גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
הימים בהם מותג ה-OnePlus שימש כאלטרנטיבה איכותית למוצרי הדגל של יצרניות אחרות במחצית המחיר נמצאים מאחורינו באופן רשמי, כך נראה - כשהדור החדש נחשף עם עלות מומלצת התחלתית של 700 יורו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה ניצלתי מהחבילת אינטרנט שלי כדי לא לעבור את המכסה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
סוף סוף יצאה תוכנה, אומנם סינטטית, אבל עדיין יכולה לספק לנו קנה מידה של יכולות של המכשירים שלנו. תוצאות מSamsung Galaxy S בחיבור דאטה ברשת אורנג'. http://goo.gl/vRbc7 תריצו ותשתפו תוצאות !
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר בקשר לפנס... מישהו יודע אולי איך אני גורם לפלאש לפעול במשך זמן ממושך (לא רק לכמה שניות בזמן הצילום) כדי שתהיה אפשרות להשתמש בפלאש כפנס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-