שאמרו שבגלל שהסוללה היא 3.7V והכניסה היא 5V אז מתבזבזת אנרגיה בהמרה, מה שאומר שהסוללה לא באמת נותנת 6000mAh. יכול להיות שהיא בעצם יותר מ6000mAh והמספר הזה הוא אחרי ההורדה של ההמרה, ובגלל זה לוקח הרבה יותר זמן להטעין? (לפי החישוב התיאורטי הפשוט - 6000mAh/1A = י6 שעות.. -- או יותר גרוע ממה שחשבתי, הסוללה נטענת בפחות מ1A? או שני הדברים ביחד? פתאום נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מעוניין להשקיע 1500+ על שעון חכם ולכן אני מחפש שעון חכם סיני, חובה שיהיה מערכת אנדרואיד, תקציב כמה מאות שקלים, אין בעיה להזמין מאתר אמין מחו"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, המכשיר נתקע באתחול שלו, וקראתי שיש להוריד עדכון חומרה, אך לא הצלחתי למצוא כזה באתר של סמסונג ישראל (יש שם רק את המכשירים החדשים). לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת ZTE הסינית משיקה סמארטפון ביניים טרי ותחרותי ביותר, אשר עשוי להלחיץ גם את המלכה הבלתי מעורערת של יחסי העלות-תועלת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אין אפשרות לשים צלצול MP3 להודעה? איך אני מעביר קבצים למישהו עם Bluetoht? האם אני יכול לצלם וידאו\תמונות ושישמרו על הכרטיס זכרון? עם כן איך אני עושה זאת? והאם אני יכול להתקין על המכשיר משחקים? ואם כן, איך אני יודע איזה משחקים להוריד ואיך להתקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחרי קרוב לשנתיים של שמועות, גוגל מצטרפת סוף סוף באופן רשמי אל טרנד הסמארטפונים המתקפלים - בתג מחיר של 1,800 דולר לפני מסלכתבה
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני זמן מה מחקתי מס' שירים מהאייפוד, אך הוא עדיין מציג אותם... מה אפשר לעשות על מנת לפתור את זה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצילום סטילס רגיל יש אוטופוקוס (אוטומטי) אבל בצילום וידאו אין לי בכלל, זה אומר שדברים קטנים או פשוט דברים מקרוב נראים מטושטשים מאד. אני מניח שזה משהו בהגדרות יצרן שעשו בכוונה או שהמצלמה פשוט לא מסוגלת לעשות אוטופוקס בצילום וידאו (זו פעולה מאד מסובכת?) אז השאלה היא האם יש אפשרות כלשהי אולי תוכנה שמאפשרת לעשות פוקוס גם בצילום וידאו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי xiomi redmi note 2 מסין והוא הגיע עם רום סיני..השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לו רום או להשאיר אותו כמו שהוא? (GSM)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-