גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח אם מישהו שהשתמש כבר במערכת החדשה ויכול להביע דיעה על התמיכה בעברית מבחינת כתיבה קריאה והודעות SMS יספר קצת כי אני שוקל לקנות את ה DESIRE HD ולא רוצה להתעסק עם רומים מותאמים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נראה שיש מה לצפות מהעדכון היום, במיוחד מהdual boot המובנה. מי אמר meego ולא קיבל? מישהו הצליח לעדכן את המכשיר? המכשיר שלי עם קושחה של UK עוד לא קיבל את העדכון OTA ואני לא רואה את הקושחה לUK ברשימת הקושחות.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות HTC Desire ואיתו מגן שלם לכל הגוף ומותאם לטלפון על מנת שיגן עליו מפני נפילות. האם מגן מסיליקון יעיל כמו מגן קשיח? לדעתי מגנים קשיחים נראים מגעיל וסיליקון נראה נחמד, כי רואים מעט את הטלפון עצמו.לכן אני מעדיף סיליקון, אבל בתנאי שהוא אכן יספק את ההגנה הנדרשת (שהיא, אגב נפילה מגובה ממוצע מן הסתם..). כמו כן האם יש חברה או דגם מומלצים? אה ודרך אגב, אם זה משנה בהתאמת המגן לטלפון, אני מתכוון גם לקנות מגן מסך על מנת להגן עליו מפני שריטות, (בעיקר של מפתחות) וכדי שהשמש לא תשתקף ישירות על המסך ולא יראו כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עקב בעיות קליטה קשות בבית, הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים ריפיטר. לא בטוח שפלאפון תסכים להתקין לנו אחד כי אנחנו לא בדיוק לקוחות מועדפים (חשבוניות נמוכות, לא לקחנו מהם מכשירים), אז החלטתי לבדוק קניה באופן פרטי. העניין אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתם על האפליקציה שמראה לכם איך תראו כשתהיו זקנים ? אתה מצלם את עצמך ואז תוך כמה שניות הפנים נופלות ומתמלאות קמטים. מטורף. אני אומרת למה לא להמציא הפוך - בוטוקסאפס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, למכר שלי היה iAudio f2 אבל הוא יצא מכלל שימוש (המסך שלו נדפק, אם מישהו יודע אם ואיפה אפשר להחליף לו מסך - אני גם אשמח לדעת) הוא השתמש בו בעיקר \ רק להקלטות (הוא עורך וידאו במקצועו והנגן הקטן והנייד הזה היה לו לעזר רב בהקלטות באירועים לצורך העניין) - לא מצאתי ב ebay את ה F2 ולא את המקביל העכשווי שלו (אאל"ט) iaudio i7 בארץ בזאפ מצאתי רק בחנות אחת iAudio i7 4GB במחיר של כ-500 ש"ח. אני מחפש אלטרנטיבה זולה יותר - פחות בכיוון של נגן, יותר בכיוון של טייפ מנהלים שמקליט הקלטות איכותיות ויש לו כניסת line in שאפשר להקליט ממנה. אשמח להמלצות ממי שמכיר משהו כזה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאני מבין שההבדל המשמעותי בין המכשירים הוא הדיבורית בלו טוס ב 555 וזה ממש לא מעניין אותי . מאידך אני רואה זהזיכרון הפנימי של ה 505 גדול יותר ( 4g לעומת 2 ב 555) אבל לשניהם 128m זיכרון פנימי ( אגב בחוברת הסברים של המכשירים רשום של 505 יש רק 64m למרות שב Wallshpos רשום 128m ... ) . בהנחה שאני הולך לעבוד עם I-go Primo מה עדיף ?? מה מהשמעות של הזיכרון הפנימי ?? האים יש הבדלים נוספים בין המכשירים ?? ניסיתי לדבר עם ח.י. אבל נראה שהם בעצמם לא יודעים לתת תשובות .. אצל מי כדאי לקנות באיזור חיפה ?? אני פשוט יחסית חדש בתחום ואחרי כמה מחקרים הגעתי למסקנה שאלו המכשירים הכי טובים בארץ כיום .. אם למישהו כבר יש את אחד המכשירים אשמח לשמוע ביקורת עליו . תודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://androidspin.com/2010/11/09/galaxy-tab-vs-c02-pistol-galaxy-tab-wins/ lol?! fake and gay?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אתמול נהרס לי הנגן MP3 האהוב עלי מכל (והיחיד) שלי, ה SANSA E140. הוא היה בן בערך 5 שנים אז אני מניח שכנראה הגיע הזמן.. בכל אופן, אני לא צריך נגן מתקדם שעועשה כל מיני דברים מיוחדים.. אני פשוט צריך משהו שיוכל לנגן MP3. דבר שמאוד אהבתי בנגן הקודם שלי, וכבר לא נראה לי שקיים עוד זה שהוא השתמש בסוללות AAA סטנדרטיות. זה מאוד מאוד נוח כשפתאום בנסיעה נגמרת לך הסוללה ואתה פשוט מחליף עם אחת אחרת שיש לך בתיק.(כמובן שאני משתמש בנטענות) ואחרי שאתה רואה שהם די מתות, אתה פשוט יכול לקנות עוד ב 20 שח והזמן סוללה הוא שוב כמו חדש, בניגוד לנגנים עם סוללה מובנית שההחלפה שלה אם בכלל אפשרית, מורכבת ויקרה. אני יודע שיש נגנים סינים זולים ב 50 שח אבל אני רוצה שלנגן תהיה איכות שמע נור…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן MP4 שהסוללה שלו גוססת.. זה אומר שפעם יכולתי להטעין אותו פעם בכמה ימים אח"כ זה נהיה פעם ביום אח"כ פעמיים ביום ובסוף... הוא לא חי דקה מבלי להיות צמוד למטען \: יש אפשרות להחליף לו את הסוללה בלבד במקום לקנות חדש? בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 50 שקל בהחלפת סוללה (המכשיר של חברת CLUBIN, לא מוכר ממש..) אם כן, איפה? אני מעדיף באיזור המרכז אם יש אפשרות. אם אין דרך לעשות את זה, אשמח לשמוע המלצות על נגן מוזיקה (אני לא צריך בכלל וידאו) 8 GB עד 250 שקל עם עדיפות גדולה לזמן סוללה גדול כי.. אני עם טראומה מזה שיש לי עכשיו.. חשבתי על הSansa clip+ שעולה 245 בזאפ. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסתבר שכן http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Wave_S8500 מדובר באותו המעבד רק שאפל כינו אותו "A4" ה-SOC S5PC110 כולל בתוכו ליבה גרפית בשם POWERVR מסדרת SGX דגם 540! השוואת מפרטים ה-Wave נחשב לאחיו הקטן של ה-GALAXY-S VIBRANT ברמת המפרט, שניהם בעלי אותו המפרט רק עם OS אחר. השוואת מכשירים IP4 vs Wave vs Galaxy S Vibrant http://www.careace.net/2010/06/08/comparison-of-iphone-4-vs-samsung-wave-and-samsung-galaxy-s/ דבר אחד שאינני בטוח בו הוא חלוקת זיכרון ה-RAM : 256MB RAM הולכים לכרטיס הגרפי ו-256MB RAM הם לזיכרון המכשיר? או 512MB RAM זיכרון מכשיר + עוד 256MB נוספים לכרטיס הגרפי? ודבר נוסף שמטריד אותי הוא,מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת ה-WAVE שח…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
למישהו יש אתר טוב להמליץ לי? אתר כמו אייבי או דיל אקסטרים לא אכפת לי לרכוש את זה מחול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-