עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by m1ke,

http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by SilentBob,

היצרנית הטאיוואנית הדועכת חברה ל-Under Armour ויצרה מערך של שלושה מוצרי כושר חכמים זוכרים את צמיד ה-Grip החכם שהציגה HTC אי שם בשנה שעברה? בינתיים אין לו זכר – אבל לחברה דווקא כן יש שלושה מוצרי כושר חכמים חדשים עבורכם, אשר נוצרו בשיתוף פעולה עם חברת הספורט, הכושר והבריאות האמריקאית העולה Under Armour. שתי החברות שיתפו פעולה ויצרו יחד את חבילת ה-Health Box, שבא תמצאו צמיד יד חכם שידע למדוד את הצעדים, הריצות ושאר הפעילויות הספורטיביות שלכם, רצועת חזה למדידה מדוייקת של קצב דופק הלב, וגם משקל אדם חכם שידע לומר לכם כיצד משפיע עליכם כל הכושר שביצעתם עם השניים הקודמים. כל המוצרים מציעים עיצוב שחור-אדום מינימליסטי יחסית, עם מיתוג בולט של Under Armor אותה ניתן לראות יותר…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם. מישהו שיחק לי עם הGPS ורם לו לחשוב שהוא נמצא בנצרת. מכיוון שלא מצאתי איך להחזיר אותו למיקום הנכון איפסתי את הגדרות המשתמש. עכשו הוא חושב שהוא בירושלים (כנראה אצל היבואן). מה אני יכול לעשות כדי שהוא יודא את המיקום שלו ע"י לוין ויחזור לכיול? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היצרנית הקוריאנית שלרוב מסתפקת בשבבי Mediatek וותיקים ובסיסיים במוצרים המוזלים שלה עשויה לספק לנו את אחת ההופעות הראשונות של ה-Snapdragon 690 המסקרן מקוואלקוםלכתבה

6. Started by dj shay 30010,

שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה

7. צמד דגמי הביניים לשנת 2023 עתיד להיות יקר יותר ולעשות שימוש בשבב Exynos חדש שעדיין לא הוכרז רשמיתלכתבה

8. מכשיר הדגל הקומפקטי של אסוס ימשיך להיות הצעה ייחודית בשוק המודרני - אבל אל תצפו למהפכות ביחס למה שה-Zenfone 9 הביא איתו בשנה שעברהלכתבה

9. Started by תושב העיר,

5300 samsung galaxy pocket lg optimus l1ll e410 האם אפשר להתקין על שניהם ווטסאפ ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SilentBob,

Gionee הסינית שוברת את כל השיאים עם מכשיר חכם בעל זוג סוללות בקיבולת כוללת של 6,020mAh - אבל גם עובי של 8.5 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/marathon-m5-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התבצעה הפעלת עיברית באייפוד טאץ', במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, וזאת בגלל בעיית חומרה שהתעוררה אצלי, ושלא איפשרה לבצעה בו. עכשיו, לאחר שאני מתחבר לאיטונס, איני יכול לבצע העברת שירים ו/או סרטים (שירים הצלחתי....) לאייפוד, תוך כדי קבלת הודעה שאני צריך לבצע ריסרט למכשיר ולהתקין שוב הכול מחדש. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור זאת ללא התקנה מחדש?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. מעניין אותי באמת עד כמה נחוצה התכונה הזאת?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by TMRider,

יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה

17. שלום חברי פורום, אני לא מצליח להשתמש באפליקציה עשיתי למכשיר ROOT וכשאני מנסה להתקין אני מקבל Updating environment ... fail מישהו יודע דרך לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by blue_core,

אני מחפש טלפון אלחוטי עם יכולת לצלצול ייחודי לפי המתקשר. יש לי בבית אחד כזה שהגדרתי לצלצל אחרת כאשר בת הזוג מתקשרת. יש בטלפון אפילו נורה שניתן להגדיר את הצבע שלה לפי קבוצות מתקשרים. אז היום אני מיד רואה ושומע אם צריך לרוץ ולענות או שאפשר לסנן. הטלפון הזה נדרש להחלפה אבל אני לא מוצא טלפון עם אפשרויות דומות. אז, אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה. אני מוכן לקנות מחו"ל אם ידרש. (המכשיר הקיים הישן: panasonic kx-tga541s) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by weissby,

יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

השימוש יהיה בעיקר אינטרנט, וידאו, קריאה וכדומה. לא חשובה סוללה חזקה במיוחד, חשוב לי 2 ג'יגה ראם. 4.4 וקהילת פיתוח פעילה הן בונוסים משמעותיים. מה הן האפשרויות המומלצות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by matgam,

אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by o07,

קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  25. צמד ה-Mi 5S וה-Mi 5S Plus של היצרנית הסינית האהודה אמור לגרום לכם לשכוח מה-Mi 5, מה-OnePlus 3 ומכל מכשיר ביניים מתקדם אחר שנמצא בשוק כרגע לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.