גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בחירה ראשונהההההההההההההההההההה זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=B3FAC19&nplm=TN613LL/A תמונות נוספות: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/power-support-crystal-jacket-set-for-iphone/ בחירה שניייההההההה או זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=DEE1ABF3&nplm=TN563LL/A בשחור... מידע נוסף: http://www.goincase.com/products/detail/protective-cover-cl59030/2 איזה כדאי?? לא יודע איזה לבחור ???
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי iAudio D2 למישהו יש המלצה למגן למסך? ועוד שאלה בקשר לכך, מאחר שזה מסך מגע המגן יולבש על המסך רק כאשר הוא לא בשימוש או שזה אפשרי לעבוד אתו ביחד עם הנגן?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם אולי הזוי , אבל כבר מספר פלאפונים נדפקו אצלי עקב העובדה שאני מבלה הרבה שעות בים (כתחביב אני מבלה זמן רב על jet ski או על סירות דייג ,או סתם שורץ על החוף) ,מלבד פעם אחת שפלאפון ממש החליק ונפל לים ,כל שאר הפלאפונים נדפקו כתוצאה מנתז מי ים שגרם לקורוזיה מוגברת וחדירת חול. ניסיתי פתרונות מאולתרים כמו השקיות העמידות למים שמוכרים בריקושט,אבל הבעיה שלא ניתן לשמוע צלצול כשמתקשרים אלייך או לתפעל את המכשיר כשהוא נימצא בתוך השקית . האם בכלל שמעתם על קיומם של ניידים עמידים למים ? רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני עומד בפני שכלול של החיים ששל עצמי , או שדרוג הפלאפלוץ לN95 הידוע או קניית מחשב כף יד . הצרכים הם : גלישה כמה שיותר נוחה ומהירה .ועדיף מכול מקום . מסמכי וורד אקסל וכו' עדיפות לקריאה ועריכה . ננננוווחוווותתת!! שלא תיגמר הבטרייה באמצע היום . שלא יהיה שברירי יתר על המידה (עוד לא יצא לי להפגש מקרוב עם ה N95) הסכום : עד איזור ה 2000 אפשרות להתמתחות אם יש אופציה טובה יותר לאחר ההתמתחות . יש לצין כי כרגע אני עם 6100 ודיי סבבה לי איתו .
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו נגן טוב, מצלמה איכותית ועדיף גם מקשים נוחים. התקציב בכותרת... תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין במחשבי כף יד ומצאתי שני דגמים שהם:HP IPAQ RX5940 Asus A639 מבקש המלצה,הבדלים וכול דבר שתוכלו להגיד לי על האחד לעומת השני כדי לדעת הפרשים ביניהם אם קיימים. כול מה שתוכלו לספק מכול התחומים יעזור. תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן עד 400 שח (עדיף אפילו פחות, כי אני קונה 2). בינתיים נראה לי שאני אלך על sansa E250. איך הוא בוידאו? בעברית? בסאונד? יש לו מתמודדים במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בת דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות ורציתי לנצל את ההזדמנות להחליף את הנגן העתיק שלי. אני מתלבט בין 2 סוגים של נגנים - PMP או נגנים בינוניים כו נגיד IPOD או ZUNE ההתלבטות היא לא על רקע כספי - תקציב יש, פשוט קצת מרתיע אותי הגודל הפיזי של נגני PMP. בקטגוריית ה-PMP יש שני נגנים שהתעניינתי לגביהם: Creative Zen Vision W שעולה כ-220$ Cowon A2 המוכר, שלמרות שהוא כבר ישן עדיין נראה שהוא הנגן המוביל בקטגוריה, עולה כ-250$ חוץ מזה בטח יש עוד מספר נגנים של ARCHOS, אני לא מתמצא בדגמים שלהם, אולי אתם מכירים.... בקטוריה השנייה עוד לא הספקתי לברר יותר מדי. כמו כן ראיתי עכשיו בפורום פ'רד על נגנים חדשים של IPOD. הם נראים ממש יקרים. כמו שאמרתי יש לי כסף לשים, השאלה אם הם שווים את זה. ב…
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
-