גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (LG G5 לצורך העניין). בגלל שבארץ המחיר די יקר והמודול שמקבלים איתו די מעפן- החלטתי להזמין אותו מחו"ל. ראיתי שכשמזמינים אותו מחו"ל מקבלים את המודול של המוזיקה שזה בדיוק מה שרציתי. הבעיה היא- בחיים לא הזמנתי פלאפון באינטרנט. מאיזה אתרים בטוח להזמין? מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין? איך זה עובד לגבי אחריות? אני אשמח אם תוכלו לתת לי מידע בנושא או להפנות אותי לאיזשהו מדריך. (בתקווה שזה הפורום המתאים) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום התשיעי מתוך שנים-עשר ימי הדילים של ענקית הרשת כוללים כמה הזדמנויות מעניינות להתחדש ולהשתדרג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שנתיים של מיזם פיתוח מצלמות משותף עם OnePlus, נראה כי מותג נוסף שנמצא בבעלות חברת BBK Electronics יבצע מהלך משותף דומה בתקווה לשדר יוקרה גדולה יותר במוצרי הדגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את ה-Razer Blade 16, שיוביל את היצע המחשבים הניידים הפופולרי של החברה אל שנת 2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 352 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האפליקציה הפופולרית מוסיפה אפשרות לניווט באמצעות קולו של כוכב סדרת הסרטים ״שליחות קטלנית״, ארנולד שוורצנגר, לרגל יציאתו לאקרנים של הסרט החמישי בסדרה - שליחות קטלנית: בראשית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91-waze-%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%a0%d7%92%d7%a8-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%99/
-
מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר סלולארי חדש. אחרי חפירות לא מעטות אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה שיהיה במכשיר, אבל לא הצלחתי למצוא מכשיר מתאים, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי להתמקד. הדרישות שלי הן: 1. תקציב - עד 1500 ש"ח 2. גודל - מכשיר קומפקטי יחסית, בתנאי שהמסך עדיין קריא. 3. קיבולת סוללה סבירה - צריכה להספיק ליום שלם (דיבור+stby) ללא טעינה. 4. רמת קרינה נמוכה. 5. תפעול פשוט ואינטואטיבי. 6. תמיכה בכמה שיותר תדרים כדי לאפשר קליטה בכל הרשתות - כולל בארה"ב. 7. זיכרון פנימי גדול או אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון. 8. מכשיר קשוח ואמין - רצוי עם "אבא" בארץ. האם יש חיה כזו ? אם אין ברירה, אני מוכן למתוח את התקציב עד 2000 ש"ח אבל זה גבולי.…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל האם יש משהו שכבר עובד אם בית חכם אני במסע קניות של מוצרים מעבר לים אבל קצת קשה לי להחליט בכמה מוצרים השמח לקבל רעיונות או מידע אשר כבר קיים
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ההפעלה המשנית של גוגל מתרחבת אל עולם הטאבלטים, באמצעות מכשירים מעניינים ראשונים מ-HP ואייסר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
כן, לשיאומי יש עוד דגם ביניים משתלם להציע לנו - עם שבב NFC מובנה בתור החידוש העיקרי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2837 אבל במחיר שפוי - אולי מדיל אקסטרים או איביי. מישהו רכש דבר דומה ויכול להמליץ? איך לדעת שמה שאני קונה מתאים למנורה בחדר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-