גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים.. יש לי iRiver H-120 , ואני רוצה להעביר אליו רשימות השמעה. ניסיתי להעביר רשימה מהמדייה פלייר (.wpl) , הרשימה עברה אבל לא פועלת. איך מעבירים / יוצרים רשימות השמעה בנגן? תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי את הנגן של microsoft zune חיברתי למחשב עם מערכת הפעלה vista heb המחשב מזהה חומרה חדשה אבל לא מצליח להתקין את התוכנה מהדיסק המצורף הורדתי דריוור מהאתר של מיקרוסופט וגם אתו לא הצליח להתקין את התוכנה יש לציין שבלי התוכנה אין גישה לנגן חיברתי את הנגן למחשב השני עם xp והותקן ללא בעיות
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום.לפני בערך שנה וחצי קניתי את הפלאפון/מחשב כף יד הזה ועד שהתגייסתי לא הבני את הפוטנציאל של זה.זה מעביר לי את השמירות כמו מים ועכשיו אני מחפש דרך להגדיל את הזיכרון שלי כדי שאני יוכל להתקין עוד משחקים.אז השאלה שלי היא האם אני יכול איכשהו לחבר את הSD CARD לזיכרון הפנימי בפלאפון. או פשוט להתקין משחקים על הכרטיס.בינתיים לא הצלחתי עם התוכנה שבאה עם הפלאפון. activesyncתודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
-
שלום חברייה ניסיתי למצוא ביקורת באנגלית או בעברית על PDA/GPS HP RX5940 ולא מצאתי (רק דברים לא רצנים של חניות שמוכרות את המכשיר). מצאתי ביקורות רק בשפות זרות :-\ אם משהוא יוכל למצוא משהוא ולהבי לינק אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב התחלתי לחפש שלט שגם יתמוך בויסטה וגם יתן לי לכבות תמחשב שאני צריך ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1962&scat=274&tcat= שניראה מאוד נחמד אבל די יקר יש שלטים אחרים תומכי ויסטה שיתנו לי גם לשלוט בעכבר וגם לכבות תמחשב שאני צריך?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי קניתי iriver h10 20g בארה"ב, ולפני שבוע-שבועיים בערך הנגן כבר לא נדלק. רציתי לדעת מי מייבאים את iriver לארץ, והאם הם יכולים לתקן לי את הנגן, או אם יש מקום כלשהו שמסוגל לתקן את הנגן בארץ. כשחיפשתי בגוגל הגעתי לארקדיה. שלחתי להם מייל, אבל הם אמרו לי שהם כבר לא מייבאים את iriver והם אמרו לי לבדוק את באג, אלקטרה או בנדה מגנטיק. באתר של אלקטרה אין שום איזכור לiriver או לנגנים בכלל. באתר של בנדה מגנטיק ראיתי שמוכרים רק נגן iriver אחד, וגם לא ציינו את שמו, ובבאג ראיתי שמוכרים iriver אבל לא ראיתי שהם מוכרים h10. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נגן (אם יש אפשרות לMP4 אז סבבה)שיהיה לפחות בנפח של 1גיגה ומעלה..חובה קליטת רדיו מעולה ביותר כי אני רוכב על אופניים והרבה בכבישים (ריצה התעמלות) וחייב רדיו מעולה!! תקציב:450ש"ח+אפשרות לטיפה לחיצה מעלה לכיוון ה500 אם צריך. אחריות שתהיה רחבה ככל שניתן. חברה ידועה וטובה. אם יש אפשרות לבאנדל עשיר סבבה אם לא לא נורא. אוזניות בעלות שמיעה טובה. אודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-