עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yonatanR,

לחברה שלי, צריך שיהיה יפה ועמיד. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by papoose,

היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. 1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. אני רוצה לראות את המפרט המלא שלו . ..

• 195 תגובות
    • 19.8k צפיות
  6. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by lmlm,

הם טוענים שהiPhone סה"כ פלאפון ממוצע- לא תומך ב MMS ,G3 ועוד דברים שהם סטנדרט היום,אין לו תמיכה בתוכנות צד שלישי . אבל משנה את החוקים עם הממשק שלו, האפשרות לגלוש באינטרנט,לראות סרטים,לשמוע מוזיקה. הם ממליצים עליו רק לחובבי הiPod,Apple וגלישה באינטרט. http://mobileburn.com/review.jsp?Id=3526&Page=11#p11s2 אני מעדיף לחכות ל iPhone 2.0 ;D

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by אריק,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 עד משהו כמו 500 שח" הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד ההאמינות והאחריות. ואני דווקא מעוניין בנפח MB\GB הכי נמוך שניתן לקבל כדי להוזיל במחיר. 1GB בהחלט יספיק לי אפילו פחות. למישהו יש המלצות של מה לקנות ואיפה? תודה. שחכתי להוסיף שהמכשיר בעיקר נועד לחדר כושר אז הוא צריך להיות עמיד בקפיצות וכל הדברים האלה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by alzi,

שלום חברים אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה שבה אפשר להאזין למכשירי mp3 ? ממש תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אהלן, הציעו לי לבחור מתנת יומהולדת ללא תקציב[אני הצבתי, 60$, לא רוצה לסחוט יותר מידי :ס], נגן MP4 של קיירטיב [ZVM] כבר יש אז לא צריך נגן, , חשבתי על HDD לעשות איתו רייד עם הקיים שלי ]250GB] אבל זו נראית לי מתנה מעפנה ליומהולדת. בכל מקרה, אני מזכיר שזה צריך להכנס למזוודה בגודל סביר בלי להשבר, אז עדיף שזה יהיה משהו שנועד להיות נייד, או פשוט קטן מספיק. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Amit_Alcobi,

האם הנוקיה הזה הוא הפלאפון המושלם? נוקיה e90 http://europe.nokia.com/A4346040

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Dawn,

אני מודע לזה שהסמסונג לא דור שלישי אבל הבנתי שיש לו מלא אפשרויות... אני מחפש פלאפון שיהיו צילצולים שהם ציפצופים ולא מוזיקה...אני מתכוון כאשר אני מקבל SMS שיהיו ציפצופים ולא מוסיקה. ושיהיה אפשר לשים שיר מהמחשב ושהוא יהיה הצלצול... מה דעתכם במי מהם יש יותר פי'צפקס מה שנקרא?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by motogt,

לכולם שלום. רציתי לדעת אם יש תוכנה לפלאפון שמתקשרים למישהו והיא משנה את המספר שיופיע בשיחה המזוהה למספר שאתה בוחר?

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by Chymes,

רכשתי מכשיר סלולרי דגם N73 דרך Ebay. ברגע שאני מנסה להכניס למכשיר כרטיס SIM של סלקום/אורנג' אני מקבל הודעה SIM card not valid. הלכתי למעבדה של סלקום וביקשתי מהם שיפתחו את המכשיר. הם התחילו בתהליך צריבת עברית ופתיחת המכשיר. אחרי חצי שעה קוראים לי לנציגת שירות, שמודיעה לי שהמכשיר נעול לכרטיס SIM של הספקית בחו"ל (ספקית בריטית בשם 3) והם לא יכולים לפתוח אותו. המכשיר יכול לעבוד רק עם הכרטיס של אותה ספקית. אבל צריבת העברית הצליחה. המכשיר והתפריטים בעברית מלאה. איך אני פורץ את הקוד של הספקית? יש חנות בארץ שיודעת לעבוד עם הדגם הספציפי הזה?

• 44 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by natan805,

זה נכון שiriver עומדת לפושט רגל עכב חיסרון ברווחים?? .אם כן למה .מה רע בנגנים שלהם .מה רע בנגנים u10 t10 t20 t30

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by xlSnaK,

אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך נגן (אם יש אפשרות לMP4 אז סבבה)שיהיה לפחות בנפח של 1גיגה ומעלה..חובה קליטת רדיו מעולה ביותר כי אני רוכב על אופניים והרבה בכבישים (ריצה התעמלות) וחייב רדיו מעולה!! תקציב:450ש"ח+אפשרות לטיפה לחיצה מעלה לכיוון ה500 אם צריך. אחריות שתהיה רחבה ככל שניתן. חברה ידועה וטובה. אם יש אפשרות לבאנדל עשיר סבבה אם לא לא נורא. אוזניות בעלות שמיעה טובה. אודה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים