עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על MP4 בין המחירים 500-600 ש"ח שיהיה מינימום 2 ג'יגה שיהיה גם מוזיקה סרטים ותמונות וגם רדיו ומיקרופון מובנה ורציתי לשאול משהו... יש כאלה שכתוב שהם משמשים גם בתור כונן נייד אז מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ake,

מעוניין לקנות סוללרי בתקציב 1500 שח בעל יכולת mp3 mp4 מצלמה ויכולת להורדת טכנים מהמחשב דרך כבל usb הבנתי שישנם חברות אשר אינם מאפשרות הורדת תכנים בדרך הזו מה אתם אומרים על סלולריים האלו W800IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371794 W810IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=415513 W700IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470530 K750IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371656

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ronaldo-9,

בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה קטנה שאני מתאר לעצמי מה תהיה התשובה עליה אך בכל זאת אשאל. אני קניתי משדר FM ברכב,זה באמת גרוע כמו שנוכחתי לדעת? אני לא הצלחתי לשמוע ולו לרגע אחד מוזיקה נקייה דרך המשדר הזה.. האם זה הדין של המכשירים האלה? או שפשוט נפלתי על מכשיר גרוע? אודה לעזרתכם..

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  6. אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80. הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם. ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by Vidati,

אני שיש את ההפשרות הזאות שאפשר להציג את המילים של השירים אבל אני לא יודע איך עושים את זה... נגיד ויש לי את הקובץ TXT של המילים, מה הלאה? תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by chenrp,

מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4008/1129249

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by teddy85,

אבא שלי רוצה GPS שיעבוד בארץ אני אהיה בארהב באוגוסט והוא ביקש ממני לקנות לו GPS אני לא מבין כלום בזה אז אם מישהו יכול להסביר איך זה פועל איזה דגמים טובים ובכלל מה נגד מי :itschy: תודהההה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Vidati,

התקנתי את הBETA של הנגן (2.50) הכול טוב ויפה רק שאני לא מוצא משחקים לשים במכשיר כי הכול זה באינטרנט ואין הורדות... עזרה משהו?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by ag43,

ברשותי מטען USB המתחבר לחשמל עם יציאת USB אחת. האם ישנו מוצר דומה בעל מס' יציאות USB המאפשר לטעון מס' מכשירים בבת אחת? כמו כן האם חיבור USB HUB למטן שברשותי יצור את אותו האפקט והאם הסוללות יטענו עד הסוף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. השקת ענק של סוני-אריקסון בישראל. בין השאר יגיעו המכשירים: K850, P1, T650, W910 ועוד!!! http://www.icell.co.il/article_112_SEnd_Press_Con.html תהנו!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. שלום חברייה ניסיתי למצוא ביקורת באנגלית או בעברית על PDA/GPS HP RX5940 ולא מצאתי (רק דברים לא רצנים של חניות שמוכרות את המכשיר). מצאתי ביקורות רק בשפות זרות :-\ אם משהוא יוכל למצוא משהוא ולהבי לינק אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. הגיע אליי אתמול סוכן מכירות של החברה והציע לי את הדגמים האלה - http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= הוא המליץ לי ללכת על הדגמים הבאים -motorola K1 עם המסך נגיעה. -motorola V3. -LG 8300. בינתיים הוא השאיר אצלי את ה-V3 ואמר לי תיראה איך הוא ואם אתה לא מעוניין בו תרים טלפון. החסרון העיקרי בו שאני לא יכול להוסיף לו כרטיס זיכרון כי המוזיקה זה העיקרי אצלי. ה-K1 יש אותו לחבר והוא קצת מסובך.. לגבי ה-LG CHOCOLATE דור 3.5 עם מסך נגיעה. יש בו חסרונות שצריך להתרגל לאט ללחצנים שלו כי כולם מלבד המספרים הם נגיעה וזה עדין! עוד דבר שהמסך שלו לא מואר כמעט! קשה מאוד לראות בו.. מה שאני מחפש בפלאפון זה נגן MP3 ומצלמה טובה שאני אוכל להעביר תמונות למחשב ולהנות מהאיכות שלה! אולי אני אע…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. ב3100 שלי הייתה אפשרות לימי הולדת. כותבים מתי האיש נולד ואז ביום הולדת שלו, הטלפון מתריע ואומר שיש לו יום הולדת ובן כמה האיש. איך עושים זאת ב6680? האם יש תוכנה או משהו כזה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. דיברתי עם ORANGE ואמרו שמגיע לי אחד משני הפלאפונים הבאים חינם: Samsung c130 או Motorola W220 מה עדיף? [אגב עכשיו אני עם NOKIA 3100, אז כול שדרוג הוא רק לטובה LOL].

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by creek,

מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים