עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by J S Bach,

היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').

3. נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה

4. ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה

5. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by סל מיחזור,

יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה

8. Started by LOOSE,

אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. Started by saarxee,

שלום לכם, נתקלתי ב-2 כרטיסי הזיכרון הללו ואני מתכנן לרכוש את אחד מהם, איזה יהיה עדיף, מהיר ואמין יותר לדעתכם? http://www.tms.co.il/product/12489 http://ksp.co.il/?uin=18011 - אני יודע שהחברה הזו אמינה וטובה. הטרנסנד מהיר יותר, אך הכרטיס של סמסונג די מהיר ויהיה יותר מתאים למכשיר. (S4) תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. קהל חובבי הסמארטפונים ממש לא נוטר טינה ליצרנית הקוריאנית על כשלונו הבטיחותי המפתיע של ה-Note 7, כך נראה לכתבה

12. Started by bluemail,

עד כמה זיכרון אפשר לשים ? ואיזה ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by YohaiM,

זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by puvsc,

על נגן שמנגן גם HD....

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. היצרנית הטאיוואנית החליטה להחזיר לחיים את משפחת ה-Desire באמצעות שני מכשירים - אחד מהם עם שבב משנת 2013 לכתבה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Men7a,

שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by omri_ro,

אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. קוואלקום משיקה מחדש את המערך החומרתי ששימש את ה-Snapdragon 865 וה-Snapdragon 865 Plus תחת מיתוג מעודכן, עם עוד תוספת לתדר הפעולה המירבי האפשרילכתבה

24. חברת Mediatek תשיק צמד שבב Helio P חדשים שינסו להתמודד עם המעבר האגרסיבי של המתחרה קוואלקום לטכנולוגיית ייצור חדשה לכתבה

25. שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים