גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן בסביבות ה-800ש"ח, אני שם דגש על איכות טובה, ועל באס חזק. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רכשתי n86 בסלקום יש לי בעיה להתקין תוכנות שמיועדות למערכת ההפעלה s60 - הודעות של לא נתמך או שפשוט לא מופיע כלום בטלפון אם אני מעדכן את התוכנה של המכשיר זה יכול לסדר את העניין? בנוסף האם אני עדיין אוכל להשתמש בפורטל של סלקום? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2007/11/08/the-blu-ray-phaser-defends-dorks-from-the-hd-dvd-borg/
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-