גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בארהב סמסונג גלקסי S. האם הבנתי נכון? אני לא אמור לשלם עליו מכס בכניסה לארץ אם הוא אצלי בכיס? האם אני יכול להביא יחידה אחת מכל מוצר שכתוב שם ואני לא אשלם על כלום? אני רוצה לרכוש מאמזון. מאיזה אחד לקנות, מאלה שמופיעים בקישור הבא? (זה מה שמצאתי, אם יש קישור יותר מוצלח עדכנו בבקשה). http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Touchscreen-Slot-International-Warranty/dp/B003U2T57E http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-8GB-Unlocked/dp/B003TLNZLI האם המכשיר יעבוד בארץ (אורנג) בלי בעיה? האם יחטטו לי בכיסים כשאני חוזר ארצה? טיפים או המלצות נוספים? תודה לכולם וחג שמח לכם ולבני משפחתכם.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 23:30:59 ומה הסיפור עם הפריצה?צריך לפרוץ בעצמי, או …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני זקוק לעזרתכם- אני מחפש מכשיר ניווט GPS במחיר של עד 1000 ש"ח עם דיבורית בלוטוס' טובה- משהו להנות ממנו. בינתיים ראיתי 2 מכשירים מעניינים http://www.brimag.co.il/?CategoryID=674&ArticleID=2663 http://www.brimag.co.il/?CategoryID=674&ArticleID=2664 הם אמנם של חברת Apex- שלא בדיוק ידועה כשיא האיכות.. אבל הם מכילים גם משדר FM ו USB ולפי מה שקראתי נראה שמרבית האנשים די מרוצים מהם. ד"א יש גם אסוס http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2268 וגרמין שנראה לי לא רע בכלל http://www.airbox.co.il/Garmin-Nuvi-1310-%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/p-34.htm דעות? המלצות? אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קניתי השבוע את COWON D2PLUS ושמתי לב לבעיה שכשאני מעביר שירים בתיקיות אז השמות נעלמים או שרשום UNKNOWN או שרשום שם של תיקיה מסוימת הרבה פעמים. חיפשתי באינטרנט וראיתי שלהרבה אנשים יש את זה. יש למישהו פה פתרונות לבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חיכינו וחיכינו ואכן זכינו http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418865,00.html
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז אחרי שהIGO הביא אותי למחסן של בית קפה במקום לבית קפה עצמו ולא מוצא כתובות וקיבוצים הגעתי למסקנה שאני צריך משהו חדש אז יש המלצה לתוכנת GPS שמתאימה ל WINCE שתהיה קצת יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שלמישהו פה יש ארכוס 5 כדי לענות לי על כמה שאלות.(אצלי גרסת ה250 ג'יגה). 1.מישהו מכיר את ממשק האימייל של המכשיר ? הוא נראה מסורבל מאוד ומבקש hostname וכל מיני ports... 2.האם מישהו יודע איך לעשות סריקת הארדיסק למכשיר כדי לבדוק שהוא תקין? ניסיתי את chkdsk אבל אין הגדרה לכונן כדי לסרוק אותו 3.כיצד קונים ג'יפיאס למכשיר והאם זה עובד בארץ? 4.במערכת של ווינדוס 7 יש קבצים שלא ניתן לראות או שרואים קבצים בתור 0bytes, אפשר לשנות את זה איכשהו? 5.יש אפשרות להתקין תוכנת Instant Messaging כמו מסנג'ר על הארכוס? 6.יש לי בעיות בחיבור הארכוס לטלוויזיה בAVIN-על הארכוס התמונה מחולקת ל9 תמונות שונות,אפורות ומעוותות באופן הזוי,רק הסאונד עוד איכשהו מקליט יופי,למישהו יש מושג מה עו…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני עם N97 וממש לא מרוצה ממנו מבחינות רבות. מחפש מכשיר טאצ' עם מסך בגודל 3.7 אינץ ומעלה. שיגיע או שיהיה ניתן לשדרג לאנדרואיד 2.2. נוחות גלישה באינטרנט. רמקול איכות לשיחות ומוסיקה. חשבתי על Desire HD מהסיבה שאני גולש הרבה באינטרנט. אתם מציעים לי לקנות אותו או שיש משהו זול יותר ולא פחות טוב שיענה לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני עם מיילסטון ROOTED מהחנות (מאפשר OC ושטויות אחרות). חיכיתי בסבלנות ליציאה נורמלית וסמי תיקנית של 2.2. כדי להתעסק כמה שפחות ב"תיקונים" ושאר דברים שאסתבך איתם. והנה יצאה לה הגרסא של GOT. אז זה היה הזמן המתאים לעבור. עבדתי לפי המדריכים השונים ברשת, הורדתי גרסאות מעודכנות של RSD (4.5.7) , דרייברי USB 64BIT למכשיר (4.6.5). את ה-G.O.T OpenRecovery V2.0, התקנתי, עשיתי גיבוי עם הNANDROID המובנה. כל ההתקנות הלכו חלק והיו די מובנות. ואז התחלתי את התהליך: קודם כל ניקיון המכשיר- הסרת רוב האפליקציות שיכולתי, הWIPEים בRECOVERY, מחיקת מחיצת CACHE וINSTALL מחדש של MEMHACK. כבר אז התחיל הסיוט שנמשך יום שלם- המכשיר נכנס לBOOT LOOP בלוגו של האנדרואיד. והBACKUP נעלם. מהמכשיר אני י…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-