עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by סער שטרן,

רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  2. שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Or94,

ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. דגם חדש של היצרנית הסינית נמצא בדרך, עם שבב Snapdragon 820, זכרון RAM בנפח של 6GB ועוד לצד הפרטים על המכשיר המוביל הבא של מוטורולה, הרשת מעניקה לנו כעת גם אימות לכך שדגם מרכזי חדש של החברה הסינית השאפתנית OnePlus נמצא בדרכו אלינו – כנראה ה-OnePlus 3, אם כי לא מן הנמנע שנראה גם שם אחר, עם מיתוג לפי אותיות בדומה ל-OnePlus X למשל. תוצאות ופרטים טכניים על דגם חדש שעונה לשם Rain A3000 ותואם את שיטת מיתוג הדגמים של OnePlus (ה-OnePlus 2 התפרסם טרם השקתו בשם Spring A2001/A2003/A2005, למשל) הגיעו אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench כשהן מתפארות בשבב Snapdragon 820 עדכני, מערכת אנדרואיד 6.0.1 עדכנית – וזכרון RAM בנפח נדיב מאוד של 6GB. נתונים אלו באים בסת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bbking,

שלום לכם אני מעוניין לקנות את המכשיר, אם אפשר חוות דעת על המכשיר וקישור לקנייה קישור למכשיר http://www.gsmarena.com/vivo_xplay5_elite-7970.php תודה רבה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by matrix66,

היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אממ (שאלתי פה יותר מידיי שאלות על הנגן אני נוב בדברים האלה אני לא מבין בזה כלום ) ממ איך אני מוחק סרטים\קליפים\תמונות מהנגגן? הצלחתי להעביר ולמחוק שירים וגם כן להעביר קליפים אך אין לי מושג איך למחוק אותם את השירים זה לא בעיה למחוק זה פשוט דרך המדיה פלייר אבל הסרטים אני לא מצליח למחוק משם וגם תמונות תודה רבה מראש לעוזרים :] עריכה: הצלחתי לבד חחתודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בזמן שאנחנו ממתינים לדגם היוקרתי ביותר ולדגם הזול ביותר, המותג הוותיק החליט להפתיע אותנו עם השקת דגם ביניים טרי אשר משלים פערים ברצף המספרי לכתבה

10. היי, קניתי meizu 16th עם מסך 2.5d (קמור קלות), ומסתבר שאין לו שכבת הגנה כמו גורילה גלאס. בגלל שזה חברה פחות מוכרת אי אפשר למצוא מגן מסך מסוג tempered glass מחברה מוכרת. יש רק זולים בעלי איכות לא ידועה באליאקספרס עם שלל ביקורות שליליות על כך שהמסך לא נדבק ולא מכסה את השוליים. נראה לי שהפתרון היחיד זה מגן מסך זול מאליאקספרס + נרתיק ספר, אבל אני מפחד שזה לא יספיק להגנה משברים כי אין גורילה גלאס. למישהו יש הצעה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by nemo,

איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by BoriTTo,

אני כרגע בקנדה לשבועיים הקרובים ואני שוקל להביא איתי בחזרה פלאפון חדש. אני די נעול על הE55 שמותאם בדיוק לדרישות שלי (לא גדול מידי, עושה טוב מה שטלפון אמור לעשות, זמן סוללה ארוך מאוד וכל הצעצועים הנלווים) צריך את עזרתכם בקצת מידע, זה הפעם הראשונה שאני מביא מכשיר מחול. 1. האם אוכל להתקין עברית לבד? או שאצתרך לקנות שירותי מעבדה מיורוקום/יבואן מקבילי כלשהו? 2. כמה אמורה לעלות מקלדת של אותיות עברית/אנגלית? 3. מישהו מכיר חנויות טובות, זולות ואמינות בקנדה או בארה"ב(ששולחות לקנדה) שמוכרות את המכשיר פתוח? בינתיים ראיתי אותו רק בwww.expansys.ca עולה 525 דולר קנדי כולל מיסים ומשלוח (בסביבות 1800 שקל) שבדיוק נגמר להם המלאי ורק מחר אני אבדוק עם החנות אם הולך להגיע להם מלאי והאם הם יצל…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  13. היורש עבור ה-Snapdragon 730 וה-Snapdragon 730G מבטיח לספק לנו שיפור נאה ביכולות העיבוד הגראפי בעבור אותם תגי מחיר לכתבה

14. המומחים ביצירת גרסאות דיגיטליות של מכשירים חכמים שטרם נחשפו מספקים את הסחורה פעם נוספת - ושוטחים בפנינו את כל הפרטים על שלושת הדגמים המתקדמים שבדרךלכתבה

15. האלטרנטיבה לדגמי ה-T המרועננים מהשנים הקודמות תציע מפרט מתקדם למדי, אם כי ברשת עוד לא בטוחים האם היא תהיה זמינה אך ורק בסין או שתצא לסיבוב הופעות בינלאומילכתבה

16. אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. החל מה-Galaxy A14 בקצה הנמוך ועד ל-Galaxy M54 שזה עתה הוכרז רשמית בחלק העליון של מנעד המחירים - זו הנבחרת העממית של היצרנית הקוריאניתלכתבה

18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%9c-linshof-%d7%a0%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה

20. לאחר שהסתכלנו כבר על הסמארטפונים המעניינים ביותר, הטכנולוגיות המוזרות ביותר והחברות הישראליות הבולטות שנראו בתערוכה, תורם של השעונים והצמידים החכמים הכי מעניינים שנראו ב-CES לחשוף את פניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-ces-%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d%d7%a6%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. עשיתי עדכון גרסה 2.54 ישנם 3 שלבים 2 השלבים הראשונים הכל חלק עד שב3 המסך של הנגן נהיה לבן והמחשב לא מזהה אותו ניסית ללחוץ על כפתור הריסט זה לא עוזר מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. צמד המכשירים החדישים של סמסונג נוחת בישראל באופן רשמי, עם תגי מחיר שמתחילים ב-3,600 שקלים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/לכיסים-עמוקים-בלבד-מכשירי-ה-galaxy-note-5-וה-galaxy-s6-edge-plus-ה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. כמו שכתבתי בכותרת יש לי מכשיר של נוקיה ואני מנוי בגולן טלקום, אני מנסה לבצע חסימת שיחות אבל אני צריך בשביל זה קוד, באתר של נוקיה אל כתוב שהם שמים לזה קוד ברירת מחדל וגם בגולן טלקום לא מצאתי מידע בנושא, ניסיתי את כל הקודים הפשוטים (0000 1111 1234 וכו') אבל אף אחד מהם לא תואם, מה הקוד? אצל מי נמצא הקוד ברשת גולן או במכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.