עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה, עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם), רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית, לא חובה וידאו רצוי רדיו (לא חובה) לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי. (כמובן שעדיף זול יותר). חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה, אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו', אין לי מושג מדוע. לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3. (אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו). תודה !

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by ccc,

הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by EladBr,

אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. הבנתי שאין יותר 100 מגה חינם לDATA חוץ מלE65. השאלה כמה עולה חבילה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by KRS1,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by ykg,

היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by coldfire1312,

שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…

12. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש המלצה על מעבדה שבה ניתן להתקין עברית על NOKIA N85 (כולל החלפת המקשים). עדיף באזור חיפה, אבל לא חובה. גם מלצות על מקומות שכדאי להמנע מהם, יתקבלו בשמחה. מישהו יודע אם אפשר לעשות זאת לבד?? תודה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by 3d7,

יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by swg,

מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה

18. אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

20. Started by the kooks,

היי, יש לי מכשיר ישן נוקיה 3120c אני רוצה לשדרג ל IDEOS MODEL U8150-D שתכלס מה שיש לו שאין לי במכשיר הנוכיח זה GPS ואינטרנט אלחוטי. הבנתי מהמוכר שהתחילו לייבא אותו לארץ לפני כשנה שנתיים מסין.. ולכן רציתי לדעת אם יש איתו בעיות? תקלות? בעיות עם חלקי חילוף.. הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרואיד עולה 700 ש"ח.. אני לא מחפש להוציא הרבה כסף תכלס אני לא צריך כל מיני אפליקציות מיותרות תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  25. Started by lamer4ever,

איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.