גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מדובר בבלוג חדש יחסית שאני עובד עליו בימים אלו שמסקר תוכנות ומשחקים המתאימים לנוקיה 5800, שזהו טלפון המסך-מגע הראשון של נוקיה שבכל מה שקשור לעלות/תועלת מנצח כל טלפון אחר בתחום שלו. מכיוון שמערכת ההפעלה חדשה (S60v5) יש לא מעט דברים שצריך לבצע בצורה קצת שונה, ויש למכשיר הרבה יתרונות חדשים לצד מספר חסרונות. הבלוג נועד קודם כל לשמש כמענה לשוק הישראלי, וכדי שכולנו נוכל להוציא מהמכשיר הזה את המיטב. מקווה שתהנו blog.tapuz.co.il/schpitz
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 1 follower
-