גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, מישהו יודע איכן ניתן לקנות נרתיק ל-iaudio 6/7 בארץ? ניסיתי להתקשר לכל חנות שמוכרת את הנגנים ושלאול אם יש להם, אבל לא מצאתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי סמסונג E250 אבל יש לי בעיה עם נגן המדיה שלו אי אפשר לראות שם סרטונים על כל המסך מישהו יכול להביא נגן מדיה שאני אוכל להתקין על הפלא ואני אוכל לראות על כל המסך יש לי מתאם בלותו'ת (או איך שלא אומרים את המילה הזאת) כך שאני יכול להעביר מהמחשב הרזולוציה היא 128x160 אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש נגן MP4 עד 2000 רצוי פחות שיהיה לו מסך גדול נפח גדול וסוללה סבירה + שוב רצויי פחות מ 2000 כי בתוכנית CX300 ויהיה לי בעיה לבזבז יותר....
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP4 שייעודו העיקרי הוא שמיעת מוזיקה אבל גם תמונות ולעיתים גם סרטים (דגש על לעיתים) בגלל שאני לא מחפש נגן במיוחד לסרטים אז האיכות של הצג לא כזאת חשובה... מה אני יכול למצוא עד 400 ש"ח? והאם משם כך אני יכול להרשות לעצמי מוצרים שהם לא של סן דיסק וכו' אודה לכם אם תוכלו לענות בהקדם ,אני צריך אותו לשבוע הבא תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי אייפוד ורציתי להיות בטוח איזה מהם הוא? מה ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות פלאפון נוקיה בחו"ל (תאילנד), רציתי לדעת איפה ואם אפשר לצרוב עברית למע' ההפעלה? אפשר אולי לעשות את זה לבד? תודה. עריכה: יצאתי חומוס, מצאתי את התשובה כמה ת'רדים לפני, בכל מקרה הנה: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=162004
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי את האיפוד הזה החדש הקטן הזה בצבע כתום ואו הביא לי רק אותו בלי כלום . אז השאלה שלי זה איך או נטען דרך מחשב או דרך שקע בקיר ? ואם דרך מחשב אז מאיפה אפשר לקנות בשבילו את החיבור הזה למחשב ואני ראיתי חיבור רק של חברת אפל שעולה 200 שקל . אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות לא מקורי או משהו תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי 4 טלפונים בבית ויש לי תחושת בטן שמישהו מרים בשקט תטלפון ולוחץ MUTE (יש סיבה הגיונית לחשוב ככה) איך אפשר לבדוק אם זה באמת קורה? יש דרך מדוייקת? נ.ב אם אתם מכירים אתר בחו"ל של האקרים תותחים שמבינים טוב בטלפונים אני מאוד מאוד אשמח אם תשלחו לי כתובת לפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
רכשתי את הנגן החדש של sandisk : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424325,00.html וכאשר מחבר אותו למחשב , המחשב נותן לי להעביר רק דרך המדיה פלייר ולא פותח לי כונן במחשב שלי...... מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-