עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

2. Started by 1immortal,

סוף סוף יצאה תוכנה, אומנם סינטטית, אבל עדיין יכולה לספק לנו קנה מידה של יכולות של המכשירים שלנו. תוצאות מSamsung Galaxy S בחיבור דאטה ברשת אורנג'. http://goo.gl/vRbc7 תריצו ותשתפו תוצאות !

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by ag80,

ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?

4. ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. Started by ofir38,

רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by id3232,

נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by questionman,

אני מחפש טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד, 2 מצלמות ובגודל 10 אינץ'.

9. Started by si,

חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה

12. טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  13. Started by בויקה,

אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by bati6,

מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה

18. Started by HoLy4EvEr,

שלום אני מחפש לקנות מטען חשמלי לאייפוד שלי... עכשיו ראיתי כזה מטען בזאפ ורציתי לשאול עם הוא מספיק טוב ואיכותי לאייפוד http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipodcharger&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=4851&aff=Zap〈=he# ויש לי שאלה קטנה...נגיד וקניתי את המטען עכשיו כשהוא בהטענה אני יכול צפות בסרט בזמן שהוא מטעין? ככה שאני יוכל לראות כמה סרטים רצוף(כאילו ישר דרך חשמל ולא על בטריה)? תודה לכול העוזר!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום לכולם , אני נוסע הרבה כל יום ואני רוצה לגלוש באינטרנט גם כשאני מחוץ לבית וברכבת. הפתרון הוא מודם סלולרי , רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזו חברה יש את המחיר הכי טוב ? אני לא מדבר על אינטרנט מהיר במיוחד , אני לרוב רק גולש באינטרנט וקורא מיילים. כמו כן , שאלה נוספת למומחים שבניכם , מה רמת האבטחה בגלישה בצורה כזאת? תודה רבה על התשובות חברים.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. אשמח להמלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by AVISHAI12,

האם כדאי IPHONE??ואם כן איזה IPHONE החדש או הישן??

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  23. call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה

25. Started by ackohen,

שלום לכולם.. לפני מספר חודשים קניתי בארה"ב מוטורולה אטריקס (2.2 בוטלאודר נעול).. מאז לא עשיתי לו ROOT ורק עדכונים רשמיים OTA מהאוויר... קראתי היום שסוף סוף בחודש יולי הוא יקבל עדכון ל - 2.3, כאשר ה - treat האמיתי הוא שהבוטלאודר לא נעול מה שאומר שסוף סוף יהיה אפשר להפעיל עליו ROMS והתאמות אישיות למינהן. רציתי לשאול פה איזה ROM מומלץ לדעתכם.. חשוב לי שעברית תהיה מאד נוחה. (המערכת הפעלה עצמה לא צריכה להיות בעברית, אפילו עדיף אנגלית - אבל שעברית בתוכנות כמו GMAIL לוח שנה וכו' יעבדו כמו שצריך).. כמו כן האם יש מקום שעושה את ההתאמות האלה בצורה אמינה וזולה שהייתם ממליצים עליו? אני מסוגל לעשות זאת בעצמי אבל בהחלט אשמח גם לשמוע על אופציות של אנשים שמתעסקים עם זה יותר.. תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים