גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אחרי שהציגה טכנולוגיות מפתיעות לטעינת סוללה אפקטיבית במיוחד ולייצוב אופטי חסכוני וקומקפטי למצלמה, Oppo אמורה להציג בקרוב צמד סמארטפונים שיתמוך ביכולות החדשות והבלעדיות באופן די מפתיע, חברת Oppo הסינית (שהיא בין היתר בעלת השליטה ובעלת המניות היחידה ביצרנית OnePlus) הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו בתערוכת MWC 2016 שהסתיימה בסוף חודש פברואר בזכות העובדה שלא הציגה בה מכשירים חכמים חדשים – אלא דווקא טכנולוגיות חדשות, לטעינות סוללה זריזות במיוחד וליצירת מצלמות עם ייצוב אופטי אפקטיבי יותר. כעת, ברשת מתרבים הדיווחים אודות צמד מכשירי ה-R9 וה-R9 Plus – שיהיו היורשים לדגמי ה-R7 וה-R7 Plus של Oppo, וכנראה יהיו הראשונים שיעשו שימוש ב-Super VOOC וב-SmartSensor OIS. …
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש, הדרישות שלי אולי קצת מוזרות ואני הצלחתי להסתבך קצת בחיפושים. אז ככה: חובה: חיבור 3.5 לאוזניות נגן מוזיקה ידידותי אם אפשרות לתגיות בעברית תמיכה ברשתות הדור השלישי גם של פלאפון וגם של סלקום לא יותר מדי גדול בלוטות' (צריך לכתוב את זה בכלל?) סוללה שמספיקה להרבה זמן בונוס: Wi-Fi
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שמעו יש לי IPOD של 1 ג'יגה חמוד כזה.. כבר די הרבה זמן של אבא שלי.. בקיצור אני מנסה שנה לפענח תתוכנה המטומטמת שנקראת iTunes וזה פשוט התוכנה הכי מטומטמת ולא מובנת שיש בעולם הזה.. איך אני מכניס שירים לאיפוד דרכה? ואיך אני מוחק תשירים שיש !? מזה החרא הזה ?!?!!?!? חרא של תוכנה אני לא מבין שם כלום כסעמק שנה אני מנסה לפענח ואולי פעם או פעמיים בחיים שלי הצלחתי להכניס לשם שירים .. זה לא כמו ב MP3 רגילים שפשוט נפתחת תיקיה במחשב דרך ה USB ואתה פשוט שם תשירים ומוחק רגיל.. חייבים להתעסק עם האיפוד דרך התוכנה iTunes המפגרת הזאת או שאפשר איכשהו עם תוכנה יותר פשוטה או רגיל ? או שמישהו פשוט יסביר לי איך להשתמש בתוכנה המטומטמת הזאת.. יעני ממש ידריך אותי שלב שלב איך למחוק שירים ואיך להוסיף..…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הנגן שלי [COWON D2] [בדיוק כשקיבלתי את הWESTONE ES3X, מזל משמיים...]. הבעיה היא כזאת: אני מעלה עליו קבצי מוסיקה [תיקיות שלמות] ומשום מה הוא מחליט שדברים חדשים פשוט נמאס לו לקרוא, אז הוא אומר לי "INVALID" ולא מנגן כלום. התעצל הבחור. את הדברים הקודמים שהיו עליו אין לו בעיה לקרוא [קבצי APE/WAV/FLAC וקבצים כאלה שעברו הפרדה מקובץ גדול יותר בעזרת MEDIAVEL CUE SPLITTER, אם זה רלוונטי]. מה עושים? לא מצאתי דבר משותף בין הקבצים שלא נוגנו.... ***יש קבצים חדשים שהעלתי והם כן עובדים....לא יודע מה נדפק עם הקודמים.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
וצריך שתהיה בו אופציה שכשמכבים אותו ומדליקים הוא יפעל מהשיר האחרון שהיה לפני הכיבוי או מאמצע השיר במקרה שכיביתי אותו באמצע. רצוי תמיכה בעברית אם אין אז לא נורא 2-4 ג'יגה לא קריטי סוללה חזקה שלא מצריכה לרוץ למטען כל הזמן אם אפשר עם הטענה מהחשמל עדיף אפשרות לחריגה מהתקציב בקטנה תודה רבה מראש ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, מכעיס אותי שחלק מרשימת השירים בנגן מופיע בגיבריש וחלק בעברית הפוכה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-