גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
הדבר הכי חשוב אבל שיהיה בו זה האפשרות ל SHUFFLE ב playlist (שהשירים קופצים כאילו וזה לא בסדר כרוני) תקציב .. לא יודע כמה כבר נגן יעלה ? 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב מופיע לי ההודעה שלמטה וזה לא ובר למסך הבא. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-