גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו במקרה הוריד וניסה את הקושחה הזאת על הנגן שלו? היא תומכת עברית מלאה/חלקית? יש לא באגים או תקיעות?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אילו מחשבי כף יד תומכים ב GPS וסלולר? האם מחשבי כף יד תומכים בעריכה/יצירת קבצי וורד?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים? מישהו מכיר את האוזניה? יכולים לתת חוות דעת בבקשה? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN800-flv.html
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! יש לי iriver H10 20G מהגירסא האמריקאית אני חושב... (זה שפועל דרך ה windows media player) ואני לא יכול להעביר קבצי TXT, כל פעם שאני מנסה להעתיק לתיקיה של הTXT במכשיר אני מקבל הודעה שהוא לא תומך בקבצים מהסוג הזה.... מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים אני כן מצליח להעביר קבצים כאלה אבל יש משהו שונה בקריאה של המכשיר... כשאני נכנס אליו דרך המחשב שלי אז הוא נותן לי קודם שתי תיקיות ראשיות אחת של מדיה ואחת של מוסיקה ובמחשב שלי זה נותן לי את כל התת תיקיות שיש בתוכן ביחד... אולי זאת הבעה? ניסיתי גם למחוק את התוכנת חומרה של זה ולהתקין אותה מחדש אבל זה לא עזר.... אני אודה אם תענו בהקדם האפשרי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-