גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לפורום שלום, רכשתי מכשיר GPS מדגם Mio Moov S501. הבעיה היא כשרציתי להתקין את תוכנת עידכון המפות של רונלייט מהאתר שלהם, אני לא מקבל עברית אלא הכל רשום בג'יבריש. לכן אני גם לא יכול להירשם בשביל לקבל עידכון מפות ראשון חינם. טלפון לרונלייט הבהיר לי היטב ששירות לקוחות זה ממש לא הצד החדש של רונלייט (לדבר עם מוקדנית שלא מבינה דבר בעניינים טכניים עם שלל תירוצים וסיפורי אלף לילה ולילה). אני משתמש בחלונות XP S3. ניסיתי גם להתקין את הפלאג אינים לעברית מהאתר של רונלייט וגם זה לא עזר. למישהו יש ניסיון דומה, והוא יכול לומר איך הוא פתר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הטרי עם המטען שמספק עד 40 וואט מצליח להוכיח כי לא מדובר בגימיק בלבד - עם 75 אחוזי טעינה לקיבולת הסוללה הבלתי מבוטלת שלו בתוך חצי שעה בלבד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ה-GALAXY TAB 2 לא עובד. כשאני פותח אותו, אני רואה את הלוגו בלבן של סמסונג, אבל זה הכל. חיכיתי חצי שעה, רוקנתי את הסוללה וכו' אבל עדיין הוא לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה ואיזה מעבדה באיזור כפ"ס/רעננה אתם ממליצים ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לטעון כרטיס Micro SD לפלאפון Galaxy s8 שלי ועולה לי חלון שמבקש לעשות הצפנה לכרטיס. לא ביצעתי הצפנה אך הטלפון לא מזהה או לא מציג לי את התוכן של הכרטיס. מה ניתן לעשות על מנת לבטל את בקשת ההצפנה ושהכרטיס ייטען על המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות פלאפון ליום הולדת של אמא שלי. אני מתמקד בשיאומי, ורוצה לקנות POCOPHONE F1 לא של המילטון (זול משמעותית), אבל אני עדיין מהסס כי יש לי ניסיון מר מאוד עם שני פלאפונים של סמסונג (גלקסי 3 + 5), וגם לדוד שלי שקנה סמסונג לפני קצת יותר משנה ( A5 2017 לא של סאני) והתבשר לפני כמה שבועות כי הטלפון שלו גוסס. האם אני צודק לגבי "מובייל ישראל" (היבואן החליפי של שיאומי)? האם מצפה מפלאפון כזה תקלות חומרה קשות כמו אצל סמסונג ? חיים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח חדש של חברת סלקום. כעת אני מחפש להתאים לעצמי את המודם הטוב ביותר... אך אני די טובע במגוון המודמים שיש, ומתאימים לרשת סלקום. אשמח לדעת מה לדעתכם ייתן את הביצועים הטובים ביותר (ומבחינתי שיזלול סוללה - רק שתהייה לי קליטת אינטרנט איכותית). שימו לב: הדגם שברשותי הוא ה-i9100 הרגיל ולא דגם ה-T! הבנתי שיש מודמים שלא יעבדו כראוי על דגם שאינו T כך שאשמח אם תתחשבו בזה. תודה רבה למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT. איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? מי ניווט עם אחד מאלה בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, רכשתי תנגן e260 ורציתי לדעת אם אני עושה לו פורמט בווינדוס אז זה מוחק הכל אבל הנגן יעבוד?או שברגע שאני עושה לו פורמט הוא לא יעבוד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מנסים להסתיר רגש או להמציא שקר? לא עוד: אפליקציה של Google Glass תחשוף אתכם במערומיכם על-ידי ניתוח הבעות הפנים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%92%d7%9c%d7%90%d7%a1-%d7%99%d7%95%d7%93%d7%a2-%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-one-m9-plus-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני נוסע מחר לארה"ב. האם שווה לקנות שם טאבלט? יש לכם המלצה? אני צריך טאבלט למשחקים של ילדים וכל מיני אפליקציות של לומדה. מסך ממוצע - שלא מוציאים את העיניים. אם wi fi (ואפשרות לכבות אותו, מן הסתם זה כלול). תקציב - עד 150-200 דולר. תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות HTC Desire ואיתו מגן שלם לכל הגוף ומותאם לטלפון על מנת שיגן עליו מפני נפילות. האם מגן מסיליקון יעיל כמו מגן קשיח? לדעתי מגנים קשיחים נראים מגעיל וסיליקון נראה נחמד, כי רואים מעט את הטלפון עצמו.לכן אני מעדיף סיליקון, אבל בתנאי שהוא אכן יספק את ההגנה הנדרשת (שהיא, אגב נפילה מגובה ממוצע מן הסתם..). כמו כן האם יש חברה או דגם מומלצים? אה ודרך אגב, אם זה משנה בהתאמת המגן לטלפון, אני מתכוון גם לקנות מגן מסך על מנת להגן עליו מפני שריטות, (בעיקר של מפתחות) וכדי שהשמש לא תשתקף ישירות על המסך ולא יראו כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני נועשות מחפש אחר גרסא עובדת של ה " marble maze " לנוקיה 5800 שהיא לא גרסאת india או משו כזה.. בנתיים לא הצלחתי להתקין אף אחת חוץ מאת ה " India " שאחריי שלוחצים עלייה היא לא עולה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה... הבעייה : חיבור IRIVER H340 לרכב . הבעייה היא מבחינת חיבור חשמל : ל- IRIVER יש מטען שמוציא 5V ו- 2A . לא הצלחתי למצוא מעביר מהמצת לרכב לשקע של IRIVER ... הדבר היחידי שמצאתי זה מהמצת ל- 5V - 1A ... לא חושב שזה מומלץ... יש למישהו רעיון ? אגב... ההטענה דרך ה- USB היא לא אופציה, כי כאשר ה- USB מטעין את הנגן - אי אפשר לנגן במקביל... אגב... עוד אופציה שעכשיו מצאתי, היא זו : http://ultrapro.shopy.co.il/products/94590 מאין יבוא עזרי ?? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מי שמבין בGPS שיעזור בבקשה אני צריך GPS טו בוזול עד 700 שקל שיהיה פשוט ונוח שמתי לב לmio moov 200 שעולה בדיוק 700 שקל בבאג ובאופיס דיפו... איך הדגם שווה משהו? יש עוד משהו זול בסגנון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים מודלפים חדשים ממאגרים של מבחני ביצועים מעידים על כך שמעבדים ראשונים של אינטל שמשלבים ליבות Vega של AMD יגיעו דווקא אל העולם הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור השני של מכשיר הגיימינג Black Shark נצפה במאגרים של מבחני ביצועים ברשת, ועומד להיחשף חצי שנה בלבד אחרי קודמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-