גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
צמד ה-Mi 5S וה-Mi 5S Plus של היצרנית הסינית האהודה אמור לגרום לכם לשכוח מה-Mi 5, מה-OnePlus 3 ומכל מכשיר ביניים מתקדם אחר שנמצא בשוק כרגע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! אני מחפש מכשיר GPS - עם עדיפות גבוהה לסוג PDA windows mobile 5\6 ולאCE אני אקנה את המכשיר בסיאטל(ממש עוד כמה ימים...) , וטווח המחירים כרגע גמיש. ראיתי שרוב המכשירים מסוג זה מגיעים עם מסך 3.5" ... יש כאלה עם מסכים יותר גדולים ?? ולמי שהתנסה גם עם PND - איך המכשירים מבוססי PDA ביחס לייעודיים(PND) מבחינת הניווט (איכות,מהירות וכו') ? המלצות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
החלטתי בכל זאת לפחות דיון חדש בקשר למכשיר הנ"ל אז ככה בגדול אני מחפש לשדרג את ה Xperia S שלי . מה שאני מחפש במכשיר החדש זה שיעבוד חלק ולא יתקע בהפעלת אפיקציות ( וואטסאפ, פייסבוק,וייז) אני לא משחק יותר מידי במחשבים בטלפון במיוחד לא במשחקים FHD וכו. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי ושיהיה 5 אינץ. זמן סוללה חשוב אבל לא יותר מידי( שיהיה סביר) מישהו הזמין או מכיר את המכשיר שכתבתי בכותרת? אני יודע שהוא חדש אבל בכל מקרה מה ידוע על החברה? אמינה? ומה ידוע על המעבד טורבו שיש בתוכו? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני המכשירים האלה.. יש לי מספר שאלות, שאני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן: 1. האם למכשירים הנ"ל, יש מודלים/גרסאות שלא יעבדו בארץ ? (אני חושב שלאקספריה יש - אבל לא בטוח) 2. אני מעדיף את הפיקסל.. האם יש לו בעיות ידועות כלשהן ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט עבור קרוב משפחה מבוגר יחסית, בתקציב של עד 3000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אם היא מוצדקת. - ידידותי למשתמש. - אין עדיפות ל-ipad או לטאבלט מבוסס אנדרואיד, העיקר שיהיה ידידותי ונוח לשימוש. - גודל של לפחות 10''. - השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, אולי גם צפייה בסרטונים. יתכנו גם משחקים קלים. - איכותי ואמין. - הטאבלט כנראה יירכש באילת (לחסוך במע"מ), אז אם אפשר משהו שנמכר ב-KSP/אייבורי/באג. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דגם הביניים הבא בסדרת ה-Nord אמור להקטין את בליטת המצלמות בחלק האחורי ולהחליף את ה-Snapdragon 690 ב-Snapdragon 695 הטרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבב הדגל היוצא מעולם הסמארטפונים ימצא לעצמו פינה חמה חדשה בטאבלטים עבור השנה הקרובה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהובטח, אפליקציות אנדרואיד מתחילות להגיע למערכת ה-Chrome OS של גוגל, המהווה צעד אחד קטן בשביל אנדרואיד, וקפיצה אחת גדולה בשביל עולם התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%99%d7%a9-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-microsd/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שוקל לקנות את זה, אך יש לי כמה שאלות. 1. מה הדרישות המינימליות כלפי מכשיר הטלויזיה (חוץ מנוכחות חיבורים USB ו-HDMI)? 2. האם חייב כרטיס רשת במחשב ו\או ראוטר אלחוטי? 3. האם אפשר לראות ערוצים ישראליים 1,2,10 ובעיקר 9? 4. כמה תקעים זה תופס בסה"כ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Brand New, Get Quotation Offer For information, international shipping, please, contact us salesperson ... Email: infoelectronics0@gmail.com All good
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-