גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
תת-המותג התקציבי המוכר ביותר של היצרנית הסינית בדרך להתחרות ישירות בתת-המותג הצעיר שפרץ לחיינו בסערה בשנה החולפת? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אפל תכריז על המוצרים החדשים שלה ב-15 במרץ, עם טאבלט חדש שיתפקד כאח קטן ל-iPad Pro, שעון חכם מעודכן וגם מכשיר האייפון המוזל כמובן מצפים בקוצר רוח למוצרים החדשים של אפל? יש סיכוי גדול שהם ייחשפו רשמית באירוע של החברה ב-15 במרץ. לפי הדיווחים העדכניים, קו המוצרים העדכני של הענקית מקופרטינו יכלול את טאבלט ה-iPad Air 3, אשר לכאורה יהיה דומה בצורה בלתי מבוטלת ל-iPad Pro האימתני שהגיע בסוף השנה שעברה עם רביעיית רמקולים בצידי המכשיר, מסך ברזולוציה משופרת שתיכנס לקטגוריית ה-Ultra-HD, 'חיבור חכם' לתוספים כמו מקלדות ואולי גם חומרה משודרגת – חבילה שתוכל לקרוץ לכל מי שתלהבו מדגם ה-Pro, אבל לא היו מוכנים לקבל את מימדיו. סכמה של ה-iPad Air 3 מתוך האתר engadget, אשר …
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי את 6680 כבר שנה ורק עכשיו התחלתי לגלות כמה איכות הקול שלו טובה..בדקתי את זה עם נגן MP3 אחר והאיכות הייתה הרבה יותר טובה.. אני משתמש באוזניות שבאות איתו...
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שוב תודה לכולכם המכשיר מצויין קטן וקל ובאותה מידה נח לשימוש נורא גם מבחינת תוכנה ותפריטים תפעול תיקיות פלייליסטים וכל זה וגם מבחינת החיצוניות שלו הנדסה מעולה פשוט הכל ברור ונוח, השמע בו פשוט מדהים הייתי בשוק מהרמת שמע הגבוהה גם על ווליום הכי גבוהה לא שומעים פגם אחד בקול,פשוט מעולה. הקליפס שימושי מאוד ובסך הכל אני נורא נורא מרוצה מהקניה הזאת והוא הגיע בדיוק בזמן כי יום ראשון יש לי נסיעה שאני צריך אותו אליה חח (רצוי לציין שהגיע הרבה יותר מהר מה14 יום המצויינים וואלהשופס שיחקו אותה) דבר אחד הוא שלמרות שהתקנתי את המכשיר עם דיסק ההתקנה ועדכנתי אותו עם העידכון שהסברתם עליו בפורום מהאתר של סאנדיסק בקשר לעברית עדיין העברית בנגן הפוכה..... אם מישהו יודע איך לפתור אני ישמח לשמוע. א…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-