עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yoram Lev,

האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by omri_ro,

שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  6. הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע הרבה מהמאפיינים היותר חיוביים של ה-One A9, בשילוב עם סוללה מעט יותר מכובדת ומחיר קצת יותר ראוי אחרי ה-One A9 בעל הפוטנציאל אך גם בעל תג המחיר המוגזם במיוחד, HTC משיקה רשמית (בסין) סמארטפון חדש נוסף העונה לשם One X9, ולצערנו לא עוצמתי ומתקדם כפי שציירו אותו השמועות המוקדמות – אך עדיין מסקרן למדי. בדומה ל-Galaxy A9 של סמסונג (שהושק גם הוא רשמית בסין ממש היום, אגב), גם ה-One X9 מרגיש כמו חלק מקטגוריה חדשה, אשר משלבת עיצוב איכותי ומאפייני 'פרימיום' מסויימים עם אלמנטים ששייכים לשוק הביניים, ובתג מחיר אשר מנסה למצוא את דרך המלך בין הקטגוריות האלו. מדובר כאן על מכשיר עם מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של FullHD, יחד עם ש…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by spitzi,

שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. פייסבוק עידכנה את אפליקציית המסרים המידיים שלה, ומאפשרת כעת לכלל המשתמשים לנהל שיחות מוצפנות מקצה לקצה לכתבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by SloOmPer,

איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by iem,

לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. קוואלקום משיקה מחדש את המערך החומרתי ששימש את ה-Snapdragon 865 וה-Snapdragon 865 Plus תחת מיתוג מעודכן, עם עוד תוספת לתדר הפעולה המירבי האפשרילכתבה

13. שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה

14. Started by raltal,

איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by saarxee,

שלום לכם, נתקלתי ב-2 כרטיסי הזיכרון הללו ואני מתכנן לרכוש את אחד מהם, איזה יהיה עדיף, מהיר ואמין יותר לדעתכם? http://www.tms.co.il/product/12489 http://ksp.co.il/?uin=18011 - אני יודע שהחברה הזו אמינה וטובה. הטרנסנד מהיר יותר, אך הכרטיס של סמסונג די מהיר ויהיה יותר מתאים למכשיר. (S4) תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה

18. שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by רזי ברד,

אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!

20. המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by alexbmw,

אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה

24. Started by TaMiRn2,

כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by moris,

היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים