עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nikiller,

היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by XXXgamer,

כבר שנה שיש לי מכשיר mp3 של חברה לא מוכרת,הגודל והצורה די מזכירים את הzen. לא מזמן הוא נשבר לי,ואני מחפש תחלופה הולמת. השימוש העיקרי שלי במכשיר הוא בעיקר ריצות אינטנסיביות מספר פעמים בשבוע,אבל אני לא מוכן לוותר על פונקציות כמו וידאו,תמונות וכו'. לכן,לאחר סקר שוק,הגעתי להתלבטות בין 2 מכשירים עיקריים: iriver clix second generation http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-4gb-second/4505-6490_7-32327766.html?tag=mncol;lst creative zen http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-4gb/4505-6490_7-32589082.html?tag=mncol;lst לשני הנגנים צורה דומה של מלבן,מסך מעל 2",והכי חשוב-מבוססים על זיכרון פלאש.המחיר של הנגנים אינו מדאיג אותי (כשהם נשארים במסגרת של 4gb),התקציב הוא…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by RDS,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. היי, קניתי HTC Cruise (כולם להגיד לי להתחדש!) אני משתמש ב-SIM דור שלישי מהעבודה שלי. מקום העבודה שלי לא רוצה לשלם על חיבורי אינטרנט סלולרים והם סיכמו עם אורנג' שהוא יהיה חסום בחשבונות הטלפון שלנו. האם יש דרך להגיד למכשיר לא לנסות להתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי? כי בינתיים זו ברירת המחדל שלו גם כשיש WIFI באיזור. ואז הוא כל הזמן מראה הודעות שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת. בנוסף זה יכול להיות שימושי בחו"ל כדי לוודא שלא יתחבר שם אפילו בטעות כי עלויות האינטרנט הסלולרי הן עצומות בחו"ל. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iib,

בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by winil,

למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by amit_R,

יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by tom892,

שלום לכולם! שני הנגנים הנ"ל בגרסת 8GB... חשובה לי אמינות, נוחות שימוש מבחינת חיבור למחשב, וסוללה חזקה (!). אני מתלבט בין שניהם. איזה מהם עדיף ומומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם ... (אגב , אם למישהו יש המלצה לנגן 8GB במחיר של עד 600 לכו על זה ) תודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני מחפש לקנות טלפון נייד שאני יוכל לגלוש אתו באינטרנט בדפדפן רגיל ! ( לא משהו מהסוג של O BOX ) מסך גדול ! מקלדת נוחה ! והכי חשוב שבגלל זה ה I PHONE יורד מהפרק אני צריך מכשיר חזק שבנוי טוב ! באורנ'ג הציעו לי לקנות את ה נוקיה E71 אבל אני לא חייב לקנות דרכם עם יש לכם משהו להמליץ לי עליו תודה רבה לכם וחג שמח

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by rinsh,

שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  13. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by pponi,

הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  15. למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by casio222,

אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by otherside,

אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!

19. שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…

20. Started by davidreznic,

היי. אני לא מצליח להפעיל קבצי וידאו על המכשיר הנ"ל. כשאתה בוחר קובץ ולוחץ על PLAY הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואז עובר לקובץ אחר. ניסיתי להתקין את התוכנה שמצורפת אבל לא ממש הבנתי מה לעשות איתה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה F/A-18

21. לא מצליח לבצע חיפוש לפי שם פרטי..... אלא רק לפי שם משפחה - האם ניתן למצוא פתרון לבעיה ?? בתודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by ArZi17,

מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by neeto,

לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by amisu,

אני כבר שולף דולרים לקנייתו בניו יורק ;D אך רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בכתוביות ? (srt\sub)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים