עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Born2Kill,

לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by Bear Cub,

אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך נגן MP3 באיכות סבירה לאימונים בחדר כושר. דרישות: נפח: 1-2GB עוצמת שמע טובה (מקום רועש יחסית). אם אפשר, רדיו. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם זה הכרחי, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by adirze,

ההמלצה היא עבור חבר, הייתי מעוניין לקבל המלצה על נגן MP4 הכי משתלם שאפשר לקבל בסביבות הסכום הזה. אין העדפות מיוחדות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום לכולם, צריך המלצה לנגן MP4 יש לPROSOUND נגן MP4 במצבע עכשיו 299 ש"ח פשוט כי אני צריך משהו פשוט. 4 גיגה עם מסך 1 וחצי אינטצ..מה אתם אומרים..?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by TerraNX,

נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by tg,

ברשותי פוקט פיסי מסוג ASUS A696 שמריץ WM6 כעת אני משתמש בנגן המדיה של ה WM6 האם יש נגן מדיה אחר חינמי טוב יותר שיכול להריץ בפלטפורמה הזו סוגי קבצי אודיו או וידאו נוספים . תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. 16G\8G עם אפשרות הרחבה. שיהיה כמה שיותר דומה מבחינת השליטה לI7, ושאיכות השמיע לא תהיה יותר גרוע. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by vic07,

המכשיר הוא Lenovo A850, אם זה משנה. צריך סוללה שתספיק ל2-3 הטענות, לא צריך יותר מזה. באייבורי יש סוללות קומפקטיות למדי של 4200mAh ב95 שקל (https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12979) כך שזה הבסיס שלי להשוואה. יש משהו יותר טוב, שלא יהיה גדול בהרבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי מחפש סלולר יחסית פשוט (עדיפות לסליידר או צדפה) עם קליטה טובה וזמן סוללה טוב. אם יש מצלמה טובה אז עדיף כמובן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את הסלולרי והחשיבות העיקרית זה GPS ומצלמה אני לא מתכנן לגלוש אם המכשיר ולא צריך מסך מגע ואני לא רוצה לשלם הרבה כסף על איזה סמארטפון שאין לי צורך בו כרגע אני לא צריך נגן מולטימדיה ולא כל מיני בולשיטים אחרים סך הכל מחפש משהו זול שכולל GPS בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. טוב אז המכשיר דור 2.5 שלי הלך טוטלוס ואני היום נוסע לרכוש סמארטפון חדש בסביבות ה-2000 ש"ח, גאלאקסי S 2 חורג מן הסתם מהתקציב וסימביאן לא בא בחשבון.... נשארו לי ה-HTC למינהם וה-Xperia, אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני עדיין תקוע עם טלפון "אנתיקה" של נוקיה. החלטתי שהגיע הזמן לקנות סמארטפון. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. בפעמים שביקשתי ממישהו להשתמש בסמארטפון שלו, לא ידעתי אפילו איך לפתוח את המקשים או לדפדף בעמוד....:-) הדרישות שלי: קודם כל שיהיה "קטן". כשאני אומר קטן, אני מתכוון כמובן לקטן באופן יחסי לסמארטפון. האייפונים למשל נראים לי מאד גדולים. אני צריך דגם שייכנס לכיס ג'ינס לא כל כך מרווח. דבר שני: שיהיה יחסית אמין . שאני אוכל לבצע שיחת טלפון ולשלוח SMS, מבלי שכל שנייה הטלפון ייתקע או יעשה כל מיני קונצים(כפי שראיתי אצל מישהי). שפשוט יתפקד כמו טלפון. אינטרנט, איכות מצלמה, כמות זכרון וכו'- כל אלו לא מעניינים אותי. לגבי המחיר.............ראיתי באייבורי סמארטפונים בסביבות 500 שק…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, חבר מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 2,000 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.