גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Redmi 9T Pro, אשר ידוע גם בשם Redmi K20 Pro ומציע יחס עלות תועלת נדיר - בדרכו לשווקים האירופאים וכנראה שגם לישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עם מסך OLED קמור אבל גם אותה יחידת צילום משנה שעברה, מוצר הדגל החדש של סוני שוב מרגיש כמו שילוב בין המעולה למאכזב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני נוסע הרבה כל יום ואני רוצה לגלוש באינטרנט גם כשאני מחוץ לבית וברכבת. הפתרון הוא מודם סלולרי , רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזו חברה יש את המחיר הכי טוב ? אני לא מדבר על אינטרנט מהיר במיוחד , אני לרוב רק גולש באינטרנט וקורא מיילים. כמו כן , שאלה נוספת למומחים שבניכם , מה רמת האבטחה בגלישה בצורה כזאת? תודה רבה על התשובות חברים.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לדגם דיבורית Bluetooth לרכב, בעלות של כ 300 - 350 ש"ח. (לא חובה מכשיר מתוחכם, עם מסך צבעוני וכו', אלא מכשיר טוב בתקציב הנ"ל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
סדרת מחשבים ניידים חדשה של היצרנית הסינית תנסה לגשר את הפערים בין מותג ה-ThinkPad היוקרתי למותגים הביתיים המוזלים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
1) איפה אני משיג רום? 2) ראיתי בבאג רום לm2. זה משנה אם יש לי m2 או m2 mini? 3) אני חייב לעשות לפלאפון רוט כדי להתקין רום חדש? 4) איך אני יודע אם יש לי מייזו A, I, C, U, או Y? 5) איך אני עושה משתמש בflyme? כל פעם שאני כותב מספר טלפון הוא נותן לי הודעה בסינית ולא נותן לי להתקדם אשמח מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר בקשר לפנס... מישהו יודע אולי איך אני גורם לפלאש לפעול במשך זמן ממושך (לא רק לכמה שניות בזמן הצילום) כדי שתהיה אפשרות להשתמש בפלאש כפנס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פרטים חדשים אודות מכשירי ה-P11 מבהירים שהיצרנית הסינית ממש לא מתכננת להוריד את הרגל מהדוושה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש עידכונים למפות של iGo, ועמוד ענן, אם מישהו מכיר, אשמח לקבל לינק. תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-