גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות psp אך בגלל שלל הגירסאות והחבילות שיש באתר zap אני לא יודע מה עדיף. בגדול אני רוצה שהקונסולה תהיה בעלת יכולת העלת משחקים דרך כרטיס הזכרון , אז אם משהו יוכל לשלוח לי לינקים זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חיפשתי באופיס דיפו וחיפשתי בבאג ללא הצלחה אני מחפש מגן סילקון ואת הדבר הזה שאפשר לאבטח את הנגן ליד ולרוץ איתו אם יש למישו לינק לחנות או משו אני אודה לו מאוד מאוד!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הורדתי משחקים מאימיול ואני לא יודע איך להעביר אותם.. ניסיתי לגרור לפלאפון אבל אז המשחק לא פועל.. ובתוכנה אין התקנת ישומיים.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש ברשותיי nokia 6070!!! וכבל מסוג DKU- 2!!! הןרדתי את התוכנה Nokia PC Suite כי אני רוצה לעביר כמה רקעים לפלא שלי והמחשב פשוט לא מזהה את נכבל הוא רושם עדכן לא ידוע נניסתי להוריד דריבריים אחרים הוא לא לוקח אותם ניסתי לעכין מחדש מספר רב של פעמים לא מצליח לי הוא עדיין לא מזהה... מישהו יכול לעזור לי אולי? צירפתי תמונה: http://img58.imageshack.us/img58/6585/212ox0.jpg
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
HYUNDAI CJC 9200 צריך דף אינרנט ואם אתם יודעים חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שום דבר מקצועי יותר מדי שיהיה זול לא צריך שום פונקציות אחרות אבל הכי חשוב שימדוד ויציג את הדופק באופן מספק יש המלצות??
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים! זכיתי להיות בארהב לכמה חודשים והיתי רוצה להתחדש בפלאפון ומחשב נייד. לגבי הפלאפון - איזה בידיוק טכנולוגיות מתאימות ומה בכלל כדאי ושווה? אתרים זולים במיוחד? חברות זולות? יש לציין שאני בסלקום. כמו כן מה עם תמיכה בעיברית? נייד - אני הכי בור בזה! אין לי מושג מה הטכנולוגיות מה כדאי ומה טווח המחירים. אני פשוט צריך מחשב נייד טוב שיוכל לשמש אותי גם בלימודים וגם למולטימדיה עם זמן סוללה סביר וביצועים טובים. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הנ"ל ברשת אורנג' בהנחה שלא תהיה לי בעיה להפעילו עם כרטיס SIM של סלקום אבל זה לא עובד.... האם מישהו יודע על דרך לגרום לו לעבוד עם SIM של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-