עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by galz,

יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע מתי יגיע השמונה ג'יגה לארץ? 2) עד כמה ניתן להרחיב את הזכרון שלו עם כרטיס פלאש? 3) האם יש עברית באופק? 4) האם יש לו file browser שעובד עם האקספלורר כמו למשל סדרת h100 של אייריבר, או שצריך תוכנה, כמו האייפוד? 5) האם הוא תומך בשמות קבצים או רק בטאגים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Jaap,

מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Joeh,

שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by slim_shady,

יש לי 570 ש"ח שמצאתי בכספת פלסטיק שלי ואני רוצה לקנות איתם איזה משהו נחמד, איזה MP4 אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם אפשר ומומלץ להתקין WM5 על IMATE JAM.....??!!?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by e-d-a,

[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה דברים: 1. הוא מגיע בקופסה עם מטען ישיר לחשמל (נגן-כבל-תקע) ואם כן יש לכבל איזה ממיר מגושם או שהכב קומפקטי? 2.האם הוא תומך בתרגם בעברית בסרטים\סדרות? 3.האם המגן מסך שמתאים לA2 מתאים גם לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Athlon-WINGS,

רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ben060,

אני צריך שינגן בפורמט avi divx xvid dvd מישהו מכיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by anox,

היי, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה DESK PC שלי. מישהו יודע למה ואיך מסדרים??? אני חושב שאני לא מצליח להסתנכרן כהלכה עם ש ACTIVE SYNC. הוא פשוט נתקע לי עם הודעה RETRIEVING SETTINGS. תודה, ANOX

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הדרישות שלי לנגן הן: 1. רדיו מובנה. 2. תומך עברית . 3. ממשק ועיצוב יפים. 4. מסך לא קטן יותר מידי (שלא יוציא את העיינים :-) תודה לעוזרים . ההתלבטות שלי כרגע היא בין U10 של IRIVER לבין U3 של IAUDIO. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל יד שניה ולשים בו תוכנת ניווט. האם מישהו מכיר את המכשיר והאם צריך לצרף אליו אנטנה?ואיזה תוכנות ניווט מתאימות לו? או בכלל על איזה מכשיר אתם ממליצים? בגבול ה 1000 שח יד שניה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Access Denied,

היי כולם.. בהמשך לת'ראד שפרסמתי לפני 3 ימים יש לי שאלה חשובה כי אני נוסע עוד פחות משלושה ימים ראיתי שיצא נגן חדש לארכוס, ה- Archos 404 עכשיו, מבחינת נתונים הוא אמור להיות קטנטן עם מסך 3.5 אינצ' (עצום יחסית לגודל שלו..) השאלה עכשיו מה עדיף?? 1. Ipod Video 30G הקלאסי 2. Creative Zen Vision:M 3. או הארכוס 404 החדש??

18. Started by NJorl,

מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by The Man123,

לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by (iriver H10),

לבעלי הנגן : איך הווליום בנגן? הוא בסדר? או שהוא חלש ולא מספק? ואיך מעבירים אליו קבצים? עם תוכנה או שהוא UMS?

21. Started by YooOmer,

אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Barnito,

לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  23. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אממ (שאלתי פה יותר מידיי שאלות על הנגן אני נוב בדברים האלה אני לא מבין בזה כלום ) ממ איך אני מוחק סרטים\קליפים\תמונות מהנגגן? הצלחתי להעביר ולמחוק שירים וגם כן להעביר קליפים אך אין לי מושג איך למחוק אותם את השירים זה לא בעיה למחוק זה פשוט דרך המדיה פלייר אבל הסרטים אני לא מצליח למחוק משם וגם תמונות תודה רבה מראש לעוזרים :] עריכה: הצלחתי לבד חחתודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים