גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפון 6s אבל מתלבט לגבי הנפח (16 או 64 ג'יגה). בגדול היום אני כבר שנתיים עם אייפון 5 בנפח 16 וזה יחסית מספיק (עומד בערך על 1-2 ג'יגה פנויים לרוב). האם ב-6s יש מצב ש-16 יהיה לי מעט מדי? אולי בגלל ש-ios9 תופסת הרבה מקום, אולי בגלל שהפיצ'רים החדשים של התמונות והסרטונים גורמים לכך שזה יתפוס עוד מקום וכו'..אני סתם מעלה השערות, שאשמח אם תאשרו\תסתרו אותן.. מישהו יכול לעזור ולתת קצת מידע בנושא? האם הרגשתם שבאייפון 6s אפליקציות\תמונות\סרטונים תופסים יותר\פחות מקום וכאלו דברים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחר מספר שנים עם הכבל הנוכחי (המקורי) לצערי הוא נחתך לאט לאט ואני צריך לקנות כעת חדש. המקורי עולה לפי הבנתי 80 שקלים אך השאלה שלי היא האם יש סיכון בשימוש בכבל USB לא מקורי בעוד המטען עצמו מקורי לסוללה? כשהמטען לא מקורי זה ידוע שלרוב הסוללה לאט לאט נהרסת, אך אותו הסיפור גם לגבי הכבל USB? אגב, זה הכבל שאני רוצה להזמין - http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-Lightning-USB-Data-Cable-Charger-for-Apple-iPhone-5-5S-5c-6-6plus-/231762135025?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 על פי המוכר הכבל לא מקורי רשמית ע"י אפל אבל הוא מיוצר באותו מפעל של אפל ומדובר על העתקה זהה של הכבל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין שני מכשירי סוני: ה - XPERIA U (שעולה 1480 ש"ח) או ה - XPERIA SOLA (שעולה 1545 ש"ח), איזה מהם עדיף ? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4437&idPhone2=4408 http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-U-Review_id3046 http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-sola-Review_id3042 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7224 http://pelecom.net/products/301-sony-xperia-sola.aspx בחריגה קטנה (1650 ש"ח) ראיתי גם את ה - HTC ONE V שראיתי המלצות עליו אבל מבחינה טכנית אני לא רואה יתרון שלו על מכשירי סוני הנ"ל, האם הוא מתעלה עליהם במשהו וכדאי לקחת אותו בחשבון גם כן ? במחיר הזה יש גם את ה - XPERIA ARC S ו - GALAXY S PLUS, איך הם לעומתו ? ht…
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810726 2.2 אמיתי, טהור, ללא בעיות, וללא פיטשרים חסרים, או חירטוטים אחרים. רץ אצלי כבר כיממה וחצי, טיסן על(1.280ghz), פלאש, כל התוכנות של מוטורולה(החדשות) מגיעות והכל עובד פיקס, לא יודע מאיפה הם גבנו את הרומים אבל טוב שגנבו. זה לא nandroid ודורש פלאש עם RSD בדומה לעדכון 2.1.1 שהיה בזמנו.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי GALAXY S5 G900F והצורך שלי הוא להגדיל את הנפח הפנימי של הסלולאר. מערכת הפעלה 6.0.1 אז יש לנו INTERNAL שזה נפח פנימי ויש לנו EXTERNAL שזה נפח חיצוני של כרטיס ה SD. הצורך שלי הוא להעביר קבצי DATA + OBB על גבי כרטיס ה SD. אז נכון לרגע זה נתן להעביר אפליקציות אל הSD אבל רק את ההתקנה שלהן, את קבצי ה DATA וה OBB הגדולים לא ניתן להעביר. ראיתי שעם מעכרכת הפעלה 6.0.0 ניתן לפרמט את כרטיס ה SD בתור INTERNAL STORAGE וכך לתת לאפליקציות יותר שטח פעולה. אולם, במערכת הפעלה 6.0.1 , סמסונג ביטלו את האפשרות הזו. כמובן שאני ROOTED. ניסיתי כל מיני אפליקציות שעבדו בעבר כגון LINK2SD או APP2SD ואפילו את ROOT ESSENTIALS אבל אף אחת לא א…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר חשיבה ארוכה וממושכת החלטתי להזמין לעצמי גלקסי נוט 2. מאחר ואני הולך להזמין אותו מ handtech.co.uk ואני יודע שזמן ההגעה שלו יכול לקחת הרבה זמן, החלטתי לא להסתכן ולרכוש לפניו או בצמוד עליו כיסוי. אני עובד בתעשיה ויש לי שתי ידיים (די) שמאליות, מה שגרם לכך שהגלקסי S שלי חטף על ימין ועל שמאל (ונגמר במסך סדוק שאני הולך להחליף בעצמי בימים הקרובים). אני לא רוצה להתפשר על ההגנה של המכשיר (לא, הוא לא הולך לצלול או להרטב בכלל) גם על חשבון הגודל- רק לא להגזים ולהמליץ לי לבנת סיליקון. באתחלה הייתי סגור על otterbox defender (עם הקליפס), אבל עכשיו קיבלתי שמועות שהסיליקון שלו מתרחב יותר מידי, והקליפס הוא סתם משהו שנשבר כמו כלום. לא רוצה המלצות על כיסויי "ספר" שמיוצרים מעור (הייתי מחל…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום מה צריך לדעת בקנייה של הS3 במידה ורוצים לחבר אותו לכל מפעיל סלולרי בארץ? האם זה שהוא SIM FREE מספיק או שישנם דברים נוספים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותג הגיימינג האמריקאי יחשוף מוצר חדש ומסקרן מאוד ב-1 בנובמבר - ובינתיים יש לנו הדלפות שחושפות את המראה והמפרט הטכני שלו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . קניתי IPOD TOUCH 4 ועדיין לא קניתי מטען . יש הבדלים בין המטענים ? או שכל מטען שאני יקנה יתאים ? אני מדבר על מטען כזה http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7126 (אני לא יקנה את המטען הספציפי הזה) . אני צריך לבדוק משהו לפני שאני יקנה אותו? פשוט אני נוסע מחר לבסיס ואני חושב לקנות מטען בדרך לשם . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עשיתי ריסט פשוט לטלפון, ופתאום הוא הגיע למצב ההתחלתי אחרי התקנת רום, הגדרת חשבון ג'ימייל, וכד', ואחרי זה הוא עושה לי force close על כל לאנצ'ר פרט למקורי. הרום הוא שם דאקרי, לא יודע איזה. :-X 7 נראה לי. בנוסף האפליקציות קורסות, רובן לא כולן.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-