עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לאחרונה ניסיתי להעביר קבצים גדולים (Zip של 2.7GB למשל) למכשיר והוא פשוט לא מסכים. אחרי חצי דקה אני מקבל הודעה שהמכשיר נותק או משהו כזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by D-M-X,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by roee01,

שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל מישהו התנסה בקו טלפון ביתי של 012 או בזק בינלאומי או אורנג' ודומיהם ויכול לתת חוות דעת? כלומר איך איכות השיחה? יש ניתוקים? וכו' תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by roeesnir,

אני מעתיק קובץ MP4 פשוט, שהורדתי מיוטיוב, והוא תוקע לי את המכשיר. לקח לי זמן עד שעליתי שזו הבעיה. הוא תוקע לי אותו עד כדי כך שאני נאלץ להוציא את הבטריה כדי לכבות אותו. כשאני מוחק אותו מהמכשיר, המכשיר חוזר לעצמו. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה אפשר לעשות עם זה? יש לי 600 שאני לא יכול לראות את השמות. המכשיר עבר שדרוג רום ואין לי את אנשי הקשר על המכשיר אלא רק בקובץ VCF. איך אפשר לתקן את זה? איך אפשר לפתוח אותו בצורה נורמלית? לא משנה לי אם זה יהיה בתוכנה אחרת, ואזין את הטלפונים מחדש. זה ממש חשוב לי. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Susan Feldman,

הי יש לי קובץ הקלטה של פלאפון סוג ישן שלא נפתח בשום תוכנה, אחרי בדיקה ניסיתי הרבה דברים כולל Samsung PC Studio 3, וכלום משהו יכול להשמיע את זה באיזו תוכנה ? סוג הקובץ נקרא VM הנה דוגמא: http://ayalabarjewelry.com/rtyvm/30-01-15_05-04-16PM.vm תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by alexsajno,

שלום לכם, יש לי אתר מותאם בכתובת אינטרנט כלשהי, ואני רוצה להוסיף למסך הבית אבל לא ע''י הוספת קיצור דרך אלא ע''י הורדת קובץ APK (וקובץ מתאים לאייפון) שפשוט נלחץ עליו מתפריט הטלפון ויפתח את הדפדפן עם האתר המותאם שלי? ככה אוכל להעביר בלי אנשים בנוסף לסירקת ברקוד. יש למשיהו מושג איך עושים? נשמע לי קל דווקא

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. עכשיו הבנתי שהקובץ הזה משביט לך את הפלאפון וראתי שאפשר להוריד תוכנה שקוראים לה setool אז אם משיהו יכול להביא לי את התוכנה כולל איזה מדריך שמסביר איך לעשות unlock אני ישמח תודה מראש לעוזרים!!!!!!

10. שלום כולם יש לי מירס וננעל לי כתוב לי בחלונית קוד PIN חסום דגם המירס I90C בבקה עזרה איך אני פותח את החסימה תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Kurt,

המכשיר כנראה של אורנג' (יש בו כל מיני תוכנות ולוגואים שלהם) הכנסתי לו סים של הוט מובייל וקיבלתי את ההודעה "קוד PUK נעול - יש לפנות לשירות לקוחות" זה אומר שהמכשיר חסום לסים שהוא לא של אורנג וצריך לגשת אליהם שיפתחו?

• 4 תגובות
    • 8.6k צפיות
  12. Started by rk666,

הקסטה יצאה לדרך, גוגל שיחררה את קוד המקור של הICS! עונת ה-ROMים חוזרת http://www.androidpolice.com/2011/11/14/breaking-android-4-0-1-ice-cream-sandwich-source-is-uploading-to-aosp-now/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by צבי,

בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by יוסי 7071,

איך אני עושה קוד נעילה בg2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by furyanaor,

פעם קניתי לאחי CX-10 של SYMA: הוא עבד סבבה עד שהוא ריסק אותו ואז התחלנו להחליף חלקים שגם זה היה מגניב, זה חלק מההתעסקות... אבל באיזה שהוא שלב כשהמנוע התנתק לא הצלחנו להחלים שוב את המוליכים לבוארד. וותרנו עליו ומאז לא נגענו בזה. עכשיו יש לו בר מצווה ויש לי תקציב כדי לקנות לו מתנה, חשבתי לתת לו קוואדקופטר רציני יותר. התחלתי לחפש והבנתי שזה לא יקר מידי בשביל מתחילים (כלומר כלים פשוטים יחסית) אני חושב שאני יכול לקנות שניים או אולי שלושה קוואדקופטרים. ככה אנו נתנסה ונשתפשף באופן קצת יותר אינטנסיבי בהשוואה לאחד בלבד. . . חשבתי על אלה: JJRC H31 - עמיד במים יחסית לא נשבר בקלות מאוד מהיר וזול בצורה משמעותית: …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה

17. סט פקודות חדש, ליבות חדשות, תהליך ייצור חדש ומיתוג חדש מלווים את שבב המובייל הבכיר החדש של המפתחת האמריקאית, בדרך לקרב על מלכות שוק האנדרואיד לשנת 2022לכתבה

18. קוואלקום מכריזה רשמית על המודם הראשון בעולם אשר תומך בטכנולוגיית LTE בקטגוריה 10, אותה ניתן לתרגם למהירויות הורדה דמיוניות כמעט של עד 450 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-450-%d7%9e%d7%92%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכירו את השבב השני של המפתחת הנודעת אשר מיועד למוצרים לבישים חכמים בסיסיים לכתבה

20. ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה

21. ה-Snapdragon 855 כבר כאן, עם סט טכנולוגיות מתקדמות שהופכות אותו לאחד מהמוצרים הכי שאפתניים בהיסטוריה של קוואלקום לכתבה

22. מפתחת השבבים האמריקאית ממשיכה לשדרג את ההיצע שלה בשוק הבינוני-גבוה, שכבר היום יש לו מעט מאוד מתחרים אמיתיים בתחום לכתבה

23. ה-ZUK Z1, המכשיר הראשון מתת המותג השאפתני של לנובו ושותפות, נראה מבטיח מאוד וזמין לקנייה במחיר מפתיע לכתבה: http://hwzone.co.il/קוטל-ה-oneplus-one-הטרי-כבר-זמין-לרכישה/

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. המכשיר החדש של היצרנית הסינית לא מבזבז זמן ונכנס מיידית למקום מכובד ברשימת המשתלמים ביותר - הביקורת המלאה לכתבה

25. מצלמות מטורפות, יכולות GPS מתקדמות, דור שלישי שנכנס חזק לשוק ומכשירים קטנים ויפים יותר, אהה וגם כאלה שממש זולים, אורנג' הציגה השבוע את מבחר המכשירים שיככבו לנו בכיסים עד שנת 2007, בינהם נוכל למצוא את ספינת הדגל ה-N73 עם מצלמת 3.2 מגה פיקסל מסך ענקי ויכולות דור שלישי מתקדמות, ה-E61 העיסקי שמציע מסך ענקי ומקלדת מלאה בסלולרי כולל דור שלישי (בלי מצלמה אבל...), ה-X820 הדק ביותר בעולם (עובי של 6.9 מילימטר (!!!)) שכולל אפילו מצלמת 2 מגה פיקסל, ה-K800 שמציע יכולות צילום מהגבוהות שראינו בסלולר, וכמובן גם מכשירים פשוטים יותר... את כולם ניתן למצוא בכתבה הבאה ב-YNET, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3301322,00.html אז מה אתם הייתם בוחרים ולמה ? המשוכלל ? …

• 74 תגובות
    • 8.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.