גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
דגם בכיר בסדרה ייחודית למדי של היצרנית הטאיוואנית זמין כעת לרכישה באמאזון במחיר מעניין מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
הגלגול החמישי של ה-Mi Pad יוצע בתצורה סטנדרטית ובתצורת Pro מחוזקת, עם מקלדות ועטי מגע שנועדו להרחיב את השימושיות באופן משמעותילכתבה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון שלקנות טלפון סלולרי משומש דרך איי-באי, ואחי יביא לי אותו. אני מחפש משהו שהוא לא דור 3 אלה רגיל. ורק נוקיה. איזה דגמים מומלצים ונחשבים לממש טובים ואמינים???
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מעוניין לחבר את הPS2 המיושן שלי (הגרסה השמנה) למסך של לפטופ (asus 1201n) ולשחק דרכו בקונסולה. חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי שאני צריך מכשיר הנקרא VGA BOX. עכשיו אני לא יודע בדיוק איזה אני צריך אז באתי לפה לבקש את עזרתכם בבחירה של המוצר ואם אפשר גם הסבר קצר איך להפעיל אותו. :-X תודה רבה מראש חברים מקווה לתשובה מהירה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיבורית משולבת FM TRANSMITTER ככה שאת המוזיקה אני כן שומע מהרמקולים ברכב, ואפילו את הצלצול כאשר מתקשרים אליי אבל את השיחה עצמה, כשאני עובר לספיקר, אני לא שומע דרך הרמקולים. ועל האריזה כתוב שזה כן צריך להיות ככה ואין סיבה שלא אם את המוזיקה אני כן שומע. דגם הדיבורית: http://www.4save.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=95
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי בDMO נגן MP3 ג'נרי, כשאני מכניס אותו למחשב הוא מראה לי אותו כ-UNKNOWN DEVICE. במחשב של החנות הוא מגלה אותו כמו שצריך. יש איזושהם דרייבירים כלליים לדברים הללו שאני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה לספק לנו הצצות לסמארטפון הבא שלה, שכנראה יהיה ה-K4 Note וכנראה יכוון לתחרות ישירה אל מול אחת מהסמארטפונים המשתלמים ביותר שנוצרו כשפגשנו את ה-Redmi Note 3 של שיאומי לראשונה, לא יכולנו שלא לתאר אותו כסמארטפון חסר תקדים, תודות למפרט החומרתי האיכותי מאוד שהוא הציע בעבור קצת פחות מ-200 דולרים, שכמותו בהחלט לא ראינו קודם בקטגוריה. ובכל זאת, נראה שבלנובו לא מפחדים מהמתחרה הביתית שלהם – ומתכוננים עתה במרץ להשקה של סמארטפון שינסה לגרום לנו לשכוח מה-Redmi Note החדש בבת אחת. ה-K4 Note, לכאורה. ביצרנית הסינית פירסמו כבר מספר תמונות טיזר למה שלדעת רבים יהיה הממשיך הרשמי ל-K3 Note, אחד מהמכשירים המוזלים הטובים והמשתלמים ביותר שפגשנו בשנה האחרונה, אשר היו…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כמה אחוז מהבטריה אם בכלל לוקח שמיעה בשאפל בנגן מבוסס דיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-