גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי ב-2 כרטיסי הזיכרון הללו ואני מתכנן לרכוש את אחד מהם, איזה יהיה עדיף, מהיר ואמין יותר לדעתכם? http://www.tms.co.il/product/12489 http://ksp.co.il/?uin=18011 - אני יודע שהחברה הזו אמינה וטובה. הטרנסנד מהיר יותר, אך הכרטיס של סמסונג די מהיר ויהיה יותר מתאים למכשיר. (S4) תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג המצויין בכותרת וכבר כמה ימים שי בו תקלה רצינית 1) הוא אינו מסתנכרן עם מחשב שלי 2) כשאני מנסה להפעיל את אחת האפליקציות (כדוגמת outlook) אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לפתוח את הקובץ MSPOUTLOOK.contacts או שהקובץ לא חתום באישור מוכר או אחד מרכיביו לא נמצא. יכול להיות שאתה צריך לשחזר קובץ זה או להתקינו מחדש" 3) איני יודע אםזו בעיה אבל זכרון הFLASH כמעט מלא לגמרי איני מעוניין לבצע RESET טרם סינכרנתי וגיביתי את הנתונים במחשב כף היד, אך כפי הידוע איני יכול לעשות זאת אשמח לעזרתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-