גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני סטודנט במדעי המחשב ,ברשותי Nokia פשוט במחיר של 200 ש"ח. ללא מצלמה ורק בשביל שיחות יוצאות ונכנסות. טוב ניגש לדוגרי: אני מתלבט אם לקנות סמארטפון או אייפון או להישאר עם הטלפון שלי כיום שלא עושה לי בעיות. בתור סטודנט ובתור אחד שהמכשיר הכי מתקדם שלו היה LG KU990 שהלך קפוט לאחר מספר נפילות. הייתי רוצה לדעת כמה שימושי הסמארטפון עבורכם ומדוע קניתם אותו ולא נשארתם עם המכשיר הטוב והישן. אני מנסה להבין במה יעזור לי להוציא 2000+ על טלפון ולא על נייד. האפשרות הכי טובה שעבורה אני מוכן לקנות סמארטפון זה כדי לתכנת עבור הIOS או אנדרואיד. כמה שזה ישמע ;D שמרני ,אני אוהב מכשירים פשוטים שפשוט עושים את העבודה. אין לי פחד להתעסק עם מערכות הפעלה ואני גם אוהב את זה אבל רואה את זה כדבר מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט חדש וטוב ולכן אני מנסה להחליט איזה מכשיר הכי משתלם לי. בעקבות כך אני מתלבט האם לקנות עכשיו את האייפד 2 או לחכות לשאר הטאבלטים החדשים המבוססי אנדרואיד 3.0 שיצאו בחלקם עד הקיץ השנה. אני מיודע לעובדה שהטאבלטים החדשים שיצאו הם יהיו חזקים יותר(או לפחות דומים בחוזקם), יהיו בעלי תצוגה טובה יותר(אולי בחלקם) ואולי אפילו יהיו זולים יותר מהאייפד 2. אבל השאלה שלי היא כך האם יכול להיות מוצר בעל מפרט דומה(או טוב יותר) לאייפד 2 ויהיה במחיר זהה לשלו(או פחות) ואם כן האם העובדה שקיימים עשרות אלפי אפלקציות כבר לאייפד לעומת יחסית קצת מאוד אפליקציות אשר מותאמות לאנדרואיד 3.0 לא נותנת יתרון חזק לאייפד 2? (הערה: לגבי האייפד אני מעוניין בגירסא עם 16 gb עם wifi.)
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, טייפ מנהלים נורמאלי עולה כ 350 ש"ח, כך גם נגן MP3 ממוצע שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים. שאלתי, מה העדיפות של טייפ מנהלים על נגן שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים? טייפ מנהלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16110 נגן MP3: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372573
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
N95 הדור הראשון, לא ה8 גיגה. 1. הבנתי שהכרטיס הכי גדול שאפשר להכניס זה MicroSD 4GB , ממה שקראתי קצת הבנתי שיש מה שנקרא SD ויש SDHC, משנה איזה מהם אני קונה למכשיר? 2. יש לי במכשיר כרטיס של גיגה אבל מותקנות עליו תוכנות שהורדתי בOVI, איך אני מחליף את הכרטיס ושומר על כל המידע שיש עליו? לפתוח בקורא כרטיסים במחשב ולהעתיק את כל התוכן מאחד לשני? 3. זה מכשיר יד שנייה שנקנה מאורנג', יש אפשרות כלשהי לבטל את האנימציה של אורנג' בהדלקה וכיבוי של המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא (ולקנות), ואם קיימת בימינו אנו, דיבורית לרכב לסמארטפון עם אנטנה חיצונית (וללא blue tooth)? אני רוצה להוציא את הקרינה של הטלפון הסלולרי מהרכב החוצה. פעם עבור טלפונים ישנים היינו מתקינים ברכב דיבורית, עם תושבת לטלפון, ואנטנה חיצונית לרכב. היום כשאני מחפש דיבורית לאוטו אני מוצא רק דיבוריות BT. אולי אני צריך לשאול, כיצד אפשר לחבר את הטלפון הנייד לאנטנה חיצונית מחוץ לרכב?
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נגן כלשהו לריצה. רציתי לשמוע על מה ממליצים הגאדג'אטיונרים הרצים שבינינו, חבר המליץ לי על אייפוד נאנו. מה אתם אומרים? מה אני צריך לבדוק ומה כדאי, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. הייתי רוצה לדעת איזה מכשיר מתקדם אפשר לקחת עד המחיר הזה. אני צריך שיהיה במכשיר כל מה שאפשר וחשוב שיהיו הדברים הבאים: GPS, מצלמה טובה, מסך טוב(סרטים אולי?), תמיכה בעברית- אורנג',WIFI.. בקשר לאינטרנט האם אפשר לקחת חבילה רגילה בכ20 ש"ח לחודש? מכשיר שיוכל להעביר לי את הזמן בכיף=] אם יש בדיוטי-פרי כדאי לקנות משמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הרענון המתוכנן עבור דגמי משפחת ה-Galaxy A ממשיך להתרחב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
יום טוב. אני מעוניין בנגן Mp3 בתקציב של 300 ש"ח. חשבתי על הנגן הבא: M250 של Sansa האם הוא טוב? האם זה מחיר משתלם? [300 ש"ח ל2 ג'גה] תודה רבה ולילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------עדכון----------- עדכנתי את התוכנה ועכשיו היא כוללת: - פתיחת קבצי MP3. - הגעה מדוייקת יותר של ה-Taps במשחק. - אין צורך בתבנית מסויימת של שיר, כל שם יתקבל. - עוד שינויים קטנים לנוחות. התוכנה ניתנת להורדה מכאן, ההוראות במהלך התוכנה: http://www.megaupload.com/?d=1JPGUPWF --------------------------- אתמול ועוד כמה פעמים מצאתי את עצמי מחפש שירים חדשים להורדה במשחק Tap Tap, מכיוון שכל מה שיש כבר נמאס עלי... קיוותי גם שיצאו שירים שאני סוף סוף מכיר, של להקות טובות וכ"ו... אז חשבתי: איך זה שאף אחד לא בנה תוכנה ליצירת שירים חדשים? חיפשתי באינטרנט וחיפשתי, ולא מצאתי כלום... אז החלטתי לשבת על זה. ועכשיו - זהו. סיימתי. יש תוכנה שעובדת, שאיתה תוכלו להכניס כל שיר שבראש שלכם ל-TAP …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
סמסונג חשפה גרסה מעודכנת ומוזלת של מכשיר הדגל שלה מתחילת השנה - והפעם נראה שכל העולם יוכל ליהנות מגרסת 5G עם ביצועים עדיפים מבית קוואלקום לעומת אלו של שבבי משפחת ה-Exynosלכתבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
המחליף של ה-Redmi 9 מבצע מעבר מ-Mediatek אל Snapdragon ומוסיף עוד כמה שיפורים משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
יש לי חבר בארה"ב כרגע {ניו יורק ) מישהו יודע איפה או ממי ניתן לקנות אייפון 3g בלי כל החרא הזה של ההתחיבות במחיר סבבה ??????
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-