גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן עד 400 שח (עדיף אפילו פחות, כי אני קונה 2). בינתיים נראה לי שאני אלך על sansa E250. איך הוא בוידאו? בעברית? בסאונד? יש לו מתמודדים במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו נגן טוב, מצלמה איכותית ועדיף גם מקשים נוחים. התקציב בכותרת... תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מאפיינים רצויים: - מבוסס זכרון פנימי. - איכות הקלטה גבוהה + מיקרופון פנימי מעולה + אפשרות לחיבור מיקרופון חיצוני. - סוללה חזקה. - רדיו פנימי. - ממשק משתמש נוח ואינטואיטיבי. - עיצוב יפה. - לא חייב להציג ווידאו. - עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3/MP4 עם רמקול מובנה וכמובן אם איכות סאונד טובה ומסך טוב אם זה MP4 אז עדיפות למסך גדול שלא יהיה אם סוללה מובנית אלה סוללה שאפשר להחליף כמו הAA *בגלל שפשוט הבטריות האלה מתפגרות ויש איתם בעיות לי פחות ככה היה אז בבקשה אל תציעו לי כאלו אם בטריות מובנות כלומר "יחודיות" תודה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה7 לd2, ואני נוסע עוד מעט לסין לדעתכם יש שם כבר את הגרסאות הגדולות יותר? (ה16 ג'יגה וה8 ג'יגה?) ואם לא, מה עדיף בכל מקרה? לא נראה לי שאני אראה בזה סרטים כ"כ... ככה שעל פניו ה7 יותר טוב (יותר סוללה, קל יותר) אבל אני לא בטוח בקשר לממשק, וגם בקשר לאיכות שמע יש למישהו הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישו יודע איך להגביר את הרמקולים של K1M שישלח מדריך או תוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון? תודה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-