עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך שמים עיברית בנגן של סן דיסק יש לי את הE250 נכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הגירסה האחרונה ועדיין אין לי את העיברית , אם מישהו יודע אני ישמח מאוד תודה.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  2. אהלן חברה, רציתי לדעת איזה נגן יותר טוב מבחינת איכות הסאונד creative zen vision:m 30gb או iaudio i7 4gb תודה לכל העוזרים

3. Started by nim901,

לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by David_Beckham,

2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Avnerbel,

אחי שלח לי שני מכשירים שהיו ברשותו בתאילנד לבנות לצערי השפות הן תאילנדית ואנגלית רציתילדעת האם יש קודים לעברית עבור המכשירים האלו והאם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת עבורי תמורת סכום סביר תודה אבנר

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by weissby,

מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nore0,

Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by pes7,

תגידו כמה עולה ה k800i באורנג?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by cleric,

איזה מהמכשירים עדיף? דברים שחשובים לי: ממשק נוח, עיצוב, נגן. (לא משנה לי המצלמה) תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 18:36:51 טוב לא משנה, מסתבר שה6120 עולה לי 500 ש"ח בערך, במחיר הזה אין לי בכלל התלבטות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Holy,

חובה GPS ו- WIFI אסור שתהיה בו מצלמה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום. תגידו לי שאני שם את האוזניית בלוטו'פ יש סיכוי לעלייה בקרינה או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by moris,

היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום יש ברשותי motorola razr model v3x

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by cleric,

האם ניתן לרכוש את המכשירים בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. Started by bm1125,

למישהו יש ניסיון ? איך הרמקול ? חזק ? איזה בעיות יש בו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by MasterOfMuppets,

בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!

22. Started by medic_29,

שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=869 רציתי לדעת אם אפשר גם לחבר אותו ישירות לחשמל (אם אין מולי מחשב במצב מסויים), תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין PSP פרוץ ולא פרוץ..?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים