עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Snake_Eater,

זו אפליקציה של גוגל ל-HTC VIVE (קסדת מציאות מדומה) שמאפשרת תיאורטית להפוך את כל החדר לדף ציור! לינק רלוונטי: http://geekloid.co.il/tilt-brush-vr-painting-app/ יש למטה גם סרטון שמדגים איך זה עובד. זה נראה מדהים והייתי רוצה לשים יד על VIVE רק כדי לנסות אותה. מישהו יודע אם בכלל יש כוונה לשווק את המוצר בארץ? ואם כן כמה הוא יעלה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tmpusr,

http://www.pandawill.com/freelander-wi10-wifi-mobile-hard-disk-500g-for-iphone-android-smart-phone-devices-p68120.html מצד אחד זה ~650 ש"ח לדיסק חיצוני של 500G ממותג סיני (כמעט פי 2 מדיסק רגיל כזה בארץ) מצד שני, עם בטריה, חיבור אינטרנט + WIFI...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש אפליקציה טובה ומומלצת ,עדיף בחינם אם יש כזו - שאפשר להתקינה גם על IOS וגם באנדרואיד שניתן ליצור / לערוך / למחוק רשימת קניה של מצרכים בסופר (לחם ,חלב ושאר ירקות)? לא מזמן קראתי כאן על אפליקציה כזו shopperz - באנדרואיד היא מצויינת ,זריזה ופשוטה אך החברה לא מתכוונת להוציאה לIOS.. למישהו יש המלצות בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Radioheadz,

למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by def,

הי, ברשותי מחשב כף יד MIO 169 והוא סונכרן עם המחשב הביתי שעבד על XP המחשב התקלקל וכרגע יש לי רק את ההרד דיסק שעובד בלי תקלות אני מעוניין להעתיק את כל המידע למחשב אבל לא מוצא את הספריה ואו את הקבצים המחשב החדש עובד עם ויסטה איפה אלי לחפש את הקבצים?והאם ניתן לסנכרן את כל המידע? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. נראה שאמזון שינו משהו באפליקציה שלהם, כל פעם שאני מנסה להוריד את האפליקציה החינמית של היום, אני מקבל פופאפ, שאמצעי התשלום שלי או הכתובת אינם עונים על הדרישות. למישהו יש פרטי כ. אשראי וכתובת בארה"ב רנדומליים שכן עובדים ויכול לשתף? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shy,

שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by oded6188,

יש כאן סטודנטים שכותבים בהרצאות על טאבלט? אני עומד רגע לפני רכישה של Samsung Galaxy Tab S3... אני סטודנט להנדסה... כותב בהרצאות בעיקר ביטויים מתמטיים... האם זה באמת נוח לכתוב על טאבלט לעומת עט ודף אמיתיים? אין לי בעיה להשקיע 3K על הטאבלט הנ"ל... השאלה היא האם ה S-Pen (שמגיע ביחד עם הגלקסי טאב) זה סתם משהו קיצ'י שיימאס לי ממנו אחרי שבוע או שזה באמת שווה את ההשקעה? תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מהיום, צרכנים שיש להם מכשירים חכמים תומכי ARCore יוכלו למדוד עצמים בסביבתם בקלות ובמהירות לכתבה

10. Started by I7210I,

שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  11. אני מחפש חנות בישראל ממנה אפשר לקנות מכשיר לאיתור RFID ו תגי RFID

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  12. סמארטפון הגיימינג החדש של אסוס כולל כבר עכשיו מסך מתקדם באופן בלתי רגיל – אך מסתבר שיש מצב עבודה נסתר משוכלל אפילו יותר, כמעט ללא מתחרים בקטגוריה לכתבה

13. Started by PuG3o6,

אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי. להורי המבוגרים יש טלפונים של Samsung Galaxy J7. גודל מסך: 5.5 אינטש. הכל עובד יחסית טוב רק שהטלפון קצת "התעייף" עם השנים וגם כבר די מתמלא בלי אפשרות של ממש לנקות הרבה מקום ממנו - זכרון פנימי יחסית קטן של 16GB והרבה סרטונים שלא רוצים למחוק ולכן יש בעיה של מקום כי באמת שאין מה למחוק וביצענו ניקוי וכו'. לפעמים קצת נתקע ואולי אחרי 5 שנים הגיע הזמן להחליף לטלפון חדש מכל הסיבות האלה. כידוע למבוגרים יותר קשה להסתגל לשינויים ולטכנולוגיה ולכן אני מחפש טלפון די דומה רק חדש יותר עם כפתור בית פיזי וגודל מסך דומה. הכי חשוב עם כמה שיותר זכרון פנימי, אם אפשר 64 או 128 או עם כרטיס זכרון. התקציב גמיש יחסית, נניח סביבות 1000-1700 ש"ח. על איזה טלפון הייתם מ…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. המותג הוותיק ששייך ללנובו הקדים בהצלחה את Xiaomi בדרך להכרזה על המכשיר החכם הראשון בשוק שכולל את שבב הדגל החדיש מבית קוואלקוםלכתבה

16. Started by IDOnoach,

שני טאבלטים 8" בינוניים. איזה מהם עדיף? בעיקר לגלישה ומדיה. פחות למשחקי 3D

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Nigger Please,

ממש אתמול שמתי לב שהם הוסיפו אותו לקטלוג http://test.pelecom.net/Product/1322/Motorola_Moto_X_16GB רק חבל שזה דגם 2013 ולא 2014 החדש.. כמו כן המחיר מגוחך, הם מבקשים עבורו כמעט פי 2 מהמחיר באמזון. אוף =\

18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kletsman,

http://slickdeals.net/f/8612878-zte-axon-unlocked-5-5-32gb-2gb-ram-4g-lte-for-169-00-f-s-newegg-via-ebay מה אתם אומרים על המכשיר הבא - 169$ לפני מיסים ומשלוח. בסוף אני מעריך שהעלות תגיע לכ-1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rooten,

סיימתי להמיר קובץ בתוכנה, אבל אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ החדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, במערכת ההפעלה לטלפונים של LG, ה-UX, יש פיצ'ר שנקרא Ringtone ID (לא זוכר את השם בעברית) שמחבר צילצול לאנשי קשר שמבוסס על מספר הטלפון עצמו. "ringtone automatically composed in real time through harmony and chord running algorithm using the caller's phone number" האם מישהו מכיר אפליקציה שעושה דבר כזה? במקום לבחור צלצול או שיר לכל מספר. למי שלא מכיר, אני מאוד אהבתי את זה https://www.lg.com/us/support/product-help/CT10000027-1432834710869-features תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by oren12,

מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אתם מכירים מקום שיש מכשירים עובדים ושאפשר לנסות אותם? (htc iphone galaxy lg )?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.