עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by GoldFish,

בתודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by unknown,

אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by gtx980sli,

יש ברשותי 5 סוללות של פלאפונים . כולם 3.7 v יש למשהו רעיון יצירתי כיצד להשתמש בהם? ( ליצור סוללה למכונית על שלט או משהו בסגנון ) ואם למשהו יש רעיון הוא יכול להדריך אותי כיצד לבצעו? או שאפשר ליצור מהם מטען נייד לסמארטפון שלי? למשהו יש רעיון איך ליצור את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by demultiplexer,

אני מתכוון לקנות בארהב סמסונג גלקסי S. האם הבנתי נכון? אני לא אמור לשלם עליו מכס בכניסה לארץ אם הוא אצלי בכיס? האם אני יכול להביא יחידה אחת מכל מוצר שכתוב שם ואני לא אשלם על כלום? אני רוצה לרכוש מאמזון. מאיזה אחד לקנות, מאלה שמופיעים בקישור הבא? (זה מה שמצאתי, אם יש קישור יותר מוצלח עדכנו בבקשה). http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Touchscreen-Slot-International-Warranty/dp/B003U2T57E http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-8GB-Unlocked/dp/B003TLNZLI האם המכשיר יעבוד בארץ (אורנג) בלי בעיה? האם יחטטו לי בכיסים כשאני חוזר ארצה? טיפים או המלצות נוספים? תודה לכולם וחג שמח לכם ולבני משפחתכם.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 23:30:59 ומה הסיפור עם הפריצה?צריך לפרוץ בעצמי, או …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות לאחותי את הנוקיה 710 בחו"ל אבל מחיפושים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני קומבינות (ממש לא נוחות) שמאפשרות כתיבה בעברית בנייד. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להתקין מקלדת בעברית כמו באנדרויד? או שאולי מאז יציאת הווינדוס החדש יש שיפור בעניין? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. היי ברשותי טלפון של סוני אריקסון מדגם 810i. לפני זמן מה התקלקלה התמיכה שלו באפרליקציות ג'אווה, קרי, המכשיר לא נכנס כלל לתפריטי ה-Games וה-Applications (לוחצים select ולא קורה דבר) ברצוני לתקן את הבעיה הזו. ניסיתי לגבות את כל אנשי הקשר שלי ולבצע Master Reset->Reset All דרך המכשיר, כל אנשי הקשר, ההודעות, הPlaylists וכו' נמחקו אך הבעיה נשארה. לפי מיטב הבנתי השלב הבא הוא לבצע צריבה (flash) מחדש של הקושחה (firmware). מצאתי מספר מדיריכים לצריבה של הדגם הספציפי שלי ברשת, מדברים בהם על שימוש בדרייברים לצריבה ותוכנות כדוגמת SETool. ברשותכם, מספר שאלות: 1. מישהו כאן ניסה לצרוב מכשיר של סוני אריקסון? 2. במידה וישנה תקלה בתהליך הצריבה, האם יהיה אפשר עדיין לתקן את המכשיר או שהוא י…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אני והצוות שלי מפתחים אפליקציה לאנדראויד בפרויקט גמר במדעי המחשב. ויש לנו שאלה בסיסית ודיי חשובה: תאור מקוצר של האפליקציה שלנו: האפליקציה שלנו היא אפליקציה למציאת חניה, יש לה צורך גם בבסיס נתונים שישמור נתונים קבועים כגון: שם מתשמש, סיסמא אימייל ועוד נתונים של האפליקציה. ובנוסף היא צריכה שרת שישמור ברגע נתון באופן זמני קורדינטות GPS של מקומות החניה שמשתמשי האפליקציה פינו ושאר המשתמשים יעודכנו בזמן אמת על כך ותופיע להם נקודה על המפה שבאפליקציה בהתאם לקורדינטות הללו, לאחר מספר דקות הנקודות על המפה לא יופיעו יותר לכל המשתמשים ע"י כך שהן ימחקו מהשרת. השרת גם צריך לנהל צ'אט בין המשתמשים בזמן אמת. אין לנו ידע מספיק בכל הקשור לשרתים ואינטגרציה עם צד הלקוח, לכן אנו צריכים לדעת כמ…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  8. חבר שלי נוסע עם הילד שלו לחו"ל ומחפש נגן עם מסך להעביר את הנסיעה. האם יש המלצות למשהו נחמד? תומך DIVX. תקציב בין 600 ל-1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

