עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהםלכתבה

3. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  4. אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. אחרי שהציגה טכנולוגיות מפתיעות לטעינת סוללה אפקטיבית במיוחד ולייצוב אופטי חסכוני וקומקפטי למצלמה, Oppo אמורה להציג בקרוב צמד סמארטפונים שיתמוך ביכולות החדשות והבלעדיות באופן די מפתיע, חברת Oppo הסינית (שהיא בין היתר בעלת השליטה ובעלת המניות היחידה ביצרנית OnePlus) הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו בתערוכת MWC 2016 שהסתיימה בסוף חודש פברואר בזכות העובדה שלא הציגה בה מכשירים חכמים חדשים – אלא דווקא טכנולוגיות חדשות, לטעינות סוללה זריזות במיוחד וליצירת מצלמות עם ייצוב אופטי אפקטיבי יותר. כעת, ברשת מתרבים הדיווחים אודות צמד מכשירי ה-R9 וה-R9 Plus – שיהיו היורשים לדגמי ה-R7 וה-R7 Plus של Oppo, וכנראה יהיו הראשונים שיעשו שימוש ב-Super VOOC וב-SmartSensor OIS. …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  6. התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש

7. Started by Eli100,

יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  8. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המכשיר הזה- http://www.gsmarena.com/nokia_700-4021.php ויש לי כמה שאלות: 1. עברית. האים יש אפשרות להתקין עברית בסמביאן הזה? 2. למישהו יש חוות דעת מניסיון על המכשיר הזה? 3. יש הצעות למשהו יותר משתלם? אני לא מעוניין בסמארטפון- המכשיר הזה הוא מבחינתי חצי סמארטפון... הסוללה שלו אמורה להיות טובה מאוד ומערכת הפעלה נוחה. אני צריך מכשיר עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן, מבנה נוח ואמין- לצבא... תקציב של 250$ גג. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10

10. דגם ה-Mate X המשוכלל הופך רשמי בשוק הסיני, עם מפרט ומחיר סופיים ורשמיים לכתבה

11. Started by orivice12,

אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. היי, אני מחפש פלאפן לאבא שלי על מנת שיוכל לעבור לרשת הוט\גולן טלקום החדשים. אני צריך מכשיר סימפריי כמובן וחשוב שהיה די עמיד. ולא יהרס בקלות. (הוא לא אחד ששומר על המכשירים שלו) התקציב הוא: 500-600 ש"ח. אין בעה להביא גם יד שניה משהו טוב. חשבתי על המוטורולה defey אבל המחיר שלו גבוה יחסית והוא גם נראה לי "מסובך" מידי לאבא שלי. ככה שרצוי כפתורים פיזיים. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  14. אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  19. אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.

20. ה-Nokia 6.3 עשויה להציע לנו שבב עיבוד מסוג Snapdragon 730 ומערך צילום ראשי מרובע, ממש כמו שניתן לצפות מסמארטפון בעל תג מחיר מומלץ של 250 יורו בשנת 2020 לכתבה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.

22. כמה עולה עכשיו הפלפון W850I באורנג'? תודה אני שאול כי לא מצאתי מקום אחד שאומר את המחיר נרמלי או של עכשיו כי כולם הסיקורים וכו' היו בעבר...... נ.ב ואם מישהו יודע גם כמה W200

23. Started by Baruh92,

היי.. קודם כל זה ממש לא משנה לי MP4 או MP3 רק שאם זה יהיה MP4 שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות! אני פשוט כל הזמן קונה נגנים פשוטים כל הזמן ונמאס לי מעומת קול החלשה שלהם :\ אז מה שאני רוצה בנגן שלי שעוצמת המוזיקה תיהיה כמה שיותר חזקה ושאיכות תיהיה סבירה. לא מעניין אותי כל השאר אם זה עיצוב או תומך עברית או לא תומך בלי תיקיות או כל דבר אחר. ושיהיה גם אוזניות סבירות. בקיצור מה החפירה הנגן הכי טוב עד 250 תודה!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by shimon-med,

שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  25. Started by yoel83,

שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים