גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי sansa e260 שנקנה בחו"ל, לפני קצת פחות משנה, כבר לפני חודשיים הוא נתקע לי כשניסתי לדפדף ברשימת השירים, לא זז יותר ולא נכבה, בסוף הצלחתי לכבות איכשהו מחקתי את כל השירים והתקנתי מחדש את עידכון הקושחה. ומאז הנגן עבד בסדר. אתמול הטענתי אותו במשך שעתיים, ואחרי שניתקתי אותו זה הראה שזה לא הטעין בכלל. באתי לכבות אותו והוא נתקע במסך ה-good bye ואי אפשר לכבות להדליק, פשוט כלום. השארתי אותו דולק כל הלילה כדי שתגמר הבטרייה ואני אוכל להטעין מחדש ולהדליק, אבל הבוקר הוא היה כבוי, הדלקתי אותו וכשבאתי לכבות, שוב אותו הדבר תקוע באותו מסך. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן וידאו ל-Nokia 6280 שינגן את הקיבצי וידאו מהכרטיס זיכרון. תודה על כול עזרה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, (לא הייתי בטוח אם זה שייך לפורום הזה אז אם לא-תעבירו) אז ככה. אני מתלבט בין שני נגני DVD ניידים ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהשניים, תודה. הנגנים הם: 1.MARATON PDVD-101HD 2.MUSTEK MP76B חשוב לציין שהנגן הראשון עולה כ100 שקל פחות מהשני. איזה מהם כדאי לקנות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הי, אחותי קיבלה איפוד ואני רוצה להעביר לה שירים, היא כבר העבירה מהמחשב שלה כמה שירים לאיפוד ועכשיו כשאני רוצה להעביר מהמחשב שלי אז אני מקבל הודעה (מפגרת ביותר) שהאיפוד יכול להסתנכרן רק עם ספריה אחת (או משהו) ואז אני צריך למחוק הכל כדי להעביר שירים מהמחשב שלי, איך אפשר להתגבר על הטימטום הזה?!#@34 ידעתי שהאיפוד נכה אבל עד כדי כך!?#
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קיבל מהעבודה שלו לבחור את אחד מהפלאפונים שתראו מיד בקובץ. אני צריך שתגידו לי איזה הכי מומלץ, הכי מוצלח הכי טוב. תסתכלו בקובץ ותגידו לי מה הכי כדאי. תודה רבה זה הקישור להורדת הקובץ : http://www.divshare.com/download/1360552-ab0 תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מכשיר Pocket PC, נשמח לקבל המלצות לפי הפרמטרים הבאים: GPS WiFi Bluetooth תקציב עד 2,000 ש"ח. כמובן שיהיה אמין, בעל סוללה איכותית ומסך איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה, לקראת גיוסי הקרב ובא (לא בטוב), הגעתי למסקנה שאולי אני כן צריך נגן mp3. אין לי ממש תקציב ואני לא ודע מה מומלץ ומה לא, אז בואו נגיד שיש לי איזה 2000 שקל לשים על זה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלי. אני צריך באיזור ה10 ג'יגה למוזיקה שלי, ועדיף שהוא יהיה צבעוני, כי לא כדאי להישאר מאחורה, כן? והסוללה צריכה להיות סבבה (בסבבה הכוונה היא לאחת מהיותר חזקות בשוק) ואיכות שמע- טוב, ברוב הנגנים היום כבר כמעט אין הבדל לא? שיהיה בעל ממשק נוח, ושיקרא עברית. איך האייפודים החדשים? קוראים עברית? הבנתי שיש להם תצוגה נורא בהירה ובטריה שמחזיקה עד 20 שעות רצוף. תודה מראש לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לחבר אייפוד דור 5 לרכב ולשמוע את השירים שנמצאים על האייפוד אני לא יודע מזה משדר fm
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה נשבר לי המסך של הנגן ואני רוצה לתקן מי יכול לתקן לי אותו? האם יש נותני שירות מורשים? או אולי מעבדות פרטיות מסוגלות? אשמח לקבל כתובות מספרי טלפונים וכדומה ליצירת קשר תודה גיא
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-