גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אנ יצריך מסגרת דיגיטלית שתיהיה בגודל של 7 אינץ במחיר של עד 500 שקל (עדיף פחות אבל שיהיה משהו איכותי לא סתאם זבל) ודבר שהייתי רוצה שיהיה בה זה מסך מגע אם אפשר תביאו לי המלצה למשוה אם מסך מגע וסבלי מסך מגע. אשמח ללשמוע תגובות והמלצות תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום הםנו אותצי מפורום "צילום דיגיטלי " לפה אז הנה ההודעה: אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר. אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת רכב. אני פחות או יותר יכול לאמר מה אני רוצה, אבל אם יש הערות או ניסיון אישי - תביאו איכות צילום שניתן לראות ממנה פרטים / מספרי רכבים. ממה שהבנתי מחיפוש וביקורות youtube הרזולוציה של המצלמה (בנתונים שמופיעים במכירה) אינה אומרת ישירות על איכות התמונה אני מניח שאני רוצה לא פחות מ 720P "אמיתי" או אוליי 1080P "אמיתי". לא יודע עד כמה FPS מעל 30 הוא קריטי. האם יש למישהוא שמץ מה ה bit rate של מצלמה טובה ברזולוציות האלה ? (כלומר, כמה זמן אחורה יכול להיכנס בכ זיכרון בגודל נתון) אם הזמן שנשמר אחורה (בכ זיכרון של 16 או 32GB) קטן מכמה שעות, לחצן "שמור את הרגע" נראה לי חיוני צילום לילה. כזה שניתן לראות בו את הכביש ורכבים אחרים לאור הפנסים של הרכב. אני דיי בטוח שללד…
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך שינגן בפורמט avi divx xvid dvd מישהו מכיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המצלמה לאיי פוד - הבנתי שיש שני סוגים - mp3 ו mp4 ? וההבדל הוא שב mp4 אפשר לראות קבצי וידאו ? אפשר ממש לראות קבצי סרטי קולנוע והכל ? האמת שלא חשוב לי הקבצי וידאו , חשוב לי רק שזה יהיה נגן נוח בעל נפח של 2 ג'יגה בערך..ושהגודל הפיזי שלו יהיה קטן - שיהיה נוח להכניס אותו לכיס של המכנס או החולצה , ולהעביר את החוט של האוזניות שיהיה ארוך כי ממה שהסתכלתי בזאפ כל הנגנים שם נורא גדולים כאלה עם מסכים - ממש בגודל של פלאפון ואני מחפש משהו הרבה יותר קטן. חשוב לי שהאיכות שמיעה שלו תהיה טובה - ושיהיה עם אוזניות טובות ונוחות. ממה שראיתי מישהו בפורום המליץ על FY700 mpio 2gb עכשי מה זה שיש לו 512 זכרון פנימי מה זה אומר ? למישהו פה יש את הנגן הזה ? זה נגן נוח וקטן ? שומ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן D: אני מחפש לקנות נגן MP3 בלבד (ללא וידאו או משהו נוסף): - נפח מינימלי של 4 ג'יגה - רדיו לא חובה, אבל גם לא שולל. - תקציב עד 600 ש"ח (אם זה הגיוני לנגן בעל נפח כזה, אני לא ממשן מבין) מכיוון שאני באמת לא מבין בשוק של הנגנים אשמח לקבל כאן המלצות גם על נגנים שהם מעבר לתקציב, אין לי בעיה להשקיע יותר בנגן איכותי. כמו כן, אשמח לדעת היכן כדאי לי לקנות והאם כדאי לקנות מכשיר שכזה מיד שניה. תודה מראש |-:
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לא מזמן נהרס לי הנגן ואני צריך לקנות נגן חדש כי אני לא מסתדר טוב בלי המוזיקה שלי ... הנגן שהיה לי הוא SanDisk240 1gb שאני בטוח שכולכם מכירים . אני מתלבט אם לקנות את אותו נגן רק 2 ג'יגה שעולה בסביבות ה 180 שקל או להשקיע יותר כסף לדוגמא בסביבות 600 שקל ולקנות נגן יותר איכותי . ה Ipod למיניהם של APPLE מאוד קורצים לי אבל הם נראה לי יקרים מדי וגם אני לא זקוק ל 40 גיג'ה אני יכול להסתדר טוב עם 4 - 2 ג'יגה . מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3, באיזור ה-8Gb, עדיף עם רדיו ויכולת להציג תמונות (ווידאו פחות חשוב אבל יהיה נחמד אם יש). חשוב לי מסך גדול, זמן סוללה טוב, ואיכות סאונד טובה גם עם אוזניות נורמאלית (כאלה שלא עולות יותר מ-100 שקל). כמו כן, חשוב מאוד שהוא יוכל להציג עברית בלי בעיות מיוחדות ושלא יציק בהעברת קבצים כמו האיפוד (שיהיה אפשר פשוט להעביר אליו \ ממנו קצבים בלי בעיות ובלי תוכנות מיוחדות) חשבתי על ה- sansa view, מישהו יודע איך הוא ואם יש לו מתחרים רציניים? המון תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן מתחבט בשאלה איזה נגן לקנות והנגן שהכי תופס לי את העין הוא Sansa. רציתי לדעת מה הייתם ממליצים. הדרישות שלי הן כמה שיותר מקום זה יהיה יותר טוב. (2 ג'יגה לפחות). בנוסף, שיהיה רדיו, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, איכות שמע סבירה לא צריך את הטובה ביותר. אם יש אפשרות לקנות מטען נייד לנגן זה יהיה נהדר. ממש לא חשוב הקטע של הוידאו, שיהיה נגן טוב ועמיד ונוח. וזהו, אני יודע שזה נשמע קצת כמו נגן אידיאלי, אבל בשביל זה אני מבקש אחד שיענה פחות או יותר על הדרישות ושאלה לא קשורה- רציתי לדעת אם החריץ זיכרון שיש בנגן, הוא חריץ הרחבה ? או חריץ שתפוס כבר על ידי הזיכרון של הנגן? כלומר, האם הזיכרון של נגיד Sansa e250 הוא 2gb קבוע ואפשרות לצרף עוד כמה שאני ארצה? (שיהיה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הארדיסק שלו נדפק ונראה לי שלא כדאי לתקן חשבתי לקנות Apple iPod Nano 4GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1hz23232323232&ref=slrkjwxssncm7jf&banner=knaswbwxhetl7lb&ts=tsslrkjwxssncm7jft
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעיקרון צריך שינגן הכל מוזיקה סרטים וכמה שיותר זמן וכמה שיותר מקום .. המכשיר זה לאחי הקטן והוא לא מבין גדול במחשבים אבל גם לא טיפש כל כך אז תתנו משהו שקל לתפעול.. לא משהו שצריכים להסתבכך איתו שעות.. אם יש הצעות אחרות שאפילו קצת חורגות התקציב תכתבו אותם פה... ראיתי פה שממליצים הרבה על קריאייטיב ורציתי לשאול מה עדיף מבניהם זה Zen Vision M Creative או זה Zen Vision Creative ואם יש המלצות אחרות למשל כמו מכשירים של iAudio כמו זה למשל שראיתי עכשיו במקרה..iAudio X5L איך הוא?
-
- 55 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום כולם... אני מחפש נגן MP3 טוב שיוכל לשמש אותי גם כדיסק קשיח נייד... לא צריך יותר מ32 גיגה זיכרון אבל שיהיה לפחות עם 16 גיגה. שתהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה כמובן. לא צריך שיציג סרטים וכל השטויות האלה. עד 1000 שקל. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-