גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המכשיר הנ"ל אבל כמות הזכרון לא גדולה (רק 2GB) ברצוני להרחיב ל6GB, (2+4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18096 ואם לא יש אפשרות לעדכן את הקשוחה של הנגן ואז הוא יתמוך?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אבא שלי עובד כמפיץ סרטים והוא צריך DVD נייד עם מסך יחסית גדול- 10"+, שיוכל להשתמש לרוב במשרד אבל שיוכל גם לקחת את זה לנסיעות. חשוב שישמעו ויראו טוב.. ושיקרא צרובים אם יש מקום אחר שבו אני יכול לקבל עוד עזרה אשמח לקישור. תודה נ.ב.- מישהי מצאה את הנגן הזה- DVD נייד Toshiba דגם :SDP-2900 http://www.citydeal.co.il/Product.aspx?ProductID=5947 הוא שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התבצעה הפעלת עיברית באייפוד טאץ', במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, וזאת בגלל בעיית חומרה שהתעוררה אצלי, ושלא איפשרה לבצעה בו. עכשיו, לאחר שאני מתחבר לאיטונס, איני יכול לבצע העברת שירים ו/או סרטים (שירים הצלחתי....) לאייפוד, תוך כדי קבלת הודעה שאני צריך לבצע ריסרט למכשיר ולהתקין שוב הכול מחדש. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור זאת ללא התקנה מחדש?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מתעניינים ב-Redmi 7 אך שואפים לאיכות צילום מתקדמת יותר? לשיאומי של עוד דגם להציע לכם, בעלות נמוכה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
אני בעצמי מתעסק הרבה עם סלולרים אבל אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת אז אני פונה לאנשים שפה שאולי מבינים.... הV3I שלי עובד מצוין חוץ מדבר אחר קטן שהמסך הפנימי והחיצוני שלו פתאום לא דולק... אפשר להתקשר ויש סאונד הכל נורמלי רק המסך החיצוני והפנימי פתאום לא עובדים. למישהו יש רעיון??? ואם לא אז כמה לדעתכם יעלה תיקון...?? תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-