עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by osherke,

שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by 104952,

יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by sharo,

האם יש סיבה לא לקנות את המכשיר ? ואם אין - האם עדיף לקנות מצד שלישי (ולא מאורנג')? תודה!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by IlyaN,

אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת: - מה היה זמן הסוללה. - האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני? באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by mena,

מי יותר טוב? ואם זה שווה בכלל לקנות אותם במבצע של חצי מחיר בסלקום?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  8. אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי אפשרות לקחת בלי להוסיף שום כסף מכשירים מרשת אורנג' ואני לא יכול להחליט בנוגע למכשירים. נוקיה N73(שמעתי שיש לו גרסא חדשה עם הרבה פחות תקיעות וריסטים) נוקיה E65(שהוא על אותו העיקרון עם תוכנת סימביה שבכלל אין לו תקיעות לפי מס' חברים שיש להם אותו וקנו אותו אך אין בו שום חידוש חוץ משהוא דק לעומת ה6280 שלי והאם הוא עד כדי כך דק??) בעיקרון אני נוטה למכשירי נוקיה אך הסימביה די קוטלת אותם עם ההסתנכרנות לעברית עם תקיעות וכו' האם שווה לקחת את הE65 או את הN73 שאני די מתבאס על הגודל שלו אך יש מצלמה איכותית והכול... תגובות/רעיונות/חסרונות והצעות נוספות.. אני מקבל את המכשיר מחר אז כמה שיותר תגובות בבקשה אנשים.תודה למגיבים.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by NeoNate,

שלום לכולם, אני מתלבט בין האייפוד וידיאו 30GB לZVM. הZVM נראה בעיניי גדול מידי ומאסיבי, ושמעתי שיש לו מלא בעיות תקיעה ואיטיות. האייפוד נראה יותר טוב ממנו, קטן ממנו, ולפחות אין בו תקיעות, למרות שיש בו פחות פיצ'רים. אז מה לקחת אתם ממליצים? נטיתי יותר לZVM אבל כשגיליתי שיש לו תקיעות ומלא בעיות אז חזרתי בחזרה לאייפוד... מה אתם אומרים?

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. Started by gosagi,

קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. היי לכם לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 שאני מאוד ממליץ עליו, גם לצורך ניווט (GPS) וגם כמחשב כף יד לשימוש כללי. עם זאת נתקלתי בבעייה שאינני יודע כיצד להתגבר עליה: אני נוהג לשמוע מוסיקה מהמכשיר (עם משדר FM) ברכב תוך כדי ניווט בתוכנת IGO המוכרת. הבעיה היא שבין שיר לשיר יש הפסקה מאוד גדולה (של דקה לערך!). בנגינה ללא הפעלת ה- IGO אין הפסקות כאלה. אם מישהו יודע מה יכול להיות הפיתרון (אם יש בכלל פיתרון) אודה לו מאוד... שמוליק

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by BloodFist,

מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by alex15,

מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. מאחר וזה נגן פופולרי, ואני בעל גאה של D2 4G לבן אז אני פותח את הת'ראד הזה כהמשך ישיר לקודם *** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** * רשימת רדיו מסודרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו. הרבה יותר נוח ושימושי * איקון D2 קחו את הקובץ המצורף ( Cowon D2 Icon.zip ) ותשימו את הקבצים Autorun.inf ו- …

• 43 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by TrYdEnT,

יש דרך להשיג את הנגן הזה בארץ? אם המחיר בארץ לא משמעותית יקר יותר מאשר בארה"ב אני מעדיף לקנות בארץ בשביל האחריות. http://en.meizu.com/product_m3.asp אני מחפש את הגרסא של ה8ג'יגה עדיף בשחור אבל אני לא יבכה אם יש לקנות רק לבן ואם למישהו יש הערות לגבי הנגן אני גם ישמח לשמוע. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום ברשותי אייפק ישן 3970 ואני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון 4 גיגה.אני זוכר שדובר עליו שהוא תומך רק עד 2 גיגה ועל כן אני רוצה לדעת אם מישהו מחזיק דגם דומה מסדרת 39XX של קומפק ומפעיל עליו כרטיס בכזה נפח.אשמח לקבל תשובה לפני רכישה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by mena,

טוב כמו בכותרת אני צריך לבחור נגן ב200-250 וiriver u10 נירא דיי נחמד. מה אתם אומרים אליו? ואיזה עוד נגנים בתחום המחיר יש?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by Vidati,

שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  24. שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  25. אני מעוניין לדעת... התקשרתי אבל עדיף כבר ללכת לסניף...אז בכול זאת אולי מישהו יודע מה חדש שם ומה משתלם לקחת? שמעתי שנותנים החזר של 500 שח על מכשיר ישן לקניית מכשיר חדש... זה נכון?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים