גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איזה חברות תומכות 2 סים על אותו קו? ואם אחד מהחברות החדשות תומכת בזה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי מחפש מגן מסך כמה שיותר דומה לחווית השימוש בלי מגן. לפי סדר חשיבות: 1)מבחינת החלקת האצבע(לא דביק). 2)שקיפות. 3)השארת סימנים. תודה מראש למי שיחסוך לי חפירות בפורומים .
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לפנק את עצמי ב- SGS בקרוב. ;D כמה שאלות קטנות ופשוטות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. אם אני קונה בחו"ל, יש אחריות בינלאומית של סמסונג שאפשר לממש בארץ? 2. אם אני קונה בחו"ל, יש תמיכה מובנית בעברית (כלומר תצוגת עברית ומקלדת)? 3. אם אין עברית, צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין (פריצה) או פשוט להוריד אפליקציה מהמרקט? האם הוספת עברית עלולה לפגוע באחריות? תודה רבה רבה לכל העונים!!
-
- 19 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו שחלקכם ראו/הבינו - לפני מס' ימים קיבלתי את המכשיר (אחד מתוך שניים שהזמנתי למשפחה) ועל הדרך גם הגיעו הכיסוי ומגן המסך. מצ"ב כמה תמונות של הקופסא והטאבלט לבד ובתוך הכיסוי עצמו להתרשמותכם. לצערי עקב עבודה מרובה בשבוע האחרון לא הספקתי להשתמש בו יותר מדי אבל הגודל שלו מספק אותי, נוח (יחסית לפלאפון SGS2) לקרוא מיילים,לגלוש או סתם להיות בפייסבוק. המשקל קל (כמו רוב הטאבלטים בגודל הזה אני מניח) והוא סה"כ מרגיש טוב ביד. מבחינת איכות חומרים לא מדובר באייפד אבל יחסית למחיר אני מרוצה עד מעל הגג. בעניין המגע או יותר נכון הרגישות למגע - גם פה לא מדובר באייפד או בדומיו אבל חווית השימוש יותר ממספקת. סה"כ המכשיר עלה לי 500 ש"ח כך שמדובר במחיר מציאה ובהחלט בטאבלט שמציג את ה-VFM המש…
-
- 62 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
אהלן, בהנחנה ולמחיר אין פקטור, זה משנה אם אני קונה פלאפון באחד מחברות הסלולר או מחנות פרטית ? יכול להיות הבדל כלשהו "בתוכנה" של הפלאפון ? יש עדיפות לכאן או לכאן ? או שזה לא משנה כלל ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי iRiver H-120 , ואני רוצה להעביר אליו רשימות השמעה. ניסיתי להעביר רשימה מהמדייה פלייר (.wpl) , הרשימה עברה אבל לא פועלת. איך מעבירים / יוצרים רשימות השמעה בנגן? תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש כאן טבלאות של סכומי כסף בהפסדים על מכירת סלולר לא רק שאני לא רואה פשיטות רגל כל יום מצטרפות עוד חברות לשוק רק לאחרונה חזרו לשוק אנדרואיד מוטורולה , נוקיה ( ברבעון 4 ) http://www.tgspot.co.il/apple-and-samsung-are-the-only-companies-making-money-from-smartphones/ זה אומר הרבה על יצרניות סיניות רבות שמוכרות בחצי מחיר ופחות ולך תדע אם יהיה אבא ואמא לתקן את הסלולר וזה גם מסביר למה העידכונים איטיים עד לא קיימים ביצרניים סיניים ( זולים ) סמסונג אמרה לפני שנה השוק נהיה עמוס מידיי ויהיו פשיטות רגל
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מי אמר אני ולא קיבל 5.8" מצלמת IMAX 6K 60MP כרטיס SIM 1TB 12GB RAM http://www.androidcentral.com/turing-promises-moon-2017-cadenza-dual-snapdragon-830-60mp-camera-12gb-ram
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סדרת Deus Ex קופצת אל עולם המובייל, משחק Final Fantasy חדש ועוד הפתעות מעניינות ממתינות לכם בחנות האפליקציות שלכם באנדרואיד וגם באייפון לכתבה
-
שלום אני מחפש סמארטפון בזול, התקציב עד 1,000 שקל. הסתכלתי בין Samsung S5830 Galaxy Ace ל-Motorola Defy Plus ואני לא יודע מה לבחור. אולי יש עוד סמארטפונים שאתם מציעים? מה הדרישות שלי: שיראה מודרני ולא מעפאן. וכל השאר זה רק תוספות. אה וגם שהבטריה תחזיק יחסית.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לאחותי יש יום הולדת, ההורים רוצים לקנות לה נגן ב-400 עד 500 שקל (ללא שום חריגות). עדיף שיהיה מן הסתם עם כמה שיותר נפח, מבחינת איכות סאונד לא חייב להיות איכות גבוהה ביותר, היא לא מרגישה בהבדל. חשוב מאוד שתהיה אפשרות סידור בתיקיות (אין מצב שהיא יודעת להתעסק עם טאגים ואין לי כוח לסדר לה את כל המוזיקה) וכדאי אבל ממש לא חובה שהנגן יתמוך בוידאו. שיהיה כמה שיותר קטן ונייד. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בדפדפן של הפלאפון הוא אומר שהflash ישן איך אני מעדכן אותו?אם אפשר מדריך מפורט זה יעזור לי מאוד. הורדתי opra לפלאפון וכשאני רוצה לראות סרטון הוא מפעיל את נגן הrealplayer אבל הנגן אומר שאי אפשר להתחבר אז אם אפשר עזרה גם בזה. תודה רבה כפיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קמפיין מימון המונים מצליח בצורה מרשימה מאפשר למכשיר החכם שבכיס שלכם לתפקד במקביל גם כטאבלט לכתבה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אשמח לדעת מה הן ההגדרות לגלישה באינטרנט עם סים של הוטמובייל שקניתי לאחרונה ורציתי לעשות בו שימוש במקום USIM של סלקום, ממנה גם קניתי את הנטסטיק. דרך אגב, אני מחוייב בסלקום על 125 ש"ח בגלל הסים ולמרות שאין לי כלל סמארטפון או שימוש בדור 3 של אינטרנט מעבר לזה שעם הנטסטיק וגם אז, אחת ליומיים שלושה. לצערי, שילמתי במהלך השנתיים ים כסף על שירות שלא הייתי זקוק לו ממש וכשעלו כל החברות הקטנות והמוזלות, חשבתי לבצע שינוי. אציין ידוע לי כי הנטסטיק םתוח לכל הרשתות וזיהה באמצעות התוכנה שלו את הרשת וכתב לי HTO MOBILE מה עושים? מה הן פקודות החיוג לאינטרנט *99# כמו של סלקום כי זה לא עבד או שיש אחרות? ומה APN האם זה 610 או מה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המכשיר החדש של היצרנית הסינית לא מבזבז זמן ונכנס מיידית למקום מכובד ברשימת המשתלמים ביותר - הביקורת המלאה לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-