גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש, הדרישות שלי אולי קצת מוזרות ואני הצלחתי להסתבך קצת בחיפושים. אז ככה: חובה: חיבור 3.5 לאוזניות נגן מוזיקה ידידותי אם אפשרות לתגיות בעברית תמיכה ברשתות הדור השלישי גם של פלאפון וגם של סלקום לא יותר מדי גדול בלוטות' (צריך לכתוב את זה בכלל?) סוללה שמספיקה להרבה זמן בונוס: Wi-Fi
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טאבלט של ACER(לט בטוח בדגם אבל זה אמור להיות דיי פשוט ולא מתקדם במיוחד) - אם יש דרך לבדוק את דגם הטאבלט זה יהיה נחמד. בעקרון,אני רוצה להבין את כל באפשרויות והפונקציות בטאבלט הנ"ל ובעקרון להוציא את המיטב ממנו! אשמח לעזרה ותודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עם מסך OLED קמור אבל גם אותה יחידת צילום משנה שעברה, מוצר הדגל החדש של סוני שוב מרגיש כמו שילוב בין המעולה למאכזב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני נוסע הרבה כל יום ואני רוצה לגלוש באינטרנט גם כשאני מחוץ לבית וברכבת. הפתרון הוא מודם סלולרי , רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזו חברה יש את המחיר הכי טוב ? אני לא מדבר על אינטרנט מהיר במיוחד , אני לרוב רק גולש באינטרנט וקורא מיילים. כמו כן , שאלה נוספת למומחים שבניכם , מה רמת האבטחה בגלישה בצורה כזאת? תודה רבה על התשובות חברים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לדגם דיבורית Bluetooth לרכב, בעלות של כ 300 - 350 ש"ח. (לא חובה מכשיר מתוחכם, עם מסך צבעוני וכו', אלא מכשיר טוב בתקציב הנ"ל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-