11. אני לא בדיוק מאוהדי האייפון, אבל לאחד מהחברים שלי, בעל אייפון כופר, יש תושבת לרכב שטוענת את האייפון ומשדרת מחיבור האוזניות לתוך תחנת רדיו לבחירתך. האם יש כזה דבר לגלקסי S? (או לחילופין, לכל טלפון אחר שמתאים גם לגלקסי S)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום, אני מחפש לאמא שלי מכשיר סלולרי חדש. אני מחפש עבורה מכשיר עם מסך יחסית גדול, חזק! ועמיד, עמידות בפני מים, רמקול (סטריאו או לא) חזק ואיכותי, זיהוי פנים לפתיחת המכשיר, ממשק קל לתפעול וכזה שידעו שמקבל עדכוני תוכנה באופן שגרתי. התקציב הינו כ-2,000 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by משתמש מתחיל,

אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה

16. Started by The incredible,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון מאחד מאתרי הקניות מח''ול ואם זה טלפון אז רק Huawei וחשבתי על ה Mate 30 Pro אני די נעול עליו אם יש דגם אחר של אותה חברה או חברה אחרת שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. וגם, האם יש סיכון בלקנות מח''ול, ואם תוכלו לכוון אותי מאיפה לקנות, איך לקנות, וכ'ו. (חשוב: שהטלפון יתמוך בעברית וברשתות הסלולר פה בארץ.)

17. שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו ממליץ עליו או שהוא גרוע? הGPS שלו עובד עם העדכונים האחרונים? לא ראיתי ביקורות ברשת עדכניות עליו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. הסמארטפון שרוצה לקבע את מעמדו בתור נער הפוסטר של דגמי הגיימינג במובייל מקבל תמחור (קשוח) בשוק המקומילכתבה

20. Started by Mike-,

שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, חיפשתי דרך לשדר תכנים לטלוויזיה שלי ללא הצורך לחבר את המחשב (ובכללי להיפתר מכבלים מיותרים) חבר אמר לי שקיים הכרומקאסט. מבירור קצר בגוגל עולה שיש גם את רוקו וגם את הפייר tv. קראתי, התעמקתי ובסוף יצאתי מבולבל יותר האם אלו מתחברים לטלוויזיה ואפשר לשדר אליהם תכנים מהמחשב (הצלחתי להבין שרק מהטאבלט או הפלאפון)? האם הם גם מאפשרים שידור תכני טלוויזיה כמו עידן פלוס? ואם כל התשובות נכונות אז איזה סטיק מומלץ? באמת שאני אובד... אשמח לכל סיוע ועצה אבי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by bigbangaz,

שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by Rbix,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגם של מכונת עיצוב זקן? לא מעוניין לעשות משהו מיוחד אלא שתהיה אפשרות לקבוע אורך זיפים ושיהיה יעיל ונוח (מקווה שזה המקום הנכון לפרסום) תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. תוצאה טרייה במאגר של מבחן הביצועים GFXBench חושפת כי טאבלט עם שבב ה-ARM העוצמתי ביותר של NVIDIA נמצא בשלבי הכנה. האם הוא יצליח להוות תחרות אמיתית לאייפד פרו? לכתבה: http://hwzone.co.il/המפלצת-nvidia-מכינה-טאבלט-עם-שבב-ה-tegra-x1/

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by ewin,

האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.