גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות Bluethooth ל-iRiver H360 שלי. מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד? בבקשה לא לזרוק סתם לינקים מזאפ. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב אבל שיהיה בו זה האפשרות ל SHUFFLE ב playlist (שהשירים קופצים כאילו וזה לא בסדר כרוני) תקציב .. לא יודע כמה כבר נגן יעלה ? 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הגדולה הציגה ערב רב של מוצרים עם תחילתה של תערוכת CES 2016, אך באופן אירוני למדי המוצר המעניין ביותר הוא דווקא הזול והצנוע מכולם אנחנו מודים שקצת קשה לנו להתרגש בימים אלה מטאבלטים מבוססי אנדרואיד. בין הנקסוס 7 ל-Kindle Fire לסוגיו ולכל אותם מוצרים סיניים שמציעים מוצר טכנולוגיה סביר (פחות או יותר) במחיר של ארוחת ערב זוגית, זה נראה שכבר ראינו את הכל, וקשה לדמיין משהו שבאמת יחדש או יפתיע – במיוחד בקטגוריית המכשירים המוזלים. עם כל זאת, כעת מגיעה לה אייסר ומציגה את ה-Iconia One A8 (דגם B1-850), אשר לא מציע שום יכולות פורצות דרך – ובכל זאת הצליח להקסים אותנו. הטאבלט הפלסטיקי הצבעוני הזה, שמיועד בראש ובראשונה לזאטוטי דור ה-Z ובנוי באופן קשיח בהתאם (ל…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-