גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותג הגיימינג האמריקאי יחשוף מוצר חדש ומסקרן מאוד ב-1 בנובמבר - ובינתיים יש לנו הדלפות שחושפות את המראה והמפרט הטכני שלו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . קניתי IPOD TOUCH 4 ועדיין לא קניתי מטען . יש הבדלים בין המטענים ? או שכל מטען שאני יקנה יתאים ? אני מדבר על מטען כזה http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7126 (אני לא יקנה את המטען הספציפי הזה) . אני צריך לבדוק משהו לפני שאני יקנה אותו? פשוט אני נוסע מחר לבסיס ואני חושב לקנות מטען בדרך לשם . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עשיתי ריסט פשוט לטלפון, ופתאום הוא הגיע למצב ההתחלתי אחרי התקנת רום, הגדרת חשבון ג'ימייל, וכד', ואחרי זה הוא עושה לי force close על כל לאנצ'ר פרט למקורי. הרום הוא שם דאקרי, לא יודע איזה. :-X 7 נראה לי. בנוסף האפליקציות קורסות, רובן לא כולן.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כרגע יש לי גלקסי S1 והוא כבר מתחיל לקרטע,חשבתי להחליף מכשיר אבל לא ממש בוער לי. האם כדאי לרכוש גלקסי 4S ב2138 ש"ח ? מדובר על מכשיר חדש מהקופסא. מה אתם אומרים על אפשרויות נוספות כמו: נוקיה לומיה 920 סוני Z8 בלאקברי Z10 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , התקנתי אצלי בנוקיה N95 את GyPSii Mobile כאשר הכנסתי לו מיקומים שונים הוא התריע שזה יעלה לי בפעימת שיחה האם זה יחשב כשיחה לחו"ל או מקומי ? למישהו יש ניסיון אם זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת מתלבט, אני אמור לקבל מכשיר חדש בימים הקרובים, התלבטתי בהתחלה בין גלקסי אס2, לאייפון 4, ואז אחרי נבירה קצרה ברשת כבר שיניתי את דעתי שאני מעוניין בגלקסי אס2 אבל במקביל גם שמתי לב שאייפון 5 אמור לצאת בסביבות ספטמבר אוקטובר.. מה אתם אומרים, שווה לחכות לו? או ללכת על הגלקסי אס2 וזהו ? תודה, יום טוב
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
לאיזה סמארטפון מומלץ לשדרג (מs8) לגלקסי נוט 10 פלוס או גלקסי s20 ultra ??
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רכשתי סמסונג a30s הממה המכשיר ניתקע כל הזמן כמו נקפא האם זה תקלה ידוע בסמסונג? יש מה לעשות הבנתי שכל הa30s
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
-
אני כבר הרבה זמן חושב שהרום המצויין הזה צריך לקבל מכשיר משלו והינה היום הזה הגיע: פרטים על הטלפון: -Bootloader פתוח -מסך בגודל 4 אינצ' ברזולוציה של 480×854 -מעבד כפול ליבה של 'סנאפדרגון' S3 (דגם MSM8260) במהירות של 1.5 GHz -4 ג"ב רום (כרטיס הרחבה עד 32 ג"ב), 1 ג"ב ראם -מצלמה אחורית 8 מ"פ -כל הקישוריות -תמיכה גם ב-GSM וגם ב-CDMA -מנגנון ביטול רעשים -סוללת 1930 mAH לעבודה רצופה של 15 שעות -מידות: 125 * 63 * 11.9 (מ"מ), משקל: 149 גרם -4 כפתורי אנדרואיד רגילים (בית, חיפוש, תפריט, חזרה) -כפתוח Mi ייחודי שיפעיל תוכנה לבחירתכם. והמחיר? המחיר שלו יהיה רק 1999 יוהן סיני, שזה בערך 310$, שזה בערך 210 EUR, שזה בערך 1100 ש"ח בלבד. אגב, אם שכחתם – המכשיר הזה מגיע עם …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-