גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
http://blog.gameloft.com/index.php/2010/11/29/twitter-advent-calendar/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אחי לאחרונה קנה את הHTC DESIRE מחו"ל ושמתי לב שבVOICE COMMAND אפילו אנגלית עם מבטא ישראלי לא תזהה אותו. לכן, חשבתי אולי יש ברשת הורדות לעברית בVOICE COMMAND וגם להורדת מבטא (יש שם בחירת מבטא, אבל כמובן אין ישראלי) ודבר נוסף הוא שהVOICE COMMAND מפנה אותך לחיפוש בגוגל, מה שאומר שאם תגיד CALL EFFI הוא יחפש בגוגל CALL EFFI, ולא יצלצל לאפי לכן, אולי יש איפשהו להורדה אפשרות לINTERNAL VOICE COMMANDS לHTC DESIRE? אז אני צריך הורדה לתוספת הנ"ל במכשיר, על מנת שנוכל להשתמש בVOICE COMMANDS באופן טוב יותר ואל תתנו לי לינק לLET ME GOOGLE THAT FOR YOU. כי ניסיתי, לא מצאתי שום דבר
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני יודע שיש בתשלום אבל מישהו מכיר משהו חינמי שעובד? אמולטור לנינטנדו או סגה, לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות באתרים בנגנים. . למשל אני רוצה לראות תקצירים באתר של ספורט 5 זה לא נותן לי ..מראה לי את החלון של הנגן שחור! אה ויש לי אייפון 4 גירסה הכי עדכנית : 4.2.1
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו שיחק לי עם הGPS ורם לו לחשוב שהוא נמצא בנצרת. מכיוון שלא מצאתי איך להחזיר אותו למיקום הנכון איפסתי את הגדרות המשתמש. עכשו הוא חושב שהוא בירושלים (כנראה אצל היבואן). מה אני יכול לעשות כדי שהוא יודא את המיקום שלו ע"י לוין ויחזור לכיול? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החיווט לסלולארי לרכב של מוטורולה ספיריט בגרסה של פלאפון (אני חושב שפותח בארץ) motorola spirit model FLN3107A הרכב הישן נגרס ואני צריך להסב אותו למכשיר ביתי (הוא במצב דו על אותו מספר של סלולארי קיים) וזקוק למידע על החיבורים של הכבלים כמה וולט , אמפר, מה מתחבר לרמקולים .... אין לי אפילו את המדריך למשתמש אז כל מידע על המכשיר יתקבל בברכה . האם הוא משתמש באותו מתח כמו ה m900 ? הם נראים כמעט אותו דבר רק ששלי CDMA והשני GSM
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
לקראת התחלת שדרוג המכשירים לעובדי המדינה פורסמו עקרונות השדרוג: https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CILRsI0N בגדול מדובר בתהליך שיחל בתחילת ינואר ויימשך עד אמצע פברואר. (מתקיים מו"מ לגבי תוכנית למשפחות עובדי מדינה ולעובדי מדינה שאינם זכאים לתנאי חשכ"ל.) עקרונות (דרג ג'-לעובדים רגילים, לא שרים/מנכלים ועובדים בכירים אחרים): - המכשירים הבסיסיים: LG Popcorn, SE Cedar ללא תוספת עלות. - תעריפים כפי שכבר פורסמו (7.1 אג' לדקה, 10.9 ל-SMS ו-32 ש"ח לדמי מנוי +50MB). - שדרוג בעלות 30 ש"ח ל-30 חודשים למכשירי דרג ב - נוקיה X3, מוטורולה XT5, מוטורולה Char, או LG Thunder). - ניתן לשלם בתשלום אחד 900 ש"ח. - שדרוג לאייפון בעלות 59 ש"ח לחודש, ל-BB בעלות 100 ש"ח. - אם החשבונית …
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
במצלמה כשלוחצים על כפתור הצילום מתקבלת הודעה " יישום המצלמה נסגר בשל היעדר מודול מצלמה " משהוא נתקל בזה, אני אשמח עם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר את כל הודעות ה-SMS שהיו לי במכשיר הנוקיה N95 שלי לאייפון, מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש לכל העוזרים (יש לי הודעות חשובות שהייתי רוצה שיעברו איתי למכשיר החדש שלי - אומנם אייפון 3 אבל גם משהו).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש צלצול שעון מעורר של נוקיה בנרות חרשתי על האינטרנט ולא מצליח למצוא זה היה כזה ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ-ביפ חחח לא יודע איך לתאר את הסאונד אבל זה כל מה שזה היה.. זה היה ביפ בודד בהתחלה חלש כזה ואז מתחזק יותר ויותר איפה אפשר למצוא אותו בפורמט MP3?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-