גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מעניין איך תראה יצירת המופת הבאה של אפל. מה שבטוח, כך יראו גם חיקויי האנדרואיד הבאים, לכן לחובבי האנדרואיד גם כדאי לראות. לי עוד אין סמארטפון, אבל אני כמעט בטוח שהראשון שלי יהיה אייפון 5 (אלא אם כן העיצוב יהיה מכוער להחריד, מה שלא סביר עם אפל). גם אני הייתי חבר בכת שונאי אפל עד שקניתי אייפד, רק בגלל שהאפליקציות אליו היו טובות יותר בשבילי, אבל אחרי שראיתי את חוויית השימוש במוצרי אפל אני מתכנן לקנות גם אייפון וגם מק (כנראה מיני). אם למישהו יש קישור לשידור אירוע ההשקה, אני אשמח. אגב, מה זה הדפיקות האלה? אה, כת שונאי האפל בונה צלב כדי לצלוב אותי. בבקשה:
-
- 512 תגובות
- 31.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש בעיקר מתקן שיתחבר לטלוויזיה בחדר בצבא ויאפשר משחק במשחקים (מעבד גרפי חזק חובה! בינתיים סגור על RK3066) צפייה בסרטים (כניסת USB) וגלישה באינטרנט וצאטים (WIFI או 3G) מין תחליף קטן למחשב הדילמה העיקרית היא האם כדאי לקנות טאבלט RK3066 ואם יהיה אפשר להנות ממנו בעת חיבור לטלוויזיה כמו מMINI PC כלומר יהיה נוח להשתמש בו עם במקלדת עכבר ממשק יעודי ולהנות גם כן מפרטיות כשמישהו רוצה את הTV או כאשר אני בצאטים. או לחסוך בכסף ולקנות UG802 שיש לו גם ממשק יעודי לטלויזיות מובנה? עוד שאלה לפי החוקים החדשים של מפעילות הסלולר אני יוכל לשטף אינטרנט דרך הסלולארי עם הWIFI או שאצתרך לקנות מודם 3G?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים השימוש שלי בטלפון הפך יותר משיחות להתכתבויות. כיום אני עם טלפון ללא מקלדת מלאה ומסך יחסית קטן (Nokia 6500 Slide) וזה מגביל אותי. לכן חשבתי שאולי כדאי לעבור לטלפון בעל מקלדת מלאה. האמת שאני ממש לא מעודכן ובקיא בשוק הטלפונים אז בשבועות האחרונים חיפשתי וקראתי פה בפורום וברשת כדי לאסוף קצת מידע. הדרישות שלי מהמכשיר: 1. מקלדת מלאה (וגם רצוי שתהיה נוחה). 2. מסך שיאפשר לקרוא דוא"ל בצורה סבירה (כלומר שלא כל שלוש-ארבע מילים יהיה מעבר לשורה חדשה) 3. שיהיה בעל יכולת חיבור לרשת אלחוטית. 4. שיהיה בעל יכולת GPS סבירה - זאת לא בדיוק דרישה, אבל נחמד אם יהיה. 5. אם ניתן, שיהיה בעל זמן סוללה סביר. 6. אם ניתן שיהיה בעל רמת קרינה נמוכה - אם כי הבנתי שבטלפונים האל…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החומרה המתקדמת שמציעים טובי הסמארטפונים בשוק נכון לעכשיו עדיין לא מרשימה אתכם? ה-LeEco Le Max 2 Pro עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי בשבילכם LeEco, לשעבר LeTV, הפכה בתוך קצת יותר משנה לאחד מהמותגים הפופולריים והמצליחים ביותר בסין, ועם שאיפות להתרחבות בינלאומית שלכאורה יכנסו לפעולה כבר בחודשים הקרובים. אחת מהדרכים הטובות ביותר להשיג הכרה בינלאומית שכזו, כך נראה, היא על ידי יצירתם של גימיקים ותקדימים טכנולוגיים – ואחרי שסמארטפון ה-Le Max Pro של החברה כיכב על הבמה בתערוכת CES 2016 בתור מכשיר ה-Snapdragon 820 הראשון בשוק כולו, נראה שאנחנו עשויים לראות שיחזור של המהלך בקרוב מאוד עם דגם חדש ועם שבב ה-Snapdragon 821 המשודרג. תמונת טיזר שפירסמה החברה מבטיחה השקה של סמארטפו…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
הי, אני סטודנט בטכניון ומחפש להחליף את המחברות שלי. נוצר מצב שבד"כ גם ככה אני רושם את רוב התוכן על קבצי PDF שמפרסמים (אני מדפיס, רושם ואז סורק). בשביל השאר, ראיתי כבר כמה אפליקציות נחמדות שמאפשרות לך ליצור מחברות. אני מחפש משהו זול. טאבלט למטרה הזו בלבד. (בגדול מעבר לטאצ', צריך לכלול WIFI) אני יודע שיש טאבלטים שיש להם עט ייעודי אבל אני כמובן אתפשר על עט גנרי ברכישה נפרדת. אני לא אוכל להרשות לעצמי משהו מעל 1000 ש"ח, וגם עדיף שיהיה הרבה פחות. קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט מסויים אולם הוא בא עם גירסת אנדרואיד 3.1 - אני מבין שיש אפליקציות שאני לא אוכל להתקין בגירסה 3.1 האם יש אפשרות לשדרג לגירסה 4? ואם כן איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הענקית מקופרטינו הייתה גאה מאוד בנייד החדש והקומפקטי שלה, אך באתר הפופולרי Consumer Reports החליטו שהם לא יכולים להמליץ עליו - לראשונה בתולדות משפחת ניידי ה-MacBook, וכעת אנשיה ינסו להבין מדוע לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני מחפש נייד עם מקום לשני סימים ומלצמה כמה שיותר אכותית, מעדיף שלא יהיה יקר מדי אני נוסע שבוע הבא לארהב לאזור יוסטון ככה שאשמח לקבל המלצה למכשיר שניתן למצוא באזור הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הדילוג מעל לדגם מספר 4, היצרנית הסינית הפופולרית מגייסת את כל היכולות והנסיון שלה בכדי להעניק לנו מוצר דגל קורץ ביותר לכתבה
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב . אחרי שראיתי כמה מדריכים והבנתי בעצם איך הופכים את השיר לקובץ הרצוי ..אני עדיין לא רואה אפשרות החלפה של צלצול באייפון עצמו..זה אפשרי בכלל או רק כשהוא פרוץ אפשר?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אבקש את המלצתכם לטאבלט הבא של אינול בהשוואה ל ASUS ומה ההבדלים בעצם (ה ASUS פשוט יקר והמפרט של האינול נראה לי בסדר לא?): http://www.aliexpress.com/item/Ainol-Novo9-Spark-Quad-Core-A31-Tablet-PC-9-7-Inch-Android-4-1-Retina-IPS/739502812.html והאם מישהו יודע כמה אשלם מס בארץ אם אזמין את האינול הזה? בכל מקרה אני מחפש טאבלט 10 אינץ טוב בעל ביצועים טובים שיעלה לי סרטים HD תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, (פרסמתי את השאלה במספר אתרים ונראה כאילו אין כזה מתאם) לפני זמן מה קניתי כזה מתאם בלוטוט להעברת שמע מהמחשב לרמקולים: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V2...item33806cfdf0 אני מחבר אותו לכל מקור מתח : שנאי רשת עם יציאה USB , מארז בטריות עם יציאה USB, שקע USB במחשב וכד' , ויכול לשמוע ברמקולים או אוזניה ללא כבלים. המתאם הזה הוא חד כיווני ,כלומר מקלט בלבד. שאלתי היא : האם מישהו מכיר כזה מתאם בלוטוט , שהוא דו כיווני ,כלומר משדר ומקלט (כמו דיבורית לרכב) שיכול להתחבר לסמרטפון\טלפון סלולרי? (עם שקע של 3 או 4 טבעות או עם חיבורים לדוגמה כמו שכאן : http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-To-3...item1e7607db5b) חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי ,יכול להיות גם שאינני יודע איך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הנגן וגיליתי שאין ביכולתי המנטלית לשמור על הכבל נייד, אני תמיד שוכח אותו במשרד, בבית, איפשהו. ניסיתי לחבר כבלים רגילים של PL ל אודיו-וידאו וזה לא עבד. אני מניח שיש הבדלי קוטביות או משחקי חיבורים כדי להכריח צרכנים לקנות כבלים ייעודיים. השאלה היכן ניתן להשיג אחד שכזה בארץ/בארה"ב? או אם יש אלטרנטיבות? תודה רבה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום חברים, לא ראיתי אף התייחסות לנושא בפורום ולכן החלטתי פשוט לשאול. אני רוצה לבקש שיביאו לי S4 מארה"ב מטעמי עלות כמובן... הבעיה שהזהירו אותי שקיימות לעיתים בעיות תאימות לארץ. האם צפויות לי בעיות תאימות עם S4 אמריקאי ועד כמה זה משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-