עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by matant13,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by eranmor,

המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה

5. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות אייפון איפה בארץ אני יכול לקנות? וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by tehnodrom,

אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה

9. Started by dzbeda,

שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. עם מסך OLED קמור אבל גם אותה יחידת צילום משנה שעברה, מוצר הדגל החדש של סוני שוב מרגיש כמו שילוב בין המעולה למאכזב לכתבה

12. Started by trovlet,

היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by AVISHAI12,

האם כדאי IPHONE??ואם כן איזה IPHONE החדש או הישן??

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by questionman,

אני מחפש טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד, 2 מצלמות ובגודל 10 אינץ'.

17. משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש GPS,ואני זקוק להמלצות. בעיקרון מה שאני צריך שיהיה כלול בו - עיברית,מערכת פשוטה ושיעלה בסיבות ה-1500+- בתודה,

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by Erda0,

שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by ohyeah,

חברים יקרים אני נורא מתוסכל. יש לי בעיה מעיקה במיוחד. יש ברשותי מכשיר פוקס פיסי mio180. רכשתי כרטיס SD WIFI והכל עד עכשיו טוב ויפה. מדובר בכרטיס SDIO 802.11g של חברת just mobile. אני מחבר את הפוקס למחשב, active sync מתחבר הכל יפה, מתקין את הדרייבר, מסיים להתקין מנתק את המכשיר מהמחשב השולחני , מכניס את ה SD WIFI. המכשיר לא מזהה שום רשת אלחוטית פוטנציאלית ולא נעליים, ויש בביתי רשת אלחוטית קומפלט, שתחתיה שני מחשבים שולחניים ועוד לאפטופ. התקשקשתי עם 012 בטלפון וכל מה ששמעתי מהם זה אדוני, מצטערים, אנחנו פשוט לא מבינים בפוקס פיסי. כל מה שהם עשו זה הכניסו את ה MAC NUMBER לנתב וגם זה לא פתר דבר. ניסיתי גם במקומות אחרים בעלי רשת אלחוטית, לא דובים ולא יער, המכשיר לא מזהה שום רשת וש…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by Eugene,

שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.

24. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  25. יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים