גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה עוד היום נגן MP4, ב99.9% את הZVM שאני כבר ממש ממש ממש סגור עליו [בעיקר בגלל פוקט ופיקה007 מהפורומים, ומהREVIEWS, ובגלל שהוא זכה בפרס הנגן הכי טוב לשנת 2006], ואני רוצה לשמוע גם את דעתכם..! האמת הZVM הוא הוא הנגן הכי משתלם וטוב למחיר שלו? אני קונה אותו ב192$ בניו-אג למי שראשי התיבות לא מדברים אליו: Creative Zen Vision: M
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
למישהו יש רוקבוקס בעברית לנגן הנ"ל? ואם אפשר הסבר איך מתקינים אני ישמח. צירפתי לינק עם קישורים לרוקבוקסס מאתר של IAUDIOPHILE http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=10349&page=28 תודה רבה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב כף יד ואני מתלבטת בין שני המכשירים של asus 696 או asus 639 . מבחינת התקציב שניהם פחות או יותר אותו מחיר (הבדל זניח). אני יודעת שצורתם שונה במקצת אך מה עדיף מבחינת איכות ,פחות תקלות ,קליטה טובה של gps ,זמן סוללה,ואריכות חיים. בקיצור אם יש לכם אפשרות לציין הבדלים בין המכשירים ולבסוף לתת המלצה מה עדיף ?. תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום. אחי מעוניין לקנות GPS. אבל יש בעיה אני והוא לא יודעים את המחירים של הGPSים בשוק, זאת אומרת לא יודעים מה הכי יקר מה הכי זול ובקיצור את מחיר השוק. יש לכם משהו להמליץ שלא יעבור את ה1500 בערך אם זה קצת מדיי אשמח אם תודיעו לי. חשוב שיהיה מדויק והכי טוב שניתן להשיג לתקציב הנוכחי
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני מאוד מתלבט לאיזה פלאפון להחליף ברשת אורנג'. אני עוקב הרבה זמן כבר אחרי SE ואחרי הווקמנים שלה בגלל הנגן המעולה ובגלל פונקציית זיהוי השירים, אבל לא מצאתי אף עיצוב שעושה לי את זה. יש כמובן את הW610I אבל אני בספק אם הוא יצא לאורנג', וגם המסך לא נראה מספיק. ההתלבטות כרגע היא בין K800I לבין הסימביאנים. אני חייב לומר את האמת - אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאני ולכן אני לא מבין מה מיוחד בהם. נאמר לי גם שאיכות המוזיקה בK800I זהה לזו שבווקמנים. אבל K810I קורץ לי יותר בגלל כל השטיקים שתוקנו. בקיצור אני אשמח לעצה כאן. אגב, אני לא הולך לקנות שום פלאפון מחנות פרטית. אתם לא מאמינים איזה תכנית יש לי באורנג'.. בערך יותר מ50 אחוז על כל פלאפון אז הרי לכם. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה עדיף? אני משדרג בימים הקרובים ברשת אורנג'! תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הרבה אנשים נמנעו מקנייה של H10 אמריקאי בשל חוסר היותו ככונן נייד או דיסק און קי בשל התקנות האמריקאיות נגד פיראטיות. להלן אביא מספר שלבים שבעזרתם אפשר להפוך את ה-H10 האמריקאי לאירופאי ולהשתמש בו כדיסק און קי. לפני שהתחיל בהסברים של הפיכת המכשיר ברצוני לציין אתה חסרונותיו ויתרונותיו של הפיכת המכשיר מאמריקאי לאירופאי. יתרונות: 1. האפשרות להשתמש במכשיר כדיסק און קי. 2. האפשרות להשתמש במכשיר בעזרת תוכנת ה-iRiver+. 3. ההפיכה מתקנת את הדיסטורשן בעת השימוש ב-EQ (אקולייזר). חסרונות: 1. בעקבות ההפיכה המכשיר ירוץ לאט יותר. 2. אנשים מעטים גם איבדו את ה-settings שלהם כאשר עברו לפירמוור אירופאי. * התקנת הפירמוור האירופאי והפיכת המכשיר לאירופאי היא על אחריות המשתמש בלבד. * אין אנו אחראי…
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש במוח שלי האבקות קשה ביותר בין Z610I לבין נגן הMP4. בכללי, כבר השתעגתי, :jump1: אני מסתובב עם 3220 בעעע, ומצד שני עם MP4 בעעע אז החלטתי שזהו, החזרתי את הMP4 ונשארתי עם הפאלאפון שאני עדיין צריך לשלם עליו. אז קיצר ככה, יש לי 700 ש"ח לקנות מכשיר עם מצלמה ולסרטים, אני מטלבט בין: Sony Ericcson Z610i שעולה 684 ש"ח באורנג' וכמובן שאני אנגן בו סקטים ואצלם תמונות, שזה אומר שאני אקנה כרטיס הרחבה. או נגן MP4 (נראה לי מIKO) עם מצלמה שדומה לPSP, בקיצר הוא 3 אינץ' ו3 מגה פיקסל, הוא עולה 649 ש"ח: http://www.isradeal.co.il/site/index.asp?proID=19 יש לי כבר כרטיס SD בבית. עם הטכנולוגיה של היום כבר קשה להחליט... עזרררררההההההה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-