עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by asaf556,

שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות אייפון איפה בארץ אני יכול לקנות? וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by tehnodrom,

אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. 1) איפה אני משיג רום? 2) ראיתי בבאג רום לm2. זה משנה אם יש לי m2 או m2 mini? 3) אני חייב לעשות לפלאפון רוט כדי להתקין רום חדש? 4) איך אני יודע אם יש לי מייזו A, I, C, U, או Y? 5) איך אני עושה משתמש בflyme? כל פעם שאני כותב מספר טלפון הוא נותן לי הודעה בסינית ולא נותן לי להתקדם אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by Nick_Less,

יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by My_Name,

יש בסלקום את המכשיר המדובר (V3i) ורציתי לקנות אותו, ולפרוץ אותו כדי שיעבוד עם כרטיס SIM של Orange. אפשרי ? הורדתי כמה תוכנות שטוענות שהם יכולות לעשות את זה זה אבל אין לי מכשיר שאני יכול לנסות עליו ולא בא לי לקנות סתם וגלות שאי אפשר לפרוץ. יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום, יש לי ONE X מיבואן רשמי TOUCH GROUP אני רוצה להתנסות ב GALAXY S3.נרכש לפני חודש ושבוע, נפתח והתחיל שימוש רק לפני בערך שבוע בלבד.מישהו רוצה החלפה אחד על אחד?סיבה: אני אוהב לנסות מכשירים, קל וחומר תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  10. וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. בזמן האחרון גיליתי שהMP3 שלי לא ממש מספיק לי, אז החלטתי להשתדרג... אני צריך המלצה לנגן טוב: -מסך גדול (לא ענקי...) וצבעוני -נפח של 4GB מינימום, זיכרון פלאש -אני לא מהאלו שיבואו ויתבכיינו על ההבדל הקטן שלא שומעים באיכות שמע, אבל שהאיכות לא תיהיה בזבל... -שיציג תמונות. לא בהכרח וידאו, אבל אם יש אז נחמד... -שיהיה קל וקטן. לא מתחשק לי להסתובב עם קופסא בכיס... -מחיר של עד, מקסימום, 700 ש"ח... חשבתי ללכת על ה-Sandisk Sansa e260, אבל המלצות מעולם לא הזיקו.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. Started by trovlet,

היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by nikonisrael,

בוקר טוב. הגיע הזמן אחרי 8 שנים בערך שאני באנדרואיד לחזור לאייפון. ואני ממש לא מעודכן. בעקרון אני רוצה לשאול איזה אייפון שלתקן אותו במקרה של תקלה או מסך שבור לא יעלה לי לתקן אותו כמו מכשיר חדש ובמקביל חשוב לי שהמכשיר יהיה מהדגמים העדכניים יחסית כך שהוא יעבוד חלק אם כל האפליקציות אני לא רוצה להוציא יותר מ 3000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות

15. היי מה קורה? ברשותי גאלאקסי S3 עם ICS, רום של אומגה. השפה שהוא נמצא עליה היא US וזה מעולה לי וככה אני רוצה שזה ישאר. הבעיה שלי היא שהגדרות השפה לא טובות לי, כי למשל בלוח שנה הוא צובע את ימי ראשון באדום ולא את ימי שבת. (הצלחתי לגרום לו להתחיל את השבוע מיום ראשון על ידי ההגדרות של התוכנה הזו) או למשל בשעון המעורר השבוע מתחיל מיום שני. האם יש דרך לגרום לו להתייחס להגדרות הזמן כמו בישראל אבל בלי להחליף את שפת הממשק? תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש

18. Started by Eli100,

יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. Started by Bender Rodriguez,

מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  20. נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה

21. אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by noamborisov,

היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by ohyeah,

חברים יקרים אני נורא מתוסכל. יש לי בעיה מעיקה במיוחד. יש ברשותי מכשיר פוקס פיסי mio180. רכשתי כרטיס SD WIFI והכל עד עכשיו טוב ויפה. מדובר בכרטיס SDIO 802.11g של חברת just mobile. אני מחבר את הפוקס למחשב, active sync מתחבר הכל יפה, מתקין את הדרייבר, מסיים להתקין מנתק את המכשיר מהמחשב השולחני , מכניס את ה SD WIFI. המכשיר לא מזהה שום רשת אלחוטית פוטנציאלית ולא נעליים, ויש בביתי רשת אלחוטית קומפלט, שתחתיה שני מחשבים שולחניים ועוד לאפטופ. התקשקשתי עם 012 בטלפון וכל מה ששמעתי מהם זה אדוני, מצטערים, אנחנו פשוט לא מבינים בפוקס פיסי. כל מה שהם עשו זה הכניסו את ה MAC NUMBER לנתב וגם זה לא פתר דבר. ניסיתי גם במקומות אחרים בעלי רשת אלחוטית, לא דובים ולא יער, המכשיר לא מזהה שום רשת וש…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

25. Started by eran256,

לפני כ 3 שבועות קיבלתי אייפון מה בקופסא: המכשיר עצמו כבל העברת נתונים שדרכו גם טוענים את האייפון. אוזניות עם מיקרופון מטען שמתחבר לחשמל שאליו מחברים את הכבל העברת נתונים כדי לטעון (צריך רק מתאם לשקע שנרכש בנפרד ולא צריך שנאי) עריסה שעליה שמים את האייפון לטעינה או לחיבור למחשב דרך הכבל של ההעברת נתונים, העריסה כוללת גם line out לחיבור האייפון לרמקולים. האייפון מגיע טעון, בהתחלה אין לך מה לעשות עם האייפון חוץ מslide to unlock ובדיקת הגירסא,כדי לבדוק גרסה צריך לחייג *3001#12345#* ואז להיכנס לversion ואם רשום 04.04.05_g זה אומר שיש לכם 1.1.4 . לאחר ה****** רמקול מאכזב=מאוד חלש. מצלמה סבירה, בהתחלה אין למצלמה שום פונקציות ולכן צריך להוריד camera pro אין מצלמת וודיאו בשביל זה צ…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים