עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. פרטים חדשים אודות מכשירי ה-P11 מבהירים שהיצרנית הסינית ממש לא מתכננת להוריד את הרגל מהדוושה לכתבה

2. Started by orengore,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by matant13,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by yuvaldag,

מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. אני מחפש מערכת מדיה לרכב הונדה סיוויק 2009 4D 2 שתכלול GPS, BLUETOOTH... אני יכול להביא מחו"ל, לכן לא משנה אם הדגם נמכר בארץ או לא. למי יש ניסיון בתחום? תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. 1) איפה אני משיג רום? 2) ראיתי בבאג רום לm2. זה משנה אם יש לי m2 או m2 mini? 3) אני חייב לעשות לפלאפון רוט כדי להתקין רום חדש? 4) איך אני יודע אם יש לי מייזו A, I, C, U, או Y? 5) איך אני עושה משתמש בflyme? כל פעם שאני כותב מספר טלפון הוא נותן לי הודעה בסינית ולא נותן לי להתקדם אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. היי לכם לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 שאני מאוד ממליץ עליו, גם לצורך ניווט (GPS) וגם כמחשב כף יד לשימוש כללי. עם זאת נתקלתי בבעייה שאינני יודע כיצד להתגבר עליה: אני נוהג לשמוע מוסיקה מהמכשיר (עם משדר FM) ברכב תוך כדי ניווט בתוכנת IGO המוכרת. הבעיה היא שבין שיר לשיר יש הפסקה מאוד גדולה (של דקה לערך!). בנגינה ללא הפעלת ה- IGO אין הפסקות כאלה. אם מישהו יודע מה יכול להיות הפיתרון (אם יש בכלל פיתרון) אודה לו מאוד... שמוליק

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by I7210I,

איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. בעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by ofeky1,

היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by t d,

שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. היצרנית הסינית שלה נוכחות משמעותית בשוק המקומי שלנו מכינה לפחות שישה דגמים חדשים להשקה במהלך החודשים הראשונים של שנת 2018 לכתבה

16. Started by 104952,

שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by 1nstall,

בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Symphozis,

המלצה לנגן ב400 שח אכי חשוב איכות סאונד. לא צריך תמונות או סרטים חשבתי על ה IAUDIO G3 מבאג יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אוזניות חדשות כבר יש (SONY MDR V150) תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. קיימים עשרות/מאות סוגים, אשמח לעזרה שתסייע לי להחליט מה לרכוש. מחיר: עד 1500 ש"ח שימושים מיוחדים נדרשים: א. צילום תמונות ווידאו באיכות מעולה ב. יכולת מובנת להקלטת שיחות הפלאפון

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by ניר.,

מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד סמסטונים בחינם ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...

24. Started by R9547655G,

שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.