גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= אני יכול ליבחור בעיקרון מה שאני רוצה.... אני רוצה משהו טוב וקטן אני לא רוצה להיות חוצפן אבל זה די דחוף אני כבר שבוע+ בלי פלאפון אני מנותק מהעולם :-\ תודה מראש :-*
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון, ההתלבטות שלי היא בין HTC Sensation לבין Galaxy S2 אם יש משהו אחר במסגרת התקציב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אחים שלי אני חדש פה אז דבר ראשון אני שמח שמצאתי את הפורום הזה מקווה שזה המקום.. אז לענין אני מחפש להורי שלי מתנה GPS המליצו לי על MIO יש מליון דגמים נפלתי בין הכיסאות לא יודע מאיפה להתחיל וצריך את זה כבר למחר מה אתם אומרים על mio moov 300 אני מחפש משהו עד 1200 שיהיה מדוייק ויתמוך תלת מימד IGO8 אנא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן יש לי סוני אריקסון k750i וקניתי כרטיס זיכרון חדש רציתי לדעת איך אני מעביר עכשיו שירים שיש לי לדוגמא ב itunes לטלפון. או אם אני מכניס דיסק רגיל לכונן באיזה אפשרות לבחור כי זה נותן לי מיספר אפשרויות. האם אני זקוק להמרה? מודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של מוטורולה HT820 (אוזניות שן כחולה סטריו) ויש לי גם BT PC850 של מוטורולה שניכנס לUSB במחשב , הגיע איתו דיסק שלא ממש תומך ב VISTA אז אני מחפש דרך לחבר אותם בכל זאת, למישהו יש רעיון? אולי מאיפה שהוא לעשיג דריוור? אולי מישהו כבר הצליח?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים של סמסונג Blackjack 600I אני מעוניין למכור אותם הם משומשים מצבם סביר חדש עולה בערך 1800-2000 כמה לדעתכם שווה מכשיר כזה? משומש?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-