גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לקנית מגן\קייס למכשיר. אחרי כמה בירורים באינטרנט מצאתי שלחברת Case mate יש מגנים טובים במחירים סבירים. חשבתי על Gelli Case כי אני מחפש משהו דק ויעיל ולא טנק כמו Tough Cases. מה אתם אומרים עליו? שווה את ה-15$ או שיש קייסים אחרים טובים יותר? ואם כבר אני הולך עליו, איך אני מזמין אחד כזה לארץ? החברה עושה משלוחים או שצריך לקנות מ- ebay? תודה! לינק לאתר המוצר: http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Gelli-Case.asp
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי GPS של QUE N430 עליו יש IGO8, ועל הכרטיס זיכרון כתוב שהמפות הם מ10/08. איך אפשר לעדכן למפות הכי חדשות? חיפשתי באתר של IGO והם נותנים שם עדכון לבעלי מפות יותר חדשות ממה שיש לי ולגבי מה שיש לי לא כתוב שם שום דבר. אז מישהו יודע איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי במכשיר GPS IGO 8 בזיכרון הפנימי . בהתחלה הייתה הודעת שגיאה 'CANT FIND APLICATION DIRECTORY' שיניתי את קובץ SYS.TXT שיצביע על הזיכרון הפנימי . אחר כך נוצרה בעייה חדשה , לאחר העלייה המכשיר עושה RESET. מישהו מכיר את הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי כבר את האייפוד טאץ' הזה, האם המטען הנמכר כאן : http://www.e-buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm יתאים, לדעתכם או לפי נסיונכם ? (קראתי באיזה מקום שהאייפודים החדשים לא עובדים עם מטענים ישנים יותר בגלל איזו בעיה של פינים, למרות שמתח היציאה זהה...) תודה...
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ייתכן וזו תשמע שאלה טיפשית: התחברתי בבית לרשת האלחוטית ולפעמים כשאני גולש יש לי סימן של wi-fi למעלה (שאני משער שזה אומר שאני גולש דרך הרשת האלחוטית בבית) ולעיתים יש לי סימן של 3G/GPRS (שאני משער שזו הרשת הסלולרית). האם ישנה אפשרות להגדיר שזה תמיד יהיה דרך WI-FI כשאני מחובר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-