גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
mio 550 or mio a701 או שיש משהו יותר טוב ? תודה לכל התייחסות מראש.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם מתוכננים להגיע לשוק נגני פלאש עם יותר מ8 ג'יגה בזמן הקרוב?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצות לאיזה מהמחשבי כף יד הבאים לקנות. דרישות - עבודה בWIFI , מסך גדול עם רזולוציה טובה (320*240 לא בא בחשבון) , מעבד חזק , עדיף חיי סוללה ארוכים, מערכת הפעלה חדשה (שוב - 2003 לא בא בחשבון) והכי חשוב נוחות הפעלה. לא חשוב: GPS (לא ממש צריך) , מצלמה (יש K850 , N73 , קנון S2IS וניקון SLR D50 לא צריך) אני אודה אם תוכלו להפנות אותי לREVIEWS או לתת לי המלצות , כולל מקומות קניה טובים. תודה ליביו
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום... השאלה בכותרת. אם כן, איפה אפשר להשיג ואיך מתקינים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן אנשים תקשיבו, אני מתכנן לקנות מכשיר חדש, המכשיר הנוכחי והישן שלי הוא המכשיר הראשון שיצא בדור השלישי (LG U8120i) שקיבלתי אותו כמובן לא מבחירה.. ההורים קנו בהפתעה, לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג אם אפשר ולקבל את כל האינפורמציה.. חשבתי על לקנות מכשיר חדש וטוב, שמעתי שהמכשירים הכי טובים כיום בארץ הם של Sony Ericsson, מה שאני בעצם רוצה במכשיר, הדברים הכי חשובים לי: -שהוא יהיה נוח לשימוש ומהיר (בלי תפריטים יותר מדי מסובכים וכו') שיהיה פשוט. -הרבה מקום לזיכרון לשמירת תמונות, שירים, קליפים ומשחקים (שמעתי שהכי הרבה זיכרון כרגע למכשיר סלולרי זה 1 ג'יגה.. תקנו אותי אם אני טועה) -מצלמה טובה, גודל תמונה טובה ואיכות טובה (לפחות 2 מגה פיקסל). אז אם יש…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון אריקסון ל 750 i מלונדון. מספר שאלות. 1.איך אני מעביר משחקים לפלאפון?יש לי מלא משחקים שהבאתי במחשב ואני לא מצליח להעביר כי אין תיקייה 2.אני יודע להעביר אם פי 3 וכל מיני רקעים דרך המחשב אבל לא משחקים 3.איך משתמשים בבלו טו'ת? 4.הסים קארד שלי לא מזהה את השמות למרות שהפלאםון פתוח רק את מה שהיה באנגלית ולאחי למשל מזהה את כל השמות שהיו לו בעברית. אודה לעזרה יש לי עוד מלא שאלות אבל אתחיל בזה חח תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני אקצר את זה- הייתה בעייה במכשיר עם הקבצים, הוא לא הצליח לפתוח את הארכיון שהוא יצר, ככה שהייתי חייב לעשות לו פירמוט, העניין הוא שהעברתי לפני זה לROCKBOX כדי לראות אם גם שם הבעייה נמצאת, והבולודר של הרוקסבוקס נשאר, ואני פרמטתי את המכשיר, ככה שכל פעם הבוטלודר של הרוקבוקס עולה, ולא מוצא את קבצי המערכת של הרוקבוקס, ואני לא יודע איך להחזיר את הבוטלודר הקודם, פשוט לא מצליח. יש למישהו פתרון? כבר ניסיתי את התוכנה של המכשיר, האייריבר+, לא הצליח, אומנם התקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל הבוטלודר כנראה צרוב במשהו יותר ראשוני מהכונן הקשיח. שכחתי לציין שזה מכשיר אירופאי 6G.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם החלק הזה בקישור זהו פנאל שלם לסמסונג d500 סליידר? http://cgi.ebay.com/OZ-SEL-Samsung-D500-Black-Silver-Cover-Housing-Fascia_W0QQitemZ330117304168QQihZ014QQcategoryZ148303QQcmdZViewItem תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-