עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה

3. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

4. מי מכיר מניסיון? ורצוי קישורEBAY

5. Started by xlSnaK,

אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by 1immortal,

סוף סוף יצאה תוכנה, אומנם סינטטית, אבל עדיין יכולה לספק לנו קנה מידה של יכולות של המכשירים שלנו. תוצאות מSamsung Galaxy S בחיבור דאטה ברשת אורנג'. http://goo.gl/vRbc7 תריצו ותשתפו תוצאות !

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. כותרת. השמח למידע בנושא.

10. האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by 104952,

שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by jetman,

היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  15. Started by D-M-X,

מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by yoel83,

שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by S2DON,

אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by שניצל,

אבא שלי מחליף את המכשיר שלו, והוא צריך לבחור בין Nokia 6500 קלאסיק וסליידר. הבנתי שהסליידר טיפה יותר מתקדם, אבל הוא גם יותר כבד. מישהו מכיר את המכשירים ויכול להמליץ מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. Started by Drek Boy,

השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. Started by pes7,

כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל?

21. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש GPS,ואני זקוק להמלצות. בעיקרון מה שאני צריך שיהיה כלול בו - עיברית,מערכת פשוטה ושיעלה בסיבות ה-1500+- בתודה,

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.

24. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים