עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כרגע אני משתמש עדיין בנוקיה 5800 ישן שכבר בקושי עובד אבל אני מתכנן לקנות גלקסי S3 בזמן הקרוב. כיום המחיר של המכשיר בORANGE יקר אך הבנתי שעשו רפורמה בייבוא מכשירים מחו''ל וזה יוזיל את כל המכשירים בארץ. רציתי לדעת מתי הרפורמה תחל והאם זה באמת יגרום להוזלת המכשירים. האם כדאי לחכות לרפורמה ורק אז לקנות?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by yagelk,

מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ftom2,

הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות טאבלט חדש למשפחה (לא אני, המשפחה קונה) יש לי אחים קטנים והשימוש העיקרי הוא משחקים ואינטרנט, על מה אתם ממליצים? (אני מדגיש העיקר שהוא יריץ את כל המשחקים ויריץ אותם טוב וחלק) התקציב הוא סביב 1500-1000 אבל דיי גמיש אם באמת יהיה שווה את המחיר עד עכשיו שמעתי על החדש של אסוס ה-Transformer Prime הבנתי שהוא הכי טוב אבל אני לא ממש מצליח למוצא איפה קונים אותו (כתוב שעולה 500 דולר שזה מחיר סביר) בקיצור צריך המלצות על טאבלטים טובים ומקום קנייה אם אפשר ועוד שאלה, לפי מה אני יודע איזה משחקים\אפליקציות יעלו על המכשיר? לפי מערכת ההפעלה? אשמח לקצת פירוט בנושא תודה

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by kristal,

אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cirrus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by pumiki1,

שלום, ברצוני לקנות טאבלט להורים. מדובר באנשים מבוגרים שאינם מסתדרים עם עכבר ולכן מסך המגע הינו פתרון עבורם. המטרה היא גלישה באינטרנט (בבית בלבד), צפייה בסרטים ותמונות מינימום 16GB או לפחות עם יכולת הרחבה או גישה למחשב אחר בבית מסך מעל 8 אינץ' - סבירות שיהיה להם קטן מדי, בבדיקה... WIFI, אין צורך ב 3G USB או לפחות דרך כלשהי נוחה וידידותית על מנת להעביר להם סרטים\תמונות תמיכה בעברית NICE TO HAVE: רמקולים טובים לשמיעת הסרט חיבור HDMI לטלויזיה איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת :

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Comp Seron,

שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, מראש - אבהיר ואומר כי זה הולך להיות ארוך מהרגיל...אך עם זאת - אני מבטיח שזה מלא בכל המידע הדרוש בכדי לעזור לי (וגם לבטח יכול להיות לעזר רב לאחרים). לאחר קריאה מרובה של מידע הקשור ל"טאבלטים מסין" צימצמתי את האפשרויות ל-4... השימושים שלי: אינטרנט+אינטרנט (וגם סרט אחת לכמה חודשים בנסיעה). התקציב: יכול גם עד 200$ ... אך מעדיף שזה יהיה סביב 150$. ראשית כל - יש לי גלקסי 3...האם לדעתכם מרגישים הבדל משמעותי בנוחות השימוש כשגולשים באינטרנט בין מסך 5" (גלקסי 3) לבין מסך טאבלט 7"? האפשרויות: אפשרות 1: Cube U30GT. מעבד - Rockchip RK3066, 1.6GHz Cortex A9 dual core זיכרון - 1GB DDR 3 דיסק קשיח - 16GB Nand Flash תמיכה בזיכרון חיצוני - כרטיס TF עד 32GB. מסך - 10" 10points mult…

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by nir56,

שלום, יש לי אפשרות להזמין את הסמסונג נוט לכתובת סינית ולקחת אותו עוד כחודש, האם משתלם יותר לקנות אותו שם, ואם כן מאיפה מומלץ להזמין? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by aradgonen,

שלום! אחרי שעות של חיפושים הגעתי לשני הטאבלטים שהכי מתאימים לי: Lenovo idea tab a2109 8gb Google nexus 7 למישהו יש ניסיון עם המכשירים האלו? אני יודע שיש להם מסכים שונים אבל עזבו את זה כרגע... החומרה שלהם זהה אבל במשחקים יש הבדל בינהם? אולי בכל זאת יש לכם המלצה אחרת ? וגם הטאבלט : Archos 101 xs משתווה להם? או יותר טוב? בבקשה עזבו את ענייני המסך...

16. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by jeet87,

ראיתי היום את הכתבה שהתפרסמה פה http://hwzone.co.il/news/135782 בגדול נשמע מבצע משתלם ממש(ככה אני חושב) יש לי עדיין התלבטות לגבי עניין האחריות ולגבי מערכת ההפעלה שלה(שממה שהבנתי אין לה מבחר מי יודע מה של אפליקציות) ויש כמובן את הבעיה של הזמינות (שאין כרגע במלאי) על כל פנים אם הוא יהיה זמין חבר שלי יכול לקנות לי אחד. בכל מקרה מה אתם חושבים שווה להשקיע בו או שכבר עדיף להוסיף עוד 200$ ולקנות טאבלט מבוסס אנדרואיד

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by zuris,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

מחפש לקנות טאבלט.מה אני צריך לדעת? מה טווח המחירים? יש חשיבות למעבד? למאיץ גרפי? לזכרון?-יש חברות כמו לPC? איפה אני מוצא מדריכים לקנייה?כי כאן (No offence) אין ממש הדרכה.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. בזמן האחרון עולה סוגיית הטאבלטים הסיניים ביתר שאת ומצאתי את עצמי חוזר על אותם פוסטים שוב ושוב. מטרת הפוסט הזה היא לנסות ולרכז את כל הנושאים שחוזרים על עצמם לטובת הגולשים וכדי שיהיה לאן להפנות את מי ששואל. ראשית אסייג ואומר שאני בהחלט לא ה-מומחה לנושא והניסיון שלי בעניין מוגבל בעיקר להתנסות עם מספר מצומצם של דגמים, מכמה רכישות שאני אישית עשיתי, התרשמות של מכרים מדגמים נוספים והרבה קריאה ברשת של ביקורות, פורומים וסקירות. בשום מצב אל תיקחו את דברי כאורים ותומים בתחום ואני תמיד מציע לכם לנסות לברר יותר לעומק אם יש משהו שקריטי לכם במיוחד. אני חושב שהדבר הכי חשוב להבין כששוקלים לקנות טאבלט סיני זה לא לצפות לחווייה תואמת 100% למה שתקבל מהטאבלטים המובילים והיקרים ושכמו בכ…

21. Started by l_r_c_t,

אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by The incredible,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון מאחד מאתרי הקניות מח''ול ואם זה טלפון אז רק Huawei וחשבתי על ה Mate 30 Pro אני די נעול עליו אם יש דגם אחר של אותה חברה או חברה אחרת שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. וגם, האם יש סיכון בלקנות מח''ול, ואם תוכלו לכוון אותי מאיפה לקנות, איך לקנות, וכ'ו. (חשוב: שהטלפון יתמוך בעברית וברשתות הסלולר פה בארץ.)

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by TomerPerez,

שלום, אני מחפש לקנות טלפון נייד חדש (הקודם שבק חיים ללא אפשרות תיקון, galaxy s8) תקציב: 1000-1500 ש"ח מעדיף לחסוך אני מחפש פלאפון סביר, סוללה טובה ומצלמה אחורית טובה יחסית. אין לי עדיפות להזמין מהארץ. אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: https://www.banggood.com/iw/Xiaomi-Redmi-K20-Pro-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1488748.html?gmcCountry=IL&currency=ILS&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_union&utm_content=2zou&utm_campaign=ssc-il-all-0716&ad_id=367213444229&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpfuC1fGPtE5xhcXxs_mouoLF1xw7BmI72qSBzYuoBhDRqLu…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by danihaif,

שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.