גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע עם הילד שלו לחו"ל ומחפש נגן עם מסך להעביר את הנסיעה. האם יש המלצות למשהו נחמד? תומך DIVX. תקציב בין 600 ל-1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ברשותי Samsung S179 ואני מאוד רוצה להחליף את הצפצוף של ההודעה נכנסת למשהו שאני הכנתי. האם אפשרי הדבר?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש במוח שלי האבקות קשה ביותר בין Z610I לבין נגן הMP4. בכללי, כבר השתעגתי, :jump1: אני מסתובב עם 3220 בעעע, ומצד שני עם MP4 בעעע אז החלטתי שזהו, החזרתי את הMP4 ונשארתי עם הפאלאפון שאני עדיין צריך לשלם עליו. אז קיצר ככה, יש לי 700 ש"ח לקנות מכשיר עם מצלמה ולסרטים, אני מטלבט בין: Sony Ericcson Z610i שעולה 684 ש"ח באורנג' וכמובן שאני אנגן בו סקטים ואצלם תמונות, שזה אומר שאני אקנה כרטיס הרחבה. או נגן MP4 (נראה לי מIKO) עם מצלמה שדומה לPSP, בקיצר הוא 3 אינץ' ו3 מגה פיקסל, הוא עולה 649 ש"ח: http://www.isradeal.co.il/site/index.asp?proID=19 יש לי כבר כרטיס SD בבית. עם הטכנולוגיה של היום כבר קשה להחליט... עזרררררההההההה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה עדיף? אני משדרג בימים הקרובים ברשת אורנג'! תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש מכשיר GPS שישרת אותי בעבודתי החדשה(משלוחים) אז אני מחפש את המכשיר הכי זול שיש שכמובן יעשה את העבודה.. וכמו כן שלא יהרס אחרי יומיים בתודה רבה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה לפה או לכללי. אבל זה מצחיק ביותר. http://duggmirror.com/apple/The_iPhone_is_a_piece_of_shit_and_so_is_your_face/?u=iphone
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
קיצר נכנסתי בטעות למצב טיסה כשהדלקתי תפל' ואי אפשר לצאת ממנו, גם כשאני מדליק מחדש הוא ישר נכנס למצב טיסה בלי לתת לי בחירה. איך יוצאים מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. בן דוד שלי נוסע לחודש לקאריביים והוא רוצה לקנות נגן כבר בארץ ככה שיוכל לשמש אותו כבר בטיסות.. הוא די סגור על הSansa e270-FM 6GBוSandisk. התקציב הוא בעיקרון 700 ש"ח, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר פחות.. מה אתם אומרים על הJukebox Zen Xtra 30GBוCreative? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי את הפלאפון 6288 של נוקיה ויש לי שאלה קריטית בקשר לblouthooth למה אי אפשר לשלוח בבלוטות משחקים\ישומים אין לי את האפשרות של שליחה שאני הולך לאפשרויות על קובץ של משחק או תוכנה האם זה ברוב הטלפונים כך? או זה רק בנוקיה שלי ויש לי גרסה 6.43 ראיתי שיש את הטלפון הזה להרבה וגם בעלי 6280 יכולים לענות..... פשוט אין לי את האפשרות שליחה על קובץ של משחק או תוכנה יש רק על תמונות ומוסיקה וכו... האם אורנג' חסמה את זה???? ותודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-