גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני גר בראש פינה יש איזה שהיא נקודה בצפון של תיקונים לiriver?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ללכת על זה? זתומרת, לא יוציאו בקרוב איזה אייפוד חדש שאני אצטער שכבר קניתי את זה? בעיקרון מה שאני צריך זה נגן איכותי, לא חשוב לי הוידאו מי יודע מה, פשוט נראה לי חבל לא ללכת על זה שלא עוד כמה זמן אני פתאום אצטער שכל הנגנים הם כזה עם וידאו ורק אני עם נגן אשולי הוא איכותי אבל אפשר רק לשים עליו שירים ותמונות כמו הנאנו.. ד"א אגב, העסקה שאני מתכוון לעשות זה דרך מיקרוג'וק שהם עובדים עם "ידע מחשבים", הם נמצאים איפשהו בצ'ק פוסט בחיפה.. אז הסיפור הוא שיש לי אייפוד 20 ג'יגה, כזה שהמסך לא צבעוני (הפשוטים עם התאורה הכחולה..) והלכה לו הסוללה, לשדרג לאייופד וידאו 30 GB זה 1099 ש"ח ואז מקבלים אייפוד חדש, אבל אוזניות והכבל העברת נתונים לא מתחייבים לי על זה שזה חדש ואחריות חצי שנה, ואם אני …
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כמו שידוע לכם מתרד קודם רכשתי את שני המכשירים האלו לאבי ולי ואני מאוד התרשמתי לחיוב מהנוחות של הE65 ומהעובי הקטן מאוד שלו אבל יש חסרון שהוא לדעתי ענק והוא המצלמה (רק 2מגהפיקסל) זה ממש ממש קצת ובאסה לי מאוד לא מושך אותי לצלם תמונות כמו שהייתי איזה יומיים עם הN המלצמה משכה אותי לצלם תמונות פשוט..בE אני כבר מכיר את האיכות ככה שזה לא מושך ובכללי פלאפון כזה בלי מצלמה עם איכות רצינית זה פשע!!! יש לי עוד שבועיים להחליט אם אני רוצה להחזיר אותו או לא.מה אתם אומרים עליו כי לפי דעתי הוא מאוד נוח ומרשים רק המצלמה מבאסת טוטאלית את המכשיר!!! והאם כדאי להחליף אותו לN השחור שמגיע עם1גיגה זיכרון לעומת הE???
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1) עד כמה זה משפר את החויה על iPod Video? 2) מה זה iPod Video 64MB? 3) משהו ניסה את זה? 4) אני יודע שהמשחקים הם לא העיקר, אבל עדיין לא הבנתי איך הם זזים בדום (באיפוד). 5) תאורתית, אם אני אתקין, אני לא אצטרך יותר iTunes יותר, נכון? (מה לגבי סרטים?).
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות נגן כלשהו, וחשבתי לקנות Ipod אבל שמעתי ש Iriver ו Iaudio יותר טובים ממנו. רציתי לדעת איזה נגנים יש בשוק, הנפח שלהם וקצת מידע עליהם לפני שאני אחליט מה לקנות במידה וזה יראה לי משתלם. יש איזה מאמר מעודכן יחסית שעושה סקירה על הנגנים החדשים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי לצרכי ניווט ולצרכים אחרים. את האמת שאין לי מושג איפה להתחיל ומה לבחור ומאיפה לקנות ותודה לאל שאני יודע פורום זה כי אני בטוח שתעזרו לי בכדי להגיע להחלטה טובה. בקשר לסכום שאני מוכן להשקיע מ-1600 עד 2000 אבל אני מעדיף כמה שיותר פחות...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, יש לי מילואים ביולי (בחום של הבקעה) ואני צריך מכשיר. משהו עם זמן בטריה כמה שיותר טוב. ועדיפות מוחלטת לבטריה סטנדרטית (AA AAA). יש המלצות? יהיה נחמד גם לקבל אוזניות טובות עם המכשיר אבל אם צריך אפשר לרכוש בנפרד. לא ממש חשוב המחיר. יש המלצות מעניינות?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-