עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג אך בגבולות הטעם הטוב) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by hichcock,

אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Or94,

ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by IlyaN,

שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by ori14,

הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by I7210I,

איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by gilzissu,

אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר ממחשב אחד לכמה אוזניות בלוטוס נפרדות (6, שיהיו אפילו לא סטריאו), והאם צריך יותר ממשדר אחד? או שצריך תוכנה מיוחדת?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by elitzur e,

שלום. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה חיצונית שלא מחייבת חיבור בכבל לחשמל עם יכולות wifi. אם אפשר להימנע מקדיחה בכלל טוב . ראיתי הרבה מוצרים היום. חלקם זולים חלקם לא. (אגב מה זה אומר התקנה ללא כבלים p2p?). תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by redead,

איך אני יודע כמה ניצלתי מהחבילת אינטרנט שלי כדי לא לעבור את המכסה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה

13. Started by שניצל,

אבא שלי מחליף את המכשיר שלו, והוא צריך לבחור בין Nokia 6500 קלאסיק וסליידר. הבנתי שהסליידר טיפה יותר מתקדם, אבל הוא גם יותר כבד. מישהו מכיר את המכשירים ויכול להמליץ מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by yosside,

לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by yuvaldag,

מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. Started by As-21,

לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by elad76,

איזה מחשב כף יד טוב יש ב3000 שקל

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by yaloner,

אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה

21. Started by itdr10,

אהלן! אני מחפש המלצה על טאבלט אנדרואיד גדול וקל, ושיהיה לו עט. הוא ישמש לרוב לקריאה (וסימון) ולצפיה בוידאו.. יש לי כרגע את ה-galaxy tab 10.1 משנת 2014. עדיין עובד, אבל כבר זקן וכבד.. חשבתי אולי להישאר עם סמסונג, אולי ה-tab 6, אבל אולי הוא קצת יקר לשימוש שלי ובעיקר, העט שלו מתחבר לטאבלט בצורה רופפת מאוד (מגנט בגב המכשיר). בטאבלט העתיק שלי יש סלוט מיועד לעט והוא לא יכול לברוח לי.. אז המלצות? תודה רבה!

22. Started by yuvalchu,

שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. יש לי IPAQ 2210 ואיכשהו יש לו בעיה עם הכניסה של האוזניות שגורם לצליל להישמע עמום. אותה בעיה גם משפיעה על הרמקול הפנימי של המכשיר. ניסיתי להזיז חיבורים עם סיכה וזה מסתדר לכמה זמן וכנראה שהמתכות קופצות פנימה שוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